Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Nová TV, na co si dát bacha, na co se zaměřit?

Ahoj všichni. Chtěl bych si koupit do pokoje novou tv, přičemž se Vás chcis zeptat, na co bych se měl zaměřit hlavně při koupi. Vím, že je důležité FULL HD, připojení k internetu (HBB TV), dále samozřejmě palce, ale pak mě už nenapadá nic dalšího :/ Je tedy ještě něco, na co bych se měl zaměřit? Jinak plánuji jít do Okay na novou tv, ale to mě asi bude většina z vás odrazovat, že? :D Každopádně pokud byste byli náhodou na stránkách s tv, mohli byste poslat nějakou kvalitní tv tak do 13.000kč? Ať si udělám nějakou představu. My máme doma LG 39LB580V, a moc spokojení právě nejsme. Děkuju moc za každou radu a odpověď.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nová TV, na co si dát bacha, na co se zamě...

FULL HD nie je dôležité, závisí aké máš predstavy o kvalite obrazu, veľkosti obrazovky a aký vstupný signál. Mám nefull HD na 26" TV a je to úplne v pohode.

Omnoho dôležitejšie je, čo bude vstupný signál do TV - satelitný príjem, terestriálny, kábel, alebo len HDMI vstup z externého boxu...

Dagy2
Registrace: 11/2010

a podľa vstupu potom je potrebné dať pozor na ďalšiu výbavu - ak SAT tuner, tak ktorý prevádzkovateľ, CI-modul, karta atď atď

Dagy2

No, na té LG máme tohle https://www.czc.cz/dekodovaci-modul-smit-irdeto/102459/produkt?gclid=CNX415rKz80CFUSVGwodxfEF9A předpokládám, že stejný modul musím mít i na té nové tv R^

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123

Jinak asi koax by měl vést do tv, a pak tam naprat ten modul. Jestli něco říkám zle tak se omlouvám, fakt jsem začátečník, i když jse mtu registrovaný dlouho :D

Lolem123

U DVB-T2 by měla podporovat kodek H.265 HEVC, na který se asi přejde někdy kolem roku 2020.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

V roce 2020 bude řešit koupi nové tv, takže dvbt2, pokud není u hranic s Německem nebo kde se jest takto vysílá nyní zbytečnost.

zzz
Registrace: 1/2006

kvalitná TV + dobrý obraz + cena do 13-tis Kč mi ale nejde do hromady Rv

MinionJedi
Registrace: 3/2015

Proč konkrétně nejste spokojeni a co od té nové TV očekáváte? Pokud není jasná představa je těžké radit a vybírat.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Hlavne reálne HZ obrazovky si zisti,nedaj sa oklamať HZ čo sú napísané na cenovke,sú to ojebi.

jozef84
Registrace: 2/2011

Nová TV

Za 13000 koupíš 4K ultra hd,stačí zabrouzdat na určité stránky.

phytecantr
Registrace: 6/2015

Od TV očekávám zejména kvalitní obraz. Jestli jedeš přes satelit, tak ostatní jako zvuk nebo nahrávání mám přes zesilovač nebo disk. Blbůstky jako int. prohlížeč, videotéky atd. neřeším

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Kupoval jsem JVC LT-40V953 a u prarodičů spokojenost (DVB-S). Editace a přesun programů oproti humusu jako dokáže snad jen šamšung nebo lajfs gúúút eldžíí a zbytek je to báseň.Stejně jako Finlux dokáže označit a přesunout nebo smazat několik programů současně, což je u naladěně hromady přes sat k nezaplacení. Už i někteří výrobci začali přemýšlet. Obraz na HD a UHD perfektní, SD pokulhává a při srovnání s terestrickou vítězí DVB-S od Skylinku, klasické neduhy a zobrazení jako u každého LCD. Je to subjektivní hodnocení, sám vlastním plazmatickou kočandu od Panáka v 720p a nedám na ni dopustit.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

Přihodím u JVC i odzkoušenou podporu DVB-T2 H265-HEVC.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

Na digi konkurence Zone, byla myslím recenze jednoho z nových JVC modelu.

meduzka

Nová TV

40 Samsung UE 40JU 6072 11590kč.4K Ultra HD.

phytecantr
Registrace: 6/2015

meduzka@ U Samsungu je editace programů naprosto luxusní - uložím seznam programů na flashku, přetáhnu do PC, edituju dle potřeby, uložím a z flashky natáhnu do TV.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Lidi, tak díky moc za odpověď. Zítra si na to vyhradím celý den a mrknu podle vašich rad na nějakou tv :) Chci se ještě zeptat, na staré LG tv nám to pořád háže aktualizace různé. Je to nutné instalovat? Nebo se to nemusí? Díky za odpověď.

Lolem123

" Meduzka - Kupoval jsem JVC LT-40V953 a u prarodičů spokojenost" - áno, ale kúpil si si Turka, ja keď kúpim Sams. alebo LG tak aspoň viem že je to Kórea.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

meduzka - ako píšu kolegovia vyššie, zaspal si dobu. Samsung (a to nie som fanúšik tejto značky) je absolútna š(nevhodné slovo) v ladení aj bez spracovania zoznamov v PC. Naozaj to funguje dobre.

Dagy2

š-p-i-c-a

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

š-p-i-č-k-a To jen pro přesnost, Dagy nás rozsoudí... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

SAMSUNG

Jak pise kolega phytecantr. Za ty prachy rozhodne jen UHD a taky doporucuji SAMSUNG, trochu vetsi UE48JU6050 nebo UE48JU6072. Urcite nebudete litovat. A prodlouzit zaruku na 5 let. Editace programu se da vyresit externim settopboxem.

radioactiv
Registrace: 7/2007

A naco UHD ??

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

lolem123

Pozri si toto: http://televize.heureka.cz/lg-43uf6857/specifikace/#section

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

jj na co UHD vy jste mimo nebo co? Radši kvalitní FHD.... Stejně nemáte zdroj UHD a to si počkáte 10 - 15 let .... Bohužel televize jsou dál než poskytovatelé .... :))) :))) :)))

otava5
Registrace: 5/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra