![]() |
|
Nová DiGi TVZdravím Fórum, jak to bude v případě, když klient staré Digi Tv sám nepřejde na Novou Digi? Bude mu to vypnuto od provozovatele, nebo to pojede dál? Klient řádně hradí poplatek. |
TUNER
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Nová DiGi TVU téhle firmy nikdo neví. Zkus jejich ksichtbůk. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 300 |
![]() |
|
ksichtbůk ?co to jako je? |
TUNER
![]() |
|
RE: Nová DiGi TVno přece fasebuk![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 669 |
![]() |
|
RE: Nová DiGi TVMyslím, že správný název je fakebook. Jde o tzv. sociální síť, jejímž uživatelům se lidovĕ říká socky. Tedy, jestli se nepletu...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Nová DiGi TVpřistupují ke stávajícím klientům s nabídkou individuálních cen...zajímalo bys mě kolik klientů již přešlo a kolik jich vyčkává..dá se to někde zjistit? |
TUNER
![]() |
|
Wimbledon-finále-re-SaxonCo mi napíšeš dnes,že by germáncovství.Kerbrová to samé jako včera Tomáš.3:4 2set,vl.podání a najednou nic nejde.Čím to asi je.Oběma doporučuju psychiatra. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 068 |
![]() |
|
NOVA DIGI CZTreba sa opýtať na DIGI TV alebo zistiť ak sa dá na nete.Na Slovensku prebehla výmena STB minulý rok. |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
RE: Nová DiGi TVTUNER@ Údaje o počtech migrujících klientů jsou zcela jistě interní, takže se je samozřejmě nedozvíš a navíc ani není důvod, proč bys je měl znát. A k napsání nesouhlasu s migrací a s tím spojený odstoupení od smlouvy je stejně k ničemu nepotřebuješ.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
JenesNezasírej svými blbostmi zdejší diskusi. Psychouše potřebuješ pouze ty.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Nová DiGi TVSAXON.Splet sem se.Omlouvám se.Ale k podstatě-dnes nemáš arkument.Chyba v pravopise schválně. |
jenes
![]() |
|
RE: Nová DiGi TVSAXON.Splet sem se.Ale k podstatě-dnes nemáš arkument.TA CHYBA JE OUMYSLNĚ. |
jenes
![]() |
|
@jenesA jinak normál?![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Nová DiGi TVMyslel jsem si, že je tady někdo, kdo poskytne nějaké informace, nebo, kdo je v obraze. Podle toho nezájmu to s Digi asi velká sláva nebude.A jinak ty keci o ničem ![]() ![]() |
TUNER
![]() |
|
RE: Nová DiGi TVTos uhádl, široko daleko nejhorší provider co existuje. A divím se tý nepoučitelnosti lidí, kteří k Digi furt lezou, i když se dají negativní názory přečíst na každým rohu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@TUNERs digi tv to nikdy velka slava nebola, nieje a ani nebude...na druhej strane tvojich 52 prispevkov za cca 8rokov od tvojej registracie, uroven diskusneho fora neuveritelne zdvihlo!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@TUNERTaky jedu stále na starou DigiCZ a dosud marně čekám na balíček Sport+ (prý bude - do zahájení sezóny PL).Dnes mně volal jejich člověk z coolcentra - na tento (tvůj) dotaz odpověď: "Ještě vás budeme kontaktovat!" Na další dotaz, kdy bude stará Digi končit? - odpověď: "Koncem září" (migrováno je údajně 80% userů - což je samozřejmě kec). Takže se neobávej - budou tě stále otravovat a bez tvého souhlasu tě na "novou Digi" sami převést nemohou. V nejhorším příp. ukončím(š) s nimi smlouvu s koncem "staré Digi" ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
bohus31a o tom to asi bude ...ty jsi tady podle tvých počtů cca 6 let a máš 4120 příspěvků ..nevím jak ty předchozí, ale ten poslední opravdu o ničem..já hledám informace, nepotřebuji se tady předvádět a kecat hlouposti![]() |
TUNER
![]() |
|
kokundíky za dobrý příspěvek...mám podobnou zkušenost..s telefonováním s digi, nechtějí ztrati zákazníka, bude to ještě dlouhá hra...jaku ti nabídli cenu za novou digi?..jestli to nechceš tady rozebírat, tak ti pošlu mejl..jde nám o informace, srovnat krok...je to všechno obchod |
TUNER
![]() |
|
pochopitelnetuner, tak potom akym pravom hodnotis niekoho a nieco, pokial si sam nicim nepomohol a nepomahas. divne, nie?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
Presne tak4120 prispevkov od Bohuša a z toho 4100 príspevkov o sebe, o vlastnom egu , kopec poučovania, o svojej neopakovateľnej múdrosti, neskutočných bonmotov a vnucovania svojej pravdy.![]() Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
@TUNERTeď ani k nabídce ceny nedošlo - když zjistil, že pokud nejsou schopni zprovoznit pořád slibovaný bal. "SPORT Plus", tak bych se ani o žádné jiné ceně nebavil.Posledně mně tuším slečna z coolcentra nabízela slevu 100,- (ze základu + bal. sport). Dnes jsem jim alespoň vytkl, že stále nejsou schopni zařadit NS1 a NS2 v HD - a to co nabízejí (mají v bal.) je vlastně neexistující program: Nova Sport (ve skutečnosti je to ale NS1 v SD) a že ho nejsou schopni ani správně nazvat (pojmenovat) ![]() ![]() ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
kokundíky za info..jsem u nich skoro od začátku a nemělo to za tu cenu chybu dostal jsem od slečny z cool centra nabídku při sepsání sml. na 2 roky cca 300,- Kč základ a cca 420,- základ + balíčk sport zatím jsem to nevzal.. jak říkám potřebujeme vědět více. od více lidí s podobnou zkušeností...a pak se můžeme přetahovat, nebo to ukončit nevím jak jsou silní, nebo slabí...kam až můžou, nebo musí jít... kdybych to věděl, tak tady některé příspěvkáře nebudu obtěžovat počtem příspěvků |
TUNER
![]() |
|
RE: Nová DiGi TVZdar vespolek,hraju to "hop nebo trop" ,obdobně jako BEN a KID s červenou dunovkou,se žlutou střechou![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
TUNERV tom cool centre majú asi chladno![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 617 |
![]() |
|
RE: Nová DiGi TV@TUNER: Ak mám byť úprimný, obdivoval som ľudí u nás na Slovensku a obdivujem aj ľudí v ČR, ktorí chcú silou-mocou zostať u starej služby. Nechápem, v čom môže byť stará služba lepšia, ako ta nova. No a ak chceš aj skutočnú radu a nie iba keci diskutujúcich, skús sa opýtať na facebooku. Tam si myslím že sa odpovede dočkáš |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |