Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

bratislava - burka

Nazdar,

Chcel by som sa spytat vas co ste v BA a mate parabolu 80cm alebo t90 a natocene na 23.5e

Vydrzal vam pri presnom nastaveni pri dnesnej burke signal pocas celej burky? Len aby som vedel ci mam hladat rezervy alebo vypadok pri takejto burke je v poriadku...

Vdaka.

Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.

seattle
Registrace: 11/2013
Odpověď v diskusním vlákně

bratislava - burka (# 35)

Mám aj pevnú parabolu aj druhú s motorom, signál odišiel okolo 18,00, pozeral som Sagana a telka ostala pustená. Záhorská Bystrica

VU+ UNO 4K SE, Xiaomi 4S 4K 43", LOGITECH Z 5500 RMS THX, Dolby ProLogic, DTS, 2x XIAOMI TV Stick 4K

aramat
Registrace: 3/2006

bratislava - burka

Ja som prezeral na T90 od 4 W po 28 E a neboli v Šali žiadne problémy, snáď preto, že boli len ťažké mraky , ale búrka nebola.

olav
Registrace: 5/2010

RE: bratislava - burka

Bouřka snad nevadí, pokud netrefí železo, nebo barák, ale právě ty těžké mraky plné vody by měly mít vliv na kvalitu signálu mezi LNB a družicí. U nás (KM) bouřilo po 18.00, prší a signál stále drží - jak na 125cm, tak i na obyčejné no-name 80cm.

pf09
Registrace: 8/2010

bratislava - burka

Žiadne problémy... R^ R^ R^

dano01
Registrace: 11/2008

tak treba dnes u nas rano silne prselo na intenzite signal nebyl thoru 0.8w o 3-5minut pozdeji se signal objevil a prselo stejne silne(mozna 5% min)..tak asi v tych mrakach neco je,ze to utlumi signal..Qualitu mam na sat.pristroji 95% a nesel ten program na te frekvenci.

kolopik
Registrace: 4/2014

Přečtěte si tady info od Enika a některých dalších, jasně to vysvětlili.

zzz
Registrace: 1/2006

Zle som sa vyjadril - islo mi o tie mraky plne vody. Pri beznych dazdoch/burkach mi signal drzi.

Ale vdaka, presne toto som chcel vediet :)

Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.

seattle
Registrace: 11/2013

Bratislava-burka

pred rokmi pamätam že počas burky s uplne čiernými mrakmi aj mne vypadol skylink a to mám parabolu 100cm,myslím si že pokial mraky nepustia nič tak nepomože parabola ani 3m!

sasuke
Registrace: 6/2015

Chlapi,ať je co nejméně burek (ideálně 0%),mimo hosty v lázních
v Blavě,potažmo v Evropě.

hdpe
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra