Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sat přijímač na skylink

Prosím ,potřebuji poradit potřebuji koupit přijímač Skylink hd ,aby byl levný.

huck57
Registrace: 10/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

rs505

Nenapísal si nič k veci, dotyčný chce čo najlacnejší, čo teda odporučíš ty (no daj niečo nech sa zasmejem).

Rasto1978
Registrace: 6/2010

@D4ve

Jo, ta byla v Humaxu 5100. Licencovana Irdeto ctecka, navic prijimac co stal docela balik.
V amikach nabihaji karty do 10minut i bez refrese.

J a
Registrace: 7/2005

@Rasto1978

Nojo, srandičky, ale začal si tazatel a není to první dotaz toho druhu, myslím obecnĕ. Za málo penĕz hodnĕ muziky zkrátka nejde. V jeho případě je nejlepším řešením vzít nejlevnější nabídku Skylink Ready, protože z tĕch rad, kterých se mu zde dostalo, moudrý nebude. Ale na to za tĕch třičtvrtě roku už mohl přijít sám...

rs505
Registrace: 11/2009

@Rasto1978

To máš těžký. Každý chce nejlevnější, jednoduchý a spolehlivý, ale musí to mít fastscan Skylink, samo se to musí přelaďovat,případně aktualizovat firmware přes OTA, a do toho se už jednoduchý,levný, třeba Openbox S3, nevejde.

konas
Registrace: 12/2014

@rs505

Když už zmiňuješ Loewe, dají se někde sehnat podrobné parametry Full HD One 40, ale opravdu detailní, třeba i to, jaký je v tom panel, a pod.? Měl jsem kdysi CRT Loewe, a nic lepšího, a spolehlivějšího jsem tenkrát neviděl.

konas

@konas

Bohužel Ti neporadím, já jsem ty značky jmenoval pouze v rámci politické korektnosti a objektivity, abych vyvážil to Amiko Impulse... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

Aby to nebylo jako kdysi u Rolls Royce, když se zákazníci ptali na obsah a výkon motoru. Odpověď byla: "Dostatečný na všechy alternativy provozu"!

konas
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra