Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Nová DiGi TV

Zdravím Fórum, jak to bude v případě, když klient staré Digi Tv sám nepřejde na Novou Digi? Bude mu to vypnuto od provozovatele, nebo to pojede dál? Klient řádně hradí poplatek.

TUNER
Registrace: 2/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nová DiGi TV

U téhle firmy nikdo neví. Zkus jejich ksichtbůk.

bretah
Registrace: 9/2012

ksichtbůk ?

co to jako je?

TUNER

no přece fasebuk :)))

dawis77
Registrace: 9/2011

Myslím, že správný název je fakebook. Jde o tzv. sociální síť, jejímž uživatelům se lidovĕ říká socky. Tedy, jestli se nepletu... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

přistupují ke stávajícím klientům s nabídkou individuálních cen...zajímalo bys mě kolik klientů již přešlo a kolik jich vyčkává..dá se to někde zjistit?

TUNER

Wimbledon-finále-re-Saxon

Co mi napíšeš dnes,že by germáncovství.Kerbrová to samé jako včera Tomáš.3:4 2set,vl.podání a najednou nic nejde.Čím to asi je.Oběma doporučuju psychiatra.

jenes
Registrace: 1/2016

NOVA DIGI CZ

Treba sa opýtať na DIGI TV alebo zistiť ak sa dá na nete.Na Slovensku prebehla výmena STB minulý rok.

garbanka
Registrace: 8/2009

TUNER@ Údaje o počtech migrujících klientů jsou zcela jistě interní, takže se je samozřejmě nedozvíš a navíc ani není důvod, proč bys je měl znát. A k napsání nesouhlasu s migrací a s tím spojený odstoupení od smlouvy je stejně k ničemu nepotřebuješ.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Jenes

Nezasírej svými blbostmi zdejší diskusi. Psychouše potřebuješ pouze ty.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

SAXON.Splet sem se.Omlouvám se.Ale k podstatě-dnes nemáš arkument.Chyba v pravopise schválně.

jenes

SAXON.Splet sem se.Ale k podstatě-dnes nemáš arkument.TA CHYBA JE OUMYSLNĚ.

jenes

@jenes

A jinak normál? :lookaround: Sejří tě že tam nehrála žádná Ruska, nebo tě štve polská Němka? Trochu mimo ne?

pf09
Registrace: 8/2010

Myslel jsem si, že je tady někdo, kdo poskytne nějaké informace, nebo, kdo je v obraze. Podle toho nezájmu to s Digi asi velká sláva nebude.
A jinak ty keci o ničem :bomb: ....ukazují na úroveň tohoto fóra :crying: ..nechci tím nikoho urazit

TUNER

Tos uhádl, široko daleko nejhorší provider co existuje. A divím se tý nepoučitelnosti lidí, kteří k Digi furt lezou, i když se dají negativní názory přečíst na každým rohu.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@TUNER

s digi tv to nikdy velka slava nebola, nieje a ani nebude...na druhej strane tvojich 52 prispevkov za cca 8rokov od tvojej registracie, uroven diskusneho fora neuveritelne zdvihlo!

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@TUNER

Taky jedu stále na starou DigiCZ a dosud marně čekám na balíček Sport+ (prý bude - do zahájení sezóny PL).
Dnes mně volal jejich člověk z coolcentra - na tento (tvůj) dotaz odpověď: "Ještě vás budeme kontaktovat!"
Na další dotaz, kdy bude stará Digi končit? - odpověď: "Koncem září" (migrováno je údajně 80% userů - což je samozřejmě kec).
Takže se neobávej - budou tě stále otravovat a bez tvého souhlasu tě na "novou Digi" sami převést nemohou.
V nejhorším příp. ukončím(š) s nimi smlouvu s koncem "staré Digi" :lookaround:

kokun
Registrace: 5/2015

bohus31

a o tom to asi bude ...ty jsi tady podle tvých počtů cca 6 let a máš 4120 příspěvků ..nevím jak ty předchozí, ale ten poslední opravdu o ničem..já hledám informace, nepotřebuji se tady předvádět a kecat hlouposti :lookaround:

TUNER

kokun

díky za dobrý příspěvek...mám podobnou zkušenost..s telefonováním s digi, nechtějí ztrati zákazníka, bude to ještě dlouhá hra...jaku ti nabídli cenu za novou digi?..jestli to nechceš tady rozebírat, tak ti pošlu mejl..jde nám o informace, srovnat krok...je to všechno obchod

TUNER

pochopitelne

tuner, tak potom akym pravom hodnotis niekoho a nieco, pokial si sam nicim nepomohol a nepomahas. divne, nie?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Presne tak

4120 prispevkov od Bohuša a z toho 4100 príspevkov o sebe, o vlastnom egu , kopec poučovania, o svojej neopakovateľnej múdrosti, neskutočných bonmotov a vnucovania svojej pravdy. ;)

Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)

dtnl
Registrace: 12/2014

@TUNER

Teď ani k nabídce ceny nedošlo - když zjistil, že pokud nejsou schopni zprovoznit pořád slibovaný bal. "SPORT Plus", tak bych se ani o žádné jiné ceně nebavil.
Posledně mně tuším slečna z coolcentra nabízela slevu 100,- (ze základu + bal. sport).
Dnes jsem jim alespoň vytkl, že stále nejsou schopni zařadit NS1 a NS2 v HD - a to co nabízejí (mají v bal.) je vlastně neexistující program: Nova Sport (ve skutečnosti je to ale NS1 v SD) a že ho nejsou schopni ani správně nazvat (pojmenovat) Rv :laughing: Rv

kokun
Registrace: 5/2015

kokun

díky za info..
jsem u nich skoro od začátku a nemělo to za tu cenu chybu

dostal jsem od slečny z cool centra nabídku při sepsání sml. na 2 roky cca 300,- Kč základ a cca 420,- základ + balíčk sport
zatím jsem to nevzal..

jak říkám potřebujeme vědět více. od více lidí s podobnou zkušeností...a pak se můžeme přetahovat, nebo to ukončit

nevím jak jsou silní, nebo slabí...kam až můžou, nebo musí jít...
kdybych to věděl, tak tady některé příspěvkáře nebudu obtěžovat počtem příspěvků

TUNER

Zdar vespolek,hraju to "hop nebo trop" ,obdobně jako BEN a KID s červenou dunovkou,se žlutou střechou :)) .Platím 299,- Kč / měs a čekám,što slúčitsja.

hdpe
Registrace: 11/2007

TUNER

V tom cool centre majú asi chladno :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@TUNER: Ak mám byť úprimný, obdivoval som ľudí u nás na Slovensku a obdivujem aj ľudí v ČR, ktorí chcú silou-mocou zostať u starej služby. Nechápem, v čom môže byť stará služba lepšia, ako ta nova. No a ak chceš aj skutočnú radu a nie iba keci diskutujúcich, skús sa opýtať na facebooku. Tam si myslím že sa odpovede dočkáš

LuboTS
Registrace: 5/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra