![]() |
|
sport 1(2) humame po srande uz jsou blokovane madarske stanice sport 1(2) hu...a m4 sport hu jede v klidu..nevim asi to bude uz natrvalo nebo maji poruchu atd. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
@skyriderUž len ty si tu chýbal .... |
Jusztisch
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
re:sport huPotvrzuji,vlastní přijímač,doposud vždy ok.nyní píše kódováno![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: sport 1(2) hutak a máte po ptákách![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
JusztichEšte Ti asi neprišli zápisy, podľa informácií z freesatu pomaly to nepôjde už potom nikomu. Zase zaúradovali vysielacie práva. Ináč je to choré.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
dawis77Ty si chorý človek. Teba to čo zaujíma, nie je tu žiadny moderátor, ktorý by Ťa už odtiaľto vyrazil. Do Tvojej Novej Digi sa nikto nestará.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
sbohem freesatmě to také nejede...takže tímto jsem u nich skončil, bylo to to jediné co mě u nich ještě drželo, v pondělí dávám výpověd. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
FI711010napis mi do SZ asi jdou mam info jak to jde. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikjak, taky mne to zajímá |
DUSAN1977
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
DUSAN1977kdyz dam tady odkaz tak me bloknou na tyden beztak...nevim asi tu muzu dat odkaz nejaky internetovy. |
kolopik
![]() |
|
kolopikStačí, když se zmíníš o refleši na freeSatu na Maďarech, jestli jsem to dobře pochopil. Oni si to najdou.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
kvasnakvsak jo..akurat nevim asi to najdou i kdyz je to obycejna stranka. |
kolopik
![]() |
|
kolopikUž mi to ide, musel som to 2x spraviť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
kolopikTak vlož odkaz k nám do skupiny freeSat na facebook. Tam ti budou jistě všichni vděční![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@kvasnakhttps://aktualizace.freesattv.tv/ |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: sport 1(2) huten odkaz tam byl ve skupine freesat na facebooku od 1cloveka a podle nho jsem to udelal...ja jsem nevedel asi muzu davat internetove adresy tady k tematu![]() ![]() |
kolopik
![]() |
|
@kolopikdík za radu |
DUSAN1977
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
re:sport huSuper,díky.už to šlape ,paráda![]() ![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
re:sport huA ještě to má jeden efekt ,rozběhnul se Fox který mě předtím nikdy nešel![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
AnubisVidíš, a pak že nejde![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: sport 1(2) huA Skyrider a Dawis majú hlavy v smútku ...... |
Jusztisch
![]() |
|
RE: sport 1(2) huProsim nemúžete mi napsát jak se má udělat refresh |
pukac
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
@pukacbretah Ti to píše vyššie, prečítaj si to |
Jusztisch
![]() |
|
RE: sport 1(2) huNo jenze takto si na kartu zapisete HU region, takze pokud by v budoucnu nejaky CZ/SK program omezili na CZ nebo SK region, tak mate problem.To ze ten refresh posle na na vsechny karty i HU region je technicka chyba, kterou operator v LUX jiste rad napravi ![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: sport 1(2) huToto je celé choré. Dúfam, že v EU s tým v najbližšej dobe niečo spravia. Veď to je nonsens, že vysielacie práva môže kúpiť aj provider a s tým vydierať obyčajných ľudí. A choré myšlienky bohužiaľ sa prenesú aj na niektorých abonentov providera.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: sport 1(2) huEU sme my vsetci, preto treba zmenit chore EU, alebo ho opustit. Ono sa same nezmeni,lebo je plne lobbistov ....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |