Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výběr nového přístroje

Zdravím,

prosím vas jsem uplný laik a potřebuji poradit co se týče výběru nového přijímače Satelitního vysílaní pač jiné u nás není možné. Původně, když jsme satelit zařizovali bylo to ještě u T-Mobile dnes to spadá pod Skylink, ale jejich helpdesk stojí za... Doma současně máme Alma Sat HD a chtěl bych ho nahradit za něco nového podle udajů by ten stroj měl být SKYLINK ready a měl mit Irdeta kartu. Finanční rozsah mám do 5 tisíc, jde mi hlavně o snadnou obsluhu. Celkem mně zaujal AB Cryptobox 650HD, GoSAT GS7060 HDi a AMIKO SHD-8150. Za jakekoliv rady bude velice vděčný.

MIlankov
Registrace: 7/2016
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

Saxon

Tuhle "funkci" mě naštěstí ještě nenapadlo aktivovat, byť vím že tam je takže žádné zamrzání jsem u tohoto typu ještě neviděl.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

vlcek

já preferuji Vučka,bohužel kolenovrti chtěj všechno do 1500kč a tam se amíka vejdou a choděj slušně,go saty mě s.ero.u ,co se vyráběj,už žádný pokusy s nimi nehodlám dělat

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

S tou cenou ti rozumím, ale já bych Gosat za Amiko nevyměnil. V tomto případě kdo šetří, neušetří. Jak se říká, nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci. Hold šetřilci se musí spálit.

vlcek
Registrace: 1/2009

pierrepetr

Jak si psal výše, Gosat ani zadarmo, já bych bral to Amiko, jedině zadarmo.

vlcek

pierre

Jenom ze zvědavosti co jako je špatného např.na goSAT 7056Hdi?Fakt na chalupě o něm dva roky nevím.Jinak právě proto ho tam mám.Tam jsou jiné starosti a zábava než furt něco ladit. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Výběr nového přístroje

S Gosaty není problém, až na ten poslední (špatné větrání), ale i ten je v řešení výrobce, ideální není žádný přístroj a ty Amika a Zebry už vůbec ne. Nebudu pomlouvat jako pierrepetr, ale tyto bych já nedoporučoval, ale to neznamená, že jsou zas tak špatné. Je to osobní volba, někdo kupuje podle vzhledu, nebo co mu namluví prodavač, který potřebuje prodat to co má zrovna na skladě, další si nechá poradit od známého. Většině stačí, že to hraje a nějaké prkotiny neřeší, protože o nich ani neví.

vlcek
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra