![]() |
|
Kvalita signáluAhoj, satelit mi ukazuje kvalitu mezi 60-80%. Jak ji zvýšit, aby byl obraz co nejkvalitnější s co nejlepším rozlišením? |
naivaj
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 29 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
RE: Kvalita signáluZaujímavé, že ako mu to žerete. Ináč ďalšia jeho otázka bude, že keď zlúči signál HD stanice z dvoch satelitov či to bude 4K.![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Kvalita signálupetersk v podstatě o něco takového mi jde, resp. jestli se sloučením dvou satelitů dá dosáhnout větší kvality obrazu než těch 60-80%. Nebo použít zesilovač, vím že nám to dřív doma pomohlo, obraz byl nekvalitní a měl duchy, zrnil a tak. Po sloučení a instalování zesilovače byl obraz jako víno. Takže by to mělo jít. |
naivaj
![]() |
|
RE: Kvalita signáluTak tak ja by som sa z vychcancom nebavil. Ale aby som nebol sviňa tak ti poradím, v prvom rade vymeň HD konvertor za UHD , pretože UHD signál čo naň dopadá nevie spracovať a ten následne obteká okolo paraboly a zarušuje signál ktorý je HD, tým pádom máš menej %. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Kvalita signáluUHD mi zvýší kvalitu o kolik oproti HD? |
naivaj
![]() |
|
RE: Kvalita signáluNo presne o toľko % o koľko % sa ti zväčší (nevhodné slovo) po výmene toho konvertora... |
Rasto1978
![]() |
|
Zvýšit kvalitu signálu z paraboly nebo anténylze celkem snadno. v případě paraboly je nejlepším řešením buď chrom nebo amalgám. Kvalita signálu roste s kvalitou a přesností povrchu paraboly. Takže dokonale lesklý povrch paraboly zajistí i dokonalý signál. HD pak vypadá jako 4k.!!!Přišel do obchodu pán, který měl v ruce monoblok s propálenými víčky. Tak jsem ho hned odhalil, že si parabolu vylepšil stříbřenkou. Ihned kápnul božskou a hrozně se divil, jak jsem to tak rychle poznal. :-))) Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Kvalita signáluJestli je nick naivaj pouze přesmyčka nicku jaivan a jedná se o téhož člověka, tak si mohl vymyslet něco chytřejšího. Ale pozor, než dostal banán, měly jeho příspěvky (některé) hlavu a patu. |
simon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Kvalita signáluTa stříbřenka by mě zajímala. Existuje nějaký konvertor, který by se nevypálil a byl UHD (nejlépe s pozlaceným konektorem).Jak je to se slučováním satelitů, má někdo zkušenost? |
naivaj
![]() |
|
RE: Kvalita signálusatelity sa zlúčiť nedajú. sú dosť ďaleko od seba .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Kvalita signáluV tom bych problém neviděl, dal bych je na sebe, místo mám. Jak je tedy sloučit? Je na to nějaký prvek? |
naivaj
![]() |
|
RE: Kvalita signáluskús tu , společnost J. E. Purkyně . celu web stranku sem nemôžem dať. reklama.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Kvalita signáluNerozumím, co s Purkyněm? |
naivaj
![]() |
|
kdy už konečně pochopíte že si ze všech dělá p.r.d.e.l a náramně se baví jak mu to většina žere.Ptá se na sloučení satelitů-odpověd ooného-nelze a on odpoví!!!!!! cituji"V tom bych problém neviděl, dal bych je na sebe, místo mám"". Přestante mu to žrát a dá pokoj, co dotaz tak to je perla. i ten poslední dotaz. ![]() ![]() |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
kdy už konečně pochopíte že si ze všech dělá p.r.dA admin spí.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Kvalita signáluMám dva satelity, Topfielda a ten druhý Technisat jsem dostal od známého který má satelit zabudovaný v televizi a tak ho už nepotřebuje.Napadlo mě sloučit ty dva satelity pro lepší kvalitu signálu a lepší obraz, jen nevím jak to udělat, jestli na kabelu od antény nebo až na kabelu k televizi. Nebo je jiná možnost? Ta stříbřenka a UHD konvektor? Nebo něco jiného? |
naivaj
![]() |
|
Nebo něco jiného?áno, zamknúť vlákno |
Rasto1978
![]() |
|
naivaj -jaivanjaivan ,, bol ,, v dávnom čase na inej úrovni a bral som ho takého , aký bol.ako sa hovorí čím starší ,tým sprostejší.tak ak sa ti podarí zlúčiť satelity daj vedieť. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
@naivajuz si skusal satelity fazovat?potebujes vsak 3ks. dva zapoj paralene a treti ku nim do serie. signal bude 600%. dolezite je vsak pouzit 30cm paraboly a HD hlavice. vtedy moze byt vysledok aj 800% magnitudy rotacie zemskej osi okolo mesiaca... ak sa ti to nahodou nepodari, nezufaj. pretoze to nevymyslis, to je zivot. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Kvalita signáluMusí se to podařit, viděl jsem jednou špičkový obraz a kvalitu měl na ukazateli ke 100 procentům. Jen mě tenkrát nenapadlo se na to zapojení ptát. 600-800 procent je nesmysl, to by bylo perpetum mobile. |
naivaj
![]() |
|
pravdazesa ti to podari...len pri paralenom zapojeni najprv 30cm paraboly vyluhuj v 80% roztoku paralenu sirneho. vtedy ziskas UHD obraz 7K nadzvukovou rychlostou svetla.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
dempsyprestaň táraťvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
@naivajVěřím,že jseš tak nepoučený,oproti kolegům.To všechno co jsi tady citoval a je nesmysl a v.l.ovina.Jediné co můžeš podniknout,koupit značkovou anténu,tedy talíř firmy Fuba,Technisat.Při stejném signálu ukazuje každy satelit jiné ůdaje na budíkách,na to nemůžeš dát.UHD je jen vyšší kvalita v televizi,kterou asi nemáš.Ten technisat bude také zastaralý,když ti ho dal,kvůli své tv se satem, a ten topfield taky nic moc a nepíšeš v čem to budeš promítat,to je potom to UHD nebo prd |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Chlapci !No do ..! P.![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
no hraješ sihezky,než půjdeš do propadliště,je pravda,že ty tvoje kecy mohou přimět někoho k zamyšlení,k tomu sloučení parabol,ano jistě,že to jde,ale v tvém případě bych na to zapomněl,sloučit bys musel vlnovody ozařovačů,slučovat mezifrekvence už nemá význam,jinak kvalita signálu,není kvalita obrazu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
tak zas s jinýmnickem,koukám,že to máš už nadoraz |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |