Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výběr nového přístroje

Zdravím,

prosím vas jsem uplný laik a potřebuji poradit co se týče výběru nového přijímače Satelitního vysílaní pač jiné u nás není možné. Původně, když jsme satelit zařizovali bylo to ještě u T-Mobile dnes to spadá pod Skylink, ale jejich helpdesk stojí za... Doma současně máme Alma Sat HD a chtěl bych ho nahradit za něco nového podle udajů by ten stroj měl být SKYLINK ready a měl mit Irdeta kartu. Finanční rozsah mám do 5 tisíc, jde mi hlavně o snadnou obsluhu. Celkem mně zaujal AB Cryptobox 650HD, GoSAT GS7060 HDi a AMIKO SHD-8150. Za jakekoliv rady bude velice vděčný.

MIlankov
Registrace: 7/2016
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

Mllankov

Beru zpět, už to vidím, Alma Sat HD. Ta závada co uvádíš ale může být i nějakou ptákovinou viz např. zdroj apod.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

RE: Výběr nového přístroje

Mám VU+ SOLO SE V2 a HD BOX FS 9105+

vlcek
Registrace: 1/2009

@BIDLO

jo pokud je to na zdroji tak je to v pohode.staci vymenit nejakej kondak a je to.dela to bezne po nekolika bourkach.ale pokud je to na desce tak uz je to horsi. 😀 ale v kazdym pripade nekolik stovek to sezere. 😀

kristian1

Mám Go Sat 7055HDi asi pět let a šlape se Skylinkem parádně.Je to vynikající přístroj pro nenáročného uživatele,to co od něho potřebuji tak dostanu.

dulin
Registrace: 1/2013

Mám Go Sat 7055HDi asi pět let a šlape se Skylinkem parádně.Je to vynikající přístroj pro nenáročného uživatele,to co od něho potřebuji tak dostanu.

dulin
Registrace: 1/2013

To máš dva? :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

dulin

Malinko se obávám,že v blízkém budoucnu už asi možná nebudeš tak spokojen. ;) Zdá se že Skylink ready už tak doslova tento přístroj nebude-a zdaleka nejenom tento. :-/

hobo
Registrace: 1/2007

go sat

nebrat,ani zadarmo,to už tu zebru

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Můžeš zdůvodnit svůj názor, pokud máš nabídku přijímačů zadarmo, a ty je nechceš, tak mi je pošli.

vlcek

Jestli ma dotycny dva ty prijimace, tak bych vzal 2 amika 8150, nasdilel jednu kartu a hotovo. Tyto Amika jsou spolehliva a usetri za jednu kartu.

J a
Registrace: 7/2005

@hobo

to by me zajimalo proc by tento pristroj a dalsi nemel byt v blizke dobe Skylink ready. chysta nam snad Skylink nejake prekvapeni napr zmenu kodovani ? nebo dokonce odchod z ceske republiky ? 😃
vypnuti SD programu s tim nema nic spolecneho !

kristian1

Viaccess

PoldaS

kristian1

Těžko říct. Měl jsem nyní např. v ruce špatně funkční Mascom 2600 a po otevření krytu napočítal 9 !!! nafouklých elytů nikoli ve zdroji ale na základní desce. Po výměně těchto korunových položek vše o.k.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

@PoldaS

tak ale univerzalni ctecka to sezere stejne

kristian1

@BIDLO

no ja se ted zrovna potykam se spatnym zdrojem na Vision FCIS 7000. dela to bezne po nekolika bourkach proste odejde nejaky kondenzator pak pada signal a ukazuje to nesmyslne hodnoty.
a jinak na Nanox 9400 mi odesla deska asi neco v procesoru ale vypada to jako kdyby odesel tuner.

kristian1

kristian1

Já jsem tím myslel ty jejich přiblblé specifikace a s tím spojené funkce pro které si většina lidí právě tyto přístroje kupuje.No a to asi už tento přístroj a spousta dalších nebude tak uplně zvládat.Určitě si je majitelé nekupovali např. na ruční ladění že ano?Stačilo jim,že se sám doladil případně aktualizoval FW.No a tady to bude ten problém.Nějaké vypínání SD programu mám na háku jen houšt. ;) Stačí to takhle?

hobo

@hobo

ano 😀 takze vlastne nic 😀

kristian1

No nic

jak pro koho nebo snad ne? ;)

hobo

kristian1@ U Viaccess má být tuším nějaký párování, ale jak to celý bude zatím nikdo neví (nebo ví - Jarda - ale neprozradí :D ).

PoldaS

@PoldaS

tak parovani delalo uz Digi.to bylo pekny svinstvo.jenze digi davalo vlastni masiny do bezplatnyho pronajmu.jak by chteli sparovat muj stroj 😀

kristian1

Digi to snad dělá furt to párování. Když nechceš přijímač, můžeš vzít CA modul.

PoldaS

vlcek

ber nebo nech ležet,mám s gosaty ty nejhorší zkušenosti,každá zebra a amíka jsou super a ten malej gosat je největší ""skvost""" všech dob,likvidátor karet a vařič kafe all in

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierepetr

Ty víš dobře, že se nebavíme o 7010 ale o 7060, a ten je v pohodě a patři ve svoji kategorii k nejlepším. Když ty preferuješ Amika, Zebry, asi máš proto svůj osobní zájem, ale u mě z nezaujatého hlediska vede Gosat. Čas ukáže, kde byla pravda.

vlcek

Mě tedy ZebraMini SE taky pěkně sere. Když ji nastavim do Standby módu tzv Rychlý Start, taky si lidi stěžují na častý zámrz receiveru, který řeší pouze odpojení od 230V.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

goSat 706O

je a bude v pohodě.Na chalupu jsem dal 7056Hdi a dva roky bez problému.Udajně se chystá i nový FW aby trochu zvládal tu poslední specifikaci.7055 na ten už asi dlabou.7060 bych pro nenáročné klidně doporučil.Spoustu lidí nebaví 10 krát do roka přeladovat. ;)

hobo
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra