![]() |
|
Výměna starého přijímače za HD - SkylinkZdravim,predem se omlouvam, pokud spamuji a podobne tema je zde uz rozepsano, ale jsem zde novy a navic jsem ted dostupny jen pres mobil, ale nenasel jsem takove vlakno, ktere by tu uz bylo a poradilo mi co a jak. Takze nas deda ma starsi prijimac ktery vali jen na mpeg-2 , takze nemuze prijimat HD programy jako Prima Zoom, atd...Bohuzel v satelitnich prijimacich se moc nevyznam, protoze u sebe doma jedu na IPTV a nebo DVB-T. Rad bych dedovi koupil alespon nejaky bazarovy satelitni HD prijimac, neco okolo 1000,- ale nevim, jestli je nutne sehnat nejaky konkretni prijimac s urcityma specifikacema, nebo jestli muze byt jakykoliv proto, aby to fungovalo i na stavajici talir. Deda ma kartu od Skylink, tak jestli by se tu nasla nejaka dobra duse, ktera by poradila, tak bych byl moc vdecny. Dekuji |
ELIXIERE
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 14 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
@ELIXIEREPro dědu jakýkoli s přivlastkem Skylink Ready ale nebude za litr.VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
@WoziTakze jine HD prijimace ktere nejsou Skylink Redy a jsou ruzne dostupne jak v obchodech i bazarech tak s kartou Skylink fungovat nebudou? |
ELIXIERE
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkPokud koupíš přijímač s UNI čtečkou, tak to fungovat bude. Ale jednoho krásnýho dne to taky může zhasnout a pak vyhodíš další prachy za novej přijímač (nebo přinejlepším CA modul, pokud půjde kam vložit).Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkJa mám zásadu možnosti doplnenia modulu, Skylink ready je viazaný na Skylink. Modul zaisťuje istú variabilitu (napr. pre Flix, či Digi). Takže u mňa Cryptobox 650 HD.Príp. ešte porovnať Freesat s ohľadom na platnosť karty Skylink a možnosť použiť druhý prenajímaný prijímač k inému TV ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkProdam za 1000kč+poštovne Vantage HD-1100S-plně funčni tel-xxxxxxxxBazar je jinde, zde se neprodává. Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 29.06.2016, 16:04.19
|
cmelak
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
@ELIXIEREbudou chodit, ale pokud je to pro dědu budeš tam k němu chodit přelazovat neustále se měnící parametry programů, skylink ready a jejich fast scan to dělá automaticky.VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkDekuji vsem za rady a typy, ale stale v tom nemam uplne jasno. Tak bych poprosil o trochu vysvetleni pojmu jako je CI modul, CA modul, irdeto Pi - Sys, M7Treba ten prijimac Vantage HD 1100S co mi zde nabidl, by mi bohate stacil, ale nevim, zda to dedovi s tou kartou od Skylinku poslape.Zrovna koukam na tu dedovu kartu, vypada jak kreditka a na kraji u prostred ma neco jamo SIM kartu, z jedne strany je napsano skylink a z druhe irdeto. Po pravde nepotrebuji tomu az tak moc rozumet, staci, kdyz mu to bude fungovat. Dekuji |
ELIXIERE
![]() |
|
@ELIXIERE"Po pravde nepotrebuji tomu az tak moc rozumet, staci, kdyz mu to bude fungovat. Dekuji"Njn - "z ho*na bič neupleteš a když upleteš, tak nepráská". Pokud tomu tedy sám nerozumíš a neumíš přelaďovat, tak jedině Skylink READY (s Fast Scanem), který se přeladí sám. A to ještě verzi nejlépe 1.5, aby to aspoň chvíli vydrželo. Takový stroj bude ovšem v bazaru jen vyjímečně a nebude za litr. http://www.skylink.cz/prakticke-informace-a-kontakty/satelitni-prijimace#P%C5%99ij%C3%ADma%C4%8De+a+moduly+s+certifikac%C3%AD+Skylink+READY |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@ELIXIEREnešpekuluj a urob ako Ti radia - Skylink Ready, Wozi napísal dôvod![]() Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkDekuji vsem za rady a typy, ale stale v tom nemam uplne jasno. Tak bych poprosil o trochu vysvetleni pojmu jako je CI modul, CA modul, irdeto Pi - Sys, M7Treba ten prijimac Vantage HD 1100S co mi zde nabidl, by mi bohate stacil, ale nevim, zda to dedovi s tou kartou od Skylinku poslape.Zrovna koukam na tu dedovu kartu, vypada jak kreditka a na kraji u prostred ma neco jamo SIM kartu, z jedne strany je napsano skylink a z druhe irdeto. Po pravde nepotrebuji tomu az tak moc rozumet, staci, kdyz mu to bude fungovat. Dekuji |
ELIXIERE
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkOmlouvam se za posledni prispevek, chtel jsem jen aktualizovat stranku a misto toho se pridal posledni prispevek znovu. Holt na mobilu to neni zrovna idealni.Jinak samozrejme preladit a naladit kanaly umim, takze funkci fast screen nepotrebuji. Sice okolo satelitu toho moc nevim, ale celkove elektroniku docela ovladam, takze uplna lama nejsem. Jde mi proste o to, abych dedovi udelal radost, aby se mohl koukat i na Prima Zoom, ale soucasne na to nemam az tolik penez, abych mohl vyhodit x tisic. Takze potrebuji poradit levnou, ale funkcni variantu, jak to udelat. Nic vic, nic min. Chapu ze to co mi radite je nejspis nejidealneji varianta, ale ja se musim divat na moznosti me penezenky. |
ELIXIERE
![]() |
|
ELIXIEREHochu,jak to tady pročítám tak to vypadá že jsi nějaký kolenovrt, protože něco za 1000ká se ti zdá hodně.Tak co chceš??? To čekáš že když ti to peněženka neutáhne tak čekáš že ti dá někdo něco zadarmo?? Tak dědovi řekni ať kouká z okna když nemáš peníze a mesnaž se. Nejreálnější varianta je potom nic nekupovat. ![]() ![]() |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkPeníze nevyhazuješ oknem,ale investuješ do zařízení.Pokud cena serpo půjde stále vzhůru,tak si děda za chvíli zaplatí každý rok jeden HD přijímač......jen na Prima zoom,to se vyplatí. ![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkNo jestli jsem podle tebe kolenovrt mi je docela jedno. Pouze jsem potreboval poradit. Asi jsem chtel prilis. Tisic korun za bazarove zbozi mi hodne nepripadne a je to pro me optimalni cena, obzvlaste pokud vidim ruzne na bazarovych strankach ze se pohybuji HD prijimace okolo 500,- - 1500,- zcela bezne. Jen jsem potreboval informaci, jestli se daji pouzit, aby hraly programy od Skylinku, co je na tom nepochopitelneho? Takze funkce jako je Fast Screen pokud neni nutna, pro me ani dedu neni dulezita. Proto jsem se ptal i na ten prijimac, ktery mi tu nabidl o par prispevku vys, jestli je v mem pripade pouzitelny.Takze pokud nemas radu v tomto smeru, tak si nech sve komenty a me a meho dedu prosim nenapadej, verim, ze jsi dost inteligentni na to, aby sis to odpustil, dekuji. |
ELIXIERE
![]() |
|
@ELIXIEREjak pišeš moc satelitu a vše kolem nerozumíš tak jak jsem psal přijímač pro dědu jedině skylink ready a oba dva si ušetříte mraky starostí![]() ![]() VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkPoslechni rady nicků Wozi a peon, nic lepšího nevymyslíš! Jen bych ještě doporučil koupit přijímač s CI slotem. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
rs505S tím slotem máš naprostou pravdu![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkJá se divím, že to zase novému Jaivanovi žerete. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkTo nebude Jaivan (JanMan, Ivan z Kolína, gravidní vlk, Horal atd.), tady jde zjevně o typickýho českýho kolenovrta, co to zkouší. Nakonec nesežene nic, nafárá do první prodejny, tam mu dají do palice a půjde domů šťastnej jak blecha :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSMoc dobrý,děda mu určitě dal víc, než co on chce investovat do mašinky. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkPovedenej vnouček :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkElixire, dobre umis psat.. jak rikal Wozi, pro ty kreri tomu nerozumi, rozhodne jenom settopbox skylink ready s funkci fast scan a automatickem update pristroje pres satelit!Skylink ti nabizi za 7632 kacek na dva roky bezstarostny prijem s balickem multi, se kterym ma deda pristup ke sportu.. Myslim ze dobra ponuka. Za tisicovku nic nesezenes. satelitu Zdar. http://www.skylink.cz/prejdete-ke-skylinku ![]() |
radioactiv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
@ELIXIERENenapsal jsi přesný typ karty - ne každá musí být kompatibilní s jakýmkoliv sat-receiverem. Takže můžeš koupit v bazaru za litr a jen jsi ho vyhodil (a to se oplatí)![]() Rovněž tak můžeš koupit strojovnu pouze s uničtečkou a s tvojí kartou nepůjde hned, anebo třeba za krátký čas (a to se taky oplatí) ![]() Tak pokud nechceš riskovat a chceš ušetřit, tak nejdříve studuj - třeba hned tady: https://www.parabola.cz/abc/ |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkPanove hodte se do klidu, nevim co tu mate za kult radioamateru a nerozumim vasemu zpusobu zabavy, takze vase vtipkovani o nejakem jaivan me moc nezajima. Slo mi pouze o radu. Cenu jsem mozna neodhadl, protoze jsem vychazel z cen nabizenych pristroju na bazaru. Jinak je mi 36 let a dedovi 80. Zadne penize mi na to nedal, ani nevi, ze bych mu neco koupil, proste jsem mu chtel jen udelat radost. Protoze uz se kvuli svemu zdravi moc ven nedostane, tak televize je jedna z mala zabav ktere mu zbyly. Jinak ano,snazim se trochu usetrit a nechce se mi do toho invedtovat 7 - 10 tis. jak pisete, protoze mam svou rodinu kterou zivim a takova cifra by hnula s rozpoctem. Ale rozhodne po nikom nechci a ani nepotrebuji zadne milodary, az tak spatne na tom nejsem. Takze vy kteri mate jen plna usta kecu a hloupych narazek si nechte od cesty a vy kteri jste se mi snazili normalne lidsky poradit, tak vam samozrejme dekuji. I kdyz jsem ocekaval pozitivnejsi odpoved. Protoze v podstate jste mi poradili pouze to, at si koupim novy pristroj od Skylinku. Ale kvuli takove odpovedi jsem vubec nemusel chodit a registrovat se na tomto webu. |
ELIXIERE
![]() |
|
RE: Výměna starého přijímače za HD - SkylinkElixiere, vsak nase rada znela, kup v bazare skylink ready prijimac aby nebyli komplikace. Nic vic..Co natom nechapes? Nikdo te nenuti dotoho jit. Skylink ready settopbox dostanes u skylinku za 1600. |
radioactiv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 138 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |