![]() |
|
Amiko SHD-8150 - Skylink - FastscanDobrý den. Vybírám jednoduchý satelitní příjmač pro matku a vcelku mně zaujal tento produkt. Jen mi není jasné, co se stane až Skylink změní parametry domovského transpondéru, ze kterého jsou data pro Fastscan vysílaný, Bude se muset na tomto příjmači vše opět ladit manuálně, nebo podpora výrobce je natolik dobrá, že vydá nový SW se změnou parametrů? Děkuji. |
mamir
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Amiko SHD-8150 - Skylink - FastscanTo je ťažká otázka - predpokladám ale, že TPD pre FastScan by sa mal dať prestaviť ...Ak chceš mať ale pokoj - aby sa programy ladili automaticky, potom zo skúseností je asi lepší Skylink ready (neviem, či tento je). |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Amiko SHD-8150 - Skylink - FastscanVyrobce vyda novy SW a pojede se dal. Narozdil od dnes ready zitra neready, kdy uz vyrobce casto ani neexistuje. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Amiko SHD-8150 - Skylink - FastscanJeště jsem narazil na tyto dva přístroje Skylink ready: GoSAT GS7010HDi a Optibox miniZebra SE a zmiňovaný Amiko SHD-8150 . Co by jste mi doporučili? |
mamir
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
pruhovaná kobylapro koukače OK |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Amiko SHD-8150 - Skylink - FastscanNení to ten GoSat, co poškozuje zasunutou kartu? |
monikash
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
![]() |