![]() |
|
tv lg32lb550uTak se mi podařilo dnes nad tímhle něštěstím vyzrát,u souseda (400 metrů).Našel jsem způsob,jak udržet stádo kanálů ve stádu a ovládat ho![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: tv lg32lb550uchceš aj známku ? dám ti 1.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: tv lg32lb550uNení možné? větší sračku jako je lg jsem ještě neviděl![]() ![]() Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: tv lg32lb550uČo je na tom zložité? Doma mám 5 LG TV, rôznych uhlopriečok a žiadny problém. |
Martinx1
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
@Martinx1Ale nééééé lg32lb550u![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@oneeeeejá se těším sám v sobě.Chodil jsem tam skoro rok,když změkl,že koupí ex sat,tak se mi to povedlo,teda dostal jsem se ji na kůži![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: tv lg32lb550uTak se pochlub jak se ti to povedlo. |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
@petrpupanejprve jsem seřadil všechny asi 44 z digitalu na začátek S Qmenu,když zezelená,přesunu,Qmenu za 2-8 vt.zčervená(čekat!!!!) a je na místě,hledám dál,Q menu,zelená,Qmenuzčervená atd.....,pak do oblíbených vždy jen při strance List,stanice,musí hrát, fejvrt,Qmenu,hvězdička ,znovu List,chtěnou st.Ok,musí hrát,fejvrt,Qmenu,hvězdička,znovu List, und soweite do č.44.Příkaz,elevizi vypínat na začátku ve fejvrtu a po zapnutí je zase tam,kde byla a jede v fav.seznamu A je to hračka(Ksindl) ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@petrpupas kanál sortýrem,by to bylo rychlejší,ale ten nemám a nevím,jestli bych seznam dostal u tohoto střepu na flash |
korkoran
![]() |
|
RE: tv lg32lb550uto je tak, ked vyvojar robi nieco na malu placku - mobil potom na velku placku - telku a nepochopil rozdiel.Holt vyvoj nezastavis....![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@korkoranBohuzel se musim teto diskuzi pousmat, jak nekteri, kdyz neumi neco obsluhovat, reknou, ze je to strep a neumi si priznat svou neznalost. Netvrdim, ze je to nejaky super stroj, ale je to uplne normalni TV a za tento stav muze Skylink, protoze zmenil verzi fastscanu. Nicmene na teto TV lze v hotelovem modu stahnout seznam stanic na flashku a posleze upravit v programu chansort.org a nahrat do TV zpet. Jak jednoduche... |
Djokl
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
DjoklTak jednoduché, ideální pro důchodce? No dá se to nastavit i normálně. Ruční ladění, 12070, síťové hledaní, označení vybraných programu, posunutí všech vybraných programu najednou na začátek seznamu. Pak už jen přiřadit ke každému programu požadované pořadové číslo a je to. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@Djoklnejsem zvyklej běhat po kraji s Pc a jseš na omylu ,4 letý střep to je,jinak by tento systém ladění ještě dnes LG používal |
korkoran
![]() |
|
@vlcekU této tv nelze posunout vybraný balík,je vidět,že jste to neštěstí neviděli![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: tv lg32lb550uOznač, dej Q menu, najeď na začátek seznamu, dej OK a máš to posunuté. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@korkoranNo na omylu jsi spis ty, je to maximalne 3 roky stara TV, lonska modelova rada byla LF a letosni je LH a nektere funkce se lisi dle verze firmwaru a system je webOS 1.5 a ten se stale pouziva, ale ve verzi 2.0 a 3.0. A s pocitacem behat nemusis, staci mit global.cfg ve dvou verzich pro diseq A nebo B |
Djokl
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
![]() |