![]() |
|
Výměna defektní karty SkylinkJiž několik let mám problém s příjmem programů,karta se odhlašuje,hlásí problemy,obraz se rozpadá.Protože se to zhoršuje a třeba 10x denně dělat reset se mě zajídá,prosím o radu: vyměnil bych svoji přihlášenou a rozšířenou kartu(SMART balíček) za novou.Protože mám rozšíření na rok zaplacené,samozřejmě bych si ho na nové kartě rád ponechal.Je na to postup, nějaký protokol.? |
kagar203
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Výměna defektní karty Skylinkjak víš že chyba je v kartě a ne v přijímači ?? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 390 |
![]() |
|
RE: Výměna defektní karty SkylinkPoslat do Skylinku. A v každým případě toto řešit s operátorem a ne kdesi na webu v diskuzích.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@kagar203zkus ji nejdříve v jiném boxu, nejlépe na jiné parabole třeba u souseda nebo kámoše, uvidíš zda se chyba přenese nebo neeVU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
@kagar203..a včem to máš vlastně vražené? V uni čtečce? V modulu s Cryptoworks? To je docela podstatná informace. Na vadnou kartu bych určitě nesázel.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
@DiaboltpPokiaľ je karta naozaj vadná a je po 2 ročnej záruke, môžeš kupovať novú. Nemajú dôvod Ti ju meniť ...Mne sa to stalo u 1 z cca 200 ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
DzordzoA myslíš že koupě nové karty je výhodnější než kartu vyměnit za 550 Kč?![]() Achjo.. Doporučím každopádně kartu odzkoušet v jiném přijímači, pokud nebude hrát ani v jiném boxu, doporučím kartu vyměnit za 550,- |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
@D4veViem o tom, že výmeny fungovali len za CRW karty. Ale áno - existuje lacnejšie riešenie, ak by bola špatná. V bazároch na nete ich je dosť a ešte ICE ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
DzordzoNejde o Výměnu ale o Náhradní kartu![]() |
D4ve
![]() |
|
@D4veTaky jsem ji měnil a poslali mi irdeto 01,ale hraje ve všech uni čtečkách.Od sousedky jsem koupil tu samou,liší se o 150 čísel a hraje jen skylink ready modulu a satech.Tak půjde do ciziny![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoranJo, Náhradní karty jsou typu Irdeto, jsem neřekl že ne .) |
D4ve
![]() |
|
RE: Výměna defektní karty SkylinkMě třeba taky zajímá, jak se k tomu postavil provider. Tahle otázka sem zrovna patří. Oproti jiným přemoudrým stupiditám.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
Dzordzojen je problém přenést potom služby,již zaplacené |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pierrepetrPokud se jedná o Náhradní kartu, předplacené služby se automaticky na kartu převedou :) |
D4ve
![]() |
|
RE: Výměna defektní karty SkylinkMilujem takéto vlákna kde dotyčný autor nereaguje, tak pre teba milý kagar, na kartu sa vyser, daj si opraviť prijímač alebo si kúp nový, bo v karte problém neni. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
D4vereaguji na kartu koupenou v bazáru |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Výměna defektní karty SkylinkMám důvod si myslet, že to je v kartě,jinak děkuji za rady.Něco zkusím. |
kagar203
![]() |
|
@kagar203zatim si nám nezdělil,co za stroj ti tak blbne a zda jsi zkoušel kartu u souseda.Někdy stačí tu kartu podložit ve čtečce kouskem papíru i 2x,bývají už uvolněné za léta šoupání kartou.Ty chyby ,co popisuješ,dělá z 90% přijimač a né karta ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Výměna defektní karty SkylinkDávno tomu, jsem zadal kamarádovi ať mě koupí nějaký levný stroj +kartu,něco s otáčením.A daleko později mě přiznal nějaký zásah do karty.Mělo to získat 1 program zadarmo.A proto jsem přesvědčený že jádro pudla je v kartě.Tady jsem očekával nějaké telef. čislo nebo link na místo kde mě řeknou, že mě pošlou novou kartu, za kolik a že zaplacené programy mě zůstávají na nové kartě.Asi zůstanu ještě rok než doběhne mé předplatné a pak zvážím zakoupení nového stroje i karty.Děkuji za rady |
kagar203
![]() |
|
kagar203tohle si nenajdeš???http://www.skylink.cz/kontakty-16.html |
pierrepetr
![]() |
|
@kagar203Zřejmě potřebuješ vyhodit zbytečné peníze,to s tím kamarádem je zpráva jako z doby před 20 lety,kdyby to byla pravda,tak ta karta je úplně mrtvá a nehrála by vůbec.Zajdi k jinému satelitu a zkus ji.Když si ho nedokážeš sám najít na stránce skylinku,tak asi si neporadíš asi s přeregistrací karty Náhradní. Tady ho máš:v Ostravě,tam tě navedou a pošlou ti ji na dobírku 550,- 596694310 |
korkoran
![]() |
|
@kagar203Jo a programy ti děvčata taky převedou na Náhradní kartu |
korkoran
![]() |
|
RE: Výměna defektní karty Skylinkděkuji a toho kamaráda podcenuješ |
kagar203
![]() |
|
RE: Výměna defektní karty SkylinkDěkuji všem,jak se doberu nějakého konce dám sem vědět pro poučení ostatním.(DiZiPiA,DS4H-35IRS SKYLINK IR:DETA) |
kagar203
![]() |
|
![]() |