![]() |
|
Premier League: TV zápasy upřesněnySaturday 13th August 2016Hull - Leicester 12:30 Burnley - Swansea 15:00 Crystal Palace - West Brom 15:00 Everton - Tottenham 15:00 Middlesbrough - Stoke 15:00 Southampton - Watford 15:00 Man City - Sunderland 17:30 více na www.bbc.com/sport/football/premier-league/fixtures T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 221 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@ja987Je to tak jednoduché. Servus TV nesplňuje tvoje kritéria, eo ipso ti není určen. Samozřejmě, můžeš ho sledovat, ale proč bys to dĕlal? Když nemá českou stopu...![]() ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505Chyba, fotbal bych zakázal vůbec!*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@rs505Logicky správně je to takto:Servus je určen pro všechny diváky - je FTA. Servus mohu sledovat na všech mých TV, ale nesleduji ho - nemá českou stopu. (českých TV stanic mám 112, takže si mám z čeho vybrat) *******
|
ja987
![]() |
|
@ja987Pĕkné. Skoro jako bys prošel tím SD přijímačem... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505Projdu se radši lesem k rybníku vykoupat. To je mi mnohem milejší, než celý PL.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: Premier League: TV zápasy upřesněnyTak val a nevyjadruj se k necemu, na cem ti vubec nezalezi. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
@bretahUž jsem zpátky. A na to vem jed, že se tady BUDU vyjadřovat, na co mám svůj názor. Ať pozitivní, či negativní.A TY se tady nevytahuj a nepřikazuj druhým, k čemu se mají vyjadřovat. Od toho to tady není a Tvůj web to taky není. Co jsi zač, 0, že se tady takto drze, povýšeně a sprostě chováš? Fotbal není všechno. Kam povalíš Ty, když nemáš rád třeba šipky, nebo vážnou hudbu??? *******
|
ja987
![]() |
|
RE: Premier League: TV zápasy upřesněnyProč si myslíš, že nemám rád šipky či vážnou hudbu??? |
bretah
![]() |
|
@bretahNapsal jsem TŘEBA. Třeba nemáš rád něco jiného, co já mám rád. A NEPOSÍLÁM TĚ, ABYS VALIL.Ale zamysli se nad celou situací ve fotbale: To je sport, když na vrcholné soutěži Euro 2016 fanoušci-milovníci fotbalu hází na hřiště dělobuchy a světlice? To je sport, když tamtéž vběhne uprostřed zápasu fanoušek - milovník fotbalu na hřiště? To je sport, když musí majetek a pořádek před fanoušky-milovníky fotbalu bránit těžkooděnci, policie, včetně jízdní a to za peníze daňových poplatníků? To je sport, když jsou hráči ponižováni, když se s nimi obchoduje jako s prostitutkami či ve středověku s otroky? atd, atd... Fotbal byl sport, když Jožka Masopust dostal odměnu 10,- Kčs za vstřelení gólu na MS v Chile. Dnes je to podnik plný korupce, podplácení, sázkových podvodů a finančních machinací, od 100 mega výš. A to schvaluješ a tomu fandíš společně s dalšími? Kam to ten svět spěje? *******
|
ja987
![]() |
|
RE: Premier League: TV zápasy upřesněnyA kam Joška Masopust, Béla Masný či třeba veslař Vašek Kozák s těma tvejma desetikorunama došli?? A co proti tomu hodláš dělat?? |
bretah
![]() |
|
RE: Premier League: TV zápasy upřesněnyCo dělat?NEBUDU FOTBAL PODPOROVAT TŘEBA tak, že nepůjdu na silvestrovský mač Sparta-Slavia, nebudu si objednávat a předplácet Digi sport. Radši si dám na Silvestra o pár pohárků méně abych si mohl zajet na novoroční koncert do Vídně i když lístek stojí balík, ale zase podstatně menší, než lupen na Euro. *******
|
ja987
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |