![]() |
|
TRT 4K Eurokouká též někdo na tuto stanici ve 4 K? Já včera premiéra s novou TV a jsem nadšen. Ronaldo jak na vlastní oči. Máte někdo info, zda stanice poběží i nadále a co bude vysílat? |
vjosef
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
a mimochodempro příjem příslušného transpondéru jsem musel upravit polarizační úhel LNB (asi o 5 "minut"), jinak signál ani tuk. Ostatní TP (i ty pro 120 parabolu chodí normálně bez natočení) |
vjosef
![]() |
|
@vjosefTo není formát 4k ale hd. Euro ve 4k vysílá v rámci platformy Evrooy pouze italská Rai, už se to tu psalo několikrát.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@vjosefoprava: To není formát 4k ale hd. Euro ve 4k vysílá v rámci Evropy pouze italská Rai, už se to tu psalo několikrát.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
vjosefdavno pozerame hd,,,a iba ty v 4K..dreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
4k to jeto máte špatné info, je to 4K, indikuje to i TV při příjmu, přístroj bez HEVC přehraje jen zvuk.A snímané to jinými kamerami než klasický HD přenos. |
vjosef
![]() |
|
RE: TRT 4K EuroJá mluvím o trt na hotbird, ten není ve 4k pokud přijímáte z jiného sat, tak třeba ano.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: TRT 4K EuroKoukám, mě to chodí i na 75 parabolu. Výsledný signál se sice indikuje jako UHD, ale není zřejmé, jaký je jeho zdroj. Může to být upscale z HD. TRT4K je sice kvalitnější než ČT4HD ale myslím, že u nativního UHD by nedocházelo k rozostření při pohybu kamery.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@omar3Je to tak. Ultra hd je drahý formát na který si každá tv musí pronajmout patřičnou kapacitu. Tu si pronajala od Eutelsat pouze Rai, už mě to unavuje, co se týče volného vysílání. Rtp sice vysílá také uhd, ale v rámci placené nabídky.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
re::franck: TRT 4K 42E TurksatOmar3: včera jsem to poprvé testoval a fakt se mi nic nerozostřovalo, i když jsem koukal z půl metru. A hlavně jsem zaregistroval to jiný rozložení kamer než třeba na čt, takže bych řekl, že je to v nativu stejně jako Rai nebo RTP. A porovnával jsem fotbal v uhd z youtube a kvalita ještě lepší... |
vjosef
![]() |
|
RE: TRT 4K EuroTak turksat nevím...tam to třeba uhd je i když se mi to zdá trochu divný.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
franckhttps://www.parabola.cz/zpravicky/26154/trt-4k-na-euro-2016-v-evropskem-svazku-na-42e/ |
vjosef
![]() |
|
francka přesně stejné zápasy jako na Rai: zahajovací a od čtvrtfinále všechno.TV 4K mám od pondělka, takže jsem viděl pouze včerejší zápas. |
vjosef
![]() |
|
RE: TRT 4K EuroNenapadlo mne, že se bavíme o jiném zdroji, než je TRT4K na 42°E. Možná to nezvládá moje televize. Už ji mám rok a půl a byla ve výprodeji. Jakmile se pohne kamera, tak se rozostří diváci, jakmile se zastaví, tak je vidět každému do obličeje.Chudák franck se uvysvětluje, že to vysílají jen italové, ale nevím kde sehnat relevantní informace, co se vlastně vysílá na Turksatu. Každopádně je to o třídu lepší než ČT4HD, tak mám obraz z 42°E a zvuk do beden z pozemáku. DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
omar3já jsem v pondělí koupil samsunga 55" a fakt perfektní.Ten zvuk jsem zkusil taky z ČT, ale rozdíl mi dělal asi tři sekundy. Skylink přes přijímač a věž. |
vjosef
![]() |
|
omar3v pozemáku je to synchronizovaný? |
vjosef
![]() |
|
RE: TRT 4K EuroNení, UHD má delší vedení. V běžném zápase se to ztratí. Vadilo mi to akorát u penalt, kdy komentátor oznamoval výsledek, kdy se exekutor v obraze teprve rozbíhal.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
omar3to radsi Turka než vědět dopředu že je gol... |
vjosef
![]() |
|
RE: TRT 4K EuroKdyž já jim nerozumím ani slovo.Tím, že tam už nejsou naši, tak je mi celkem jedno kdo vyhraje. Zajímá mne spíše technická stránka věci, než vlastní fotbal i když jsem ho 30 let hrál. DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
omar3No priznam se nez poslouchat nektere nase experty,radsi posloucham nemce treba.A turecky jmena hracu a zakladni pojmy jako faul,roh a ofsajd jsou jednoduse poslouchatelne. |
vjosef
![]() |
|
![]() |