Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Kvalita signálu

Ahoj, satelit mi ukazuje kvalitu mezi 60-80%. Jak ji zvýšit, aby byl obraz co nejkvalitnější s co nejlepším rozlišením?

naivaj
Registrace: 6/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kvalita signálu

Zaujímavé, že ako mu to žerete. Ináč ďalšia jeho otázka bude, že keď zlúči signál HD stanice z dvoch satelitov či to bude 4K. :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

petersk v podstatě o něco takového mi jde, resp. jestli se sloučením dvou satelitů dá dosáhnout větší kvality obrazu než těch 60-80%. Nebo použít zesilovač, vím že nám to dřív doma pomohlo, obraz byl nekvalitní a měl duchy, zrnil a tak. Po sloučení a instalování zesilovače byl obraz jako víno. Takže by to mělo jít.

naivaj

Tak tak ja by som sa z vychcancom nebavil. Ale aby som nebol sviňa tak ti poradím, v prvom rade vymeň HD konvertor za UHD , pretože UHD signál čo naň dopadá nevie spracovať a ten následne obteká okolo paraboly a zarušuje signál ktorý je HD, tým pádom máš menej %.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

UHD mi zvýší kvalitu o kolik oproti HD?

naivaj

No presne o toľko % o koľko % sa ti zväčší (nevhodné slovo) po výmene toho konvertora...

Rasto1978

Zvýšit kvalitu signálu z paraboly nebo antény

lze celkem snadno. v případě paraboly je nejlepším řešením buď chrom nebo amalgám. Kvalita signálu roste s kvalitou a přesností povrchu paraboly. Takže dokonale lesklý povrch paraboly zajistí i dokonalý signál. HD pak vypadá jako 4k.!!!
Přišel do obchodu pán, který měl v ruce monoblok s propálenými víčky. Tak jsem ho hned odhalil, že si parabolu vylepšil stříbřenkou. Ihned kápnul božskou a hrozně se divil, jak jsem to tak rychle poznal. :-)))

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Jestli je nick naivaj pouze přesmyčka nicku jaivan a jedná se o téhož člověka, tak si mohl vymyslet něco chytřejšího. Ale pozor, než dostal banán, měly jeho příspěvky (některé) hlavu a patu.

simon
Registrace: 5/2007

Ta stříbřenka by mě zajímala. Existuje nějaký konvertor, který by se nevypálil a byl UHD (nejlépe s pozlaceným konektorem).
Jak je to se slučováním satelitů, má někdo zkušenost?

naivaj

satelity sa zlúčiť nedajú. sú dosť ďaleko od seba .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

V tom bych problém neviděl, dal bych je na sebe, místo mám. Jak je tedy sloučit? Je na to nějaký prvek?

naivaj

skús tu , společnost J. E. Purkyně . celu web stranku sem nemôžem dať. reklama.

oneeeee

Nerozumím, co s Purkyněm?

naivaj

kdy už konečně pochopíte že si ze všech dělá p.r.d

.e.l a náramně se baví jak mu to většina žere.
Ptá se na sloučení satelitů-odpověd ooného-nelze a on odpoví!!!!!! cituji"V tom bych problém neviděl, dal bych je na sebe, místo mám"".
Přestante mu to žrát a dá pokoj, co dotaz tak to je perla.
i ten poslední dotaz. Rv :-/

slávista
Registrace: 11/2010

kdy už konečně pochopíte že si ze všech dělá p.r.d

A admin spí.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Mám dva satelity, Topfielda a ten druhý Technisat jsem dostal od známého který má satelit zabudovaný v televizi a tak ho už nepotřebuje.
Napadlo mě sloučit ty dva satelity pro lepší kvalitu signálu a lepší obraz, jen nevím jak to udělat, jestli na kabelu od antény nebo až na kabelu k televizi.
Nebo je jiná možnost? Ta stříbřenka a UHD konvektor? Nebo něco jiného?

naivaj

Nebo něco jiného?

áno, zamknúť vlákno

Rasto1978

naivaj -jaivan

jaivan ,, bol ,, v dávnom čase na inej úrovni a bral som ho takého , aký bol.ako sa hovorí čím starší ,tým sprostejší.
tak ak sa ti podarí zlúčiť satelity daj vedieť.

oneeeee

@naivaj

uz si skusal satelity fazovat?
potebujes vsak 3ks. dva zapoj paralene a treti ku nim do serie. signal bude 600%. dolezite je vsak pouzit 30cm paraboly a HD hlavice. vtedy moze byt vysledok aj 800% magnitudy rotacie zemskej osi okolo mesiaca...
ak sa ti to nahodou nepodari, nezufaj. pretoze to nevymyslis, to je zivot.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Musí se to podařit, viděl jsem jednou špičkový obraz a kvalitu měl na ukazateli ke 100 procentům. Jen mě tenkrát nenapadlo se na to zapojení ptát. 600-800 procent je nesmysl, to by bylo perpetum mobile.

naivaj

pravdaze

sa ti to podari...len pri paralenom zapojeni najprv 30cm paraboly vyluhuj v 80% roztoku paralenu sirneho. vtedy ziskas UHD obraz 7K nadzvukovou rychlostou svetla.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

dempsy

prestaň tárať

oneeeee

@naivaj

Věřím,že jseš tak nepoučený,oproti kolegům.To všechno co jsi tady citoval a je nesmysl a v.l.ovina.Jediné co můžeš podniknout,koupit značkovou anténu,tedy talíř firmy Fuba,Technisat.Při stejném signálu ukazuje každy satelit jiné ůdaje na budíkách,na to nemůžeš dát.UHD je jen vyšší kvalita v televizi,kterou asi nemáš.Ten technisat bude také zastaralý,když ti ho dal,kvůli své tv se satem, a ten topfield taky nic moc a nepíšeš v čem to budeš promítat,to je potom to UHD nebo prd

korkoran
Registrace: 10/2006

Chlapci !No do ..! P.

Rv to snáď ani nie je pravda!!!

ralp5
Registrace: 9/2007

no hraješ si

hezky,než půjdeš do propadliště,je pravda,že ty tvoje kecy mohou přimět někoho k zamyšlení,k tomu sloučení parabol,ano jistě,že to jde,ale v tvém případě bych na to zapomněl,sloučit bys musel vlnovody ozařovačů,slučovat mezifrekvence už nemá význam,jinak kvalita signálu,není kvalita obrazu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tak zas s jiným

nickem,koukám,že to máš už nadoraz

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra