![]() |
|
Sat přijímač na skylinkProsím ,potřebuji poradit potřebuji koupit přijímač Skylink hd ,aby byl levný. |
huck57
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 23 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
rs505Nenapísal si nič k veci, dotyčný chce čo najlacnejší, čo teda odporučíš ty (no daj niečo nech sa zasmejem). |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
@D4veJo, ta byla v Humaxu 5100. Licencovana Irdeto ctecka, navic prijimac co stal docela balik.V amikach nabihaji karty do 10minut i bez refrese. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
@Rasto1978Nojo, srandičky, ale začal si tazatel a není to první dotaz toho druhu, myslím obecnĕ. Za málo penĕz hodnĕ muziky zkrátka nejde. V jeho případě je nejlepším řešením vzít nejlevnější nabídku Skylink Ready, protože z tĕch rad, kterých se mu zde dostalo, moudrý nebude. Ale na to za tĕch třičtvrtě roku už mohl přijít sám... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@Rasto1978To máš těžký. Každý chce nejlevnější, jednoduchý a spolehlivý, ale musí to mít fastscan Skylink, samo se to musí přelaďovat,případně aktualizovat firmware přes OTA, a do toho se už jednoduchý,levný, třeba Openbox S3, nevejde. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@rs505Když už zmiňuješ Loewe, dají se někde sehnat podrobné parametry Full HD One 40, ale opravdu detailní, třeba i to, jaký je v tom panel, a pod.? Měl jsem kdysi CRT Loewe, a nic lepšího, a spolehlivějšího jsem tenkrát neviděl. |
konas
![]() |
|
@konasBohužel Ti neporadím, já jsem ty značky jmenoval pouze v rámci politické korektnosti a objektivity, abych vyvážil to Amiko Impulse...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505Aby to nebylo jako kdysi u Rolls Royce, když se zákazníci ptali na obsah a výkon motoru. Odpověď byla: "Dostatečný na všechy alternativy provozu"! |
konas
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |