, sekce: freeSAT by Skylink |
|
sport 1(2) humame po srande uz jsou blokovane madarske stanice sport 1(2) hu...a m4 sport hu jede v klidu..nevim asi to bude uz natrvalo nebo maji poruchu atd. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 866 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
|
|
@skyriderUž len ty si tu chýbal .... |
Jusztisch
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 131 |
|
|
re:sport huPotvrzuji,vlastní přijímač,doposud vždy ok.nyní píše kódovánoJe těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
|
|
RE: sport 1(2) hutak a máte po ptákách |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 875 |
|
|
JusztichEšte Ti asi neprišli zápisy, podľa informácií z freesatu pomaly to nepôjde už potom nikomu. Zase zaúradovali vysielacie práva. Ináč je to choré.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 714 |
|
|
dawis77Ty si chorý človek. Teba to čo zaujíma, nie je tu žiadny moderátor, ktorý by Ťa už odtiaľto vyrazil. Do Tvojej Novej Digi sa nikto nestará.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
sbohem freesatmě to také nejede...takže tímto jsem u nich skončil, bylo to to jediné co mě u nich ještě drželo, v pondělí dávám výpověd. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 912 |
|
|
FI711010napis mi do SZ asi jdou mam info jak to jde. |
kolopik
|
|
@kolopikjak, taky mne to zajímá |
DUSAN1977
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 55 |
|
|
DUSAN1977kdyz dam tady odkaz tak me bloknou na tyden beztak...nevim asi tu muzu dat odkaz nejaky internetovy. |
kolopik
|
|
kolopikStačí, když se zmíníš o refleši na freeSatu na Maďarech, jestli jsem to dobře pochopil. Oni si to najdou.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
|
|
kvasnakvsak jo..akurat nevim asi to najdou i kdyz je to obycejna stranka. |
kolopik
|
|
kolopikUž mi to ide, musel som to 2x spraviť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
kolopikTak vlož odkaz k nám do skupiny freeSat na facebook. Tam ti budou jistě všichni vděčníSkylink + O2TV
|
kvasnak
|
|
@kvasnakhttps://aktualizace.freesattv.tv/ |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 322 |
|
|
RE: sport 1(2) huten odkaz tam byl ve skupine freesat na facebooku od 1cloveka a podle nho jsem to udelal...ja jsem nevedel asi muzu davat internetove adresy tady k tematu |
kolopik
|
|
@kolopikdík za radu |
DUSAN1977
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 55 |
|
|
re:sport huSuper,díky.už to šlape ,parádaJe těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
|
|
re:sport huA ještě to má jeden efekt ,rozběhnul se Fox který mě předtím nikdy nešelJe těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
|
|
AnubisVidíš, a pak že nejdeSkylink + O2TV
|
kvasnak
|
|
RE: sport 1(2) huA Skyrider a Dawis majú hlavy v smútku ...... |
Jusztisch
|
|
RE: sport 1(2) huProsim nemúžete mi napsát jak se má udělat refresh |
pukac
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 30 |
|
|
@pukacbretah Ti to píše vyššie, prečítaj si to |
Jusztisch
|
|
RE: sport 1(2) huNo jenze takto si na kartu zapisete HU region, takze pokud by v budoucnu nejaky CZ/SK program omezili na CZ nebo SK region, tak mate problem.To ze ten refresh posle na na vsechny karty i HU region je technicka chyba, kterou operator v LUX jiste rad napravi |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 855 |
|
|
RE: sport 1(2) huToto je celé choré. Dúfam, že v EU s tým v najbližšej dobe niečo spravia. Veď to je nonsens, že vysielacie práva môže kúpiť aj provider a s tým vydierať obyčajných ľudí. A choré myšlienky bohužiaľ sa prenesú aj na niektorých abonentov providera.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
RE: sport 1(2) huEU sme my vsetci, preto treba zmenit chore EU, alebo ho opustit. Ono sa same nezmeni,lebo je plne lobbistov ....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|