Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

tv lg32lb550u

Tak se mi podařilo dnes nad tímhle něštěstím vyzrát,u souseda (400 metrů).Našel jsem způsob,jak udržet stádo kanálů ve stádu a ovládat ho R^ :)

korkoran
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: tv lg32lb550u

chceš aj známku ? dám ti 1.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Není možné? větší sračku jako je lg jsem ještě neviděl :))) :)))

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Čo je na tom zložité? Doma mám 5 LG TV, rôznych uhlopriečok a žiadny problém.

Martinx1
Registrace: 3/2015

@Martinx1

Ale nééééé lg32lb550u :(( :(((

korkoran

@oneeeee

já se těším sám v sobě.Chodil jsem tam skoro rok,když změkl,že koupí ex sat,tak se mi to povedlo,teda dostal jsem se ji na kůži R^ ;)

korkoran

Tak se pochlub jak se ti to povedlo.

petrpupa
Registrace: 9/2008

@petrpupa

nejprve jsem seřadil všechny asi 44 z digitalu na začátek S Qmenu,když zezelená,přesunu,Qmenu za 2-8 vt.zčervená(čekat!!!!) a je na místě,hledám dál,Q menu,zelená,Qmenuzčervená atd.....,
pak do oblíbených vždy jen při strance List,stanice,musí hrát, fejvrt,Qmenu,hvězdička ,znovu List,chtěnou st.Ok,musí hrát,fejvrt,Qmenu,hvězdička,znovu List, und soweite do č.44.Příkaz,elevizi vypínat na začátku ve fejvrtu a po zapnutí je zase tam,kde byla a jede v fav.seznamu
A je to hračka(Ksindl) :laughing: R^

korkoran

@petrpupa

s kanál sortýrem,by to bylo rychlejší,ale ten nemám a nevím,jestli bych seznam dostal u tohoto střepu na flash

korkoran

to je tak, ked vyvojar robi nieco na malu placku - mobil potom na velku placku - telku a nepochopil rozdiel.Holt vyvoj nezastavis.... ;P ;P

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@korkoran

Bohuzel se musim teto diskuzi pousmat, jak nekteri, kdyz neumi neco obsluhovat, reknou, ze je to strep a neumi si priznat svou neznalost. Netvrdim, ze je to nejaky super stroj, ale je to uplne normalni TV a za tento stav muze Skylink, protoze zmenil verzi fastscanu. Nicmene na teto TV lze v hotelovem modu stahnout seznam stanic na flashku a posleze upravit v programu chansort.org a nahrat do TV zpet. Jak jednoduche...

Djokl
Registrace: 6/2009

Djokl

Tak jednoduché, ideální pro důchodce? No dá se to nastavit i normálně. Ruční ladění, 12070, síťové hledaní, označení vybraných programu, posunutí všech vybraných programu najednou na začátek seznamu. Pak už jen přiřadit ke každému programu požadované pořadové číslo a je to.

vlcek
Registrace: 1/2009

@Djokl

nejsem zvyklej běhat po kraji s Pc a jseš na omylu ,4 letý střep to je,jinak by tento systém ladění ještě dnes LG používal

korkoran

@vlcek

U této tv nelze posunout vybraný balík,je vidět,že jste to neštěstí neviděli :fuming: :fuming: Rv

korkoran

Označ, dej Q menu, najeď na začátek seznamu, dej OK a máš to posunuté.

vlcek
Registrace: 1/2009

@korkoran

No na omylu jsi spis ty, je to maximalne 3 roky stara TV, lonska modelova rada byla LF a letosni je LH a nektere funkce se lisi dle verze firmwaru a system je webOS 1.5 a ten se stale pouziva, ale ve verzi 2.0 a 3.0. A s pocitacem behat nemusis, staci mit global.cfg ve dvou verzich pro diseq A nebo B

Djokl
Registrace: 6/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra