![]() |
|
ROVER HD TAB4 TOUCHZdravím pánové.Poprosil bych o zkušenosti a hodnocení tohoto měřáku pokud ho někdo má a pracuje s ním díky moc. |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
RE: ROVER HD TAB4 TOUCHMám HD TAB7.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ROVER HD TAB4 TOUCHTo Saxon. A aké sú prosím Ťa s ním praktické skúsenosti. Uvažujem vážne o kúpe tejto mašinky. Ďakujem. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: ROVER HD TAB4 TOUCHViem že nemá echo (TAB TOUCH), to by mi v mojej lokalite až tak nevadilo, skôr ma zaujíma presnosť nameraných hodnôt, rýchlosť, funkčnosť jednotlivých položiek merania...... Proste praktickosť a pomer cena/úžitkové vlastnosti. |
rolis7
![]() |
|
RE: ROVER HD TAB4 TOUCHA hlavne, či je to plnokrvný merák, alebo len ukazovátko. Ďakujem. |
rolis7
![]() |
|
RE: ROVER HD TAB4 TOUCHTAB 7 to je jiná káva asi taky jiná cenová relace myslím....![]() |
ZDK1
![]() |
|
RE: ROVER HD TAB4 TOUCHJe to iné, máš pravdu (aj cenovo), ale je od toho istého výrobcu len s väčšou funkcionalitou. Ale z princípu by sa mohli dať porovnať, aspoň základné funkcie, ktoré majú obidva prístroje rovnaké. Myslím si, že taký merací guru, ako je nick Saxon, to určite bude vedieť zhodnotiť. |
rolis7
![]() |
|
RE: ROVER HD TAB4 TOUCHNo doufám, že se někdo najde kdo o tom bude vědět víc díky předem za ohlasy![]() |
ZDK1
![]() |
|
RE: ROVER HD TAB4 TOUCHPočkáme na Saxona, kým nezlezie z nejakej strechy![]() |
rolis7
![]() |
|
RE: ROVER HD TAB4 TOUCHPlnokrevník na tomto poli je třeba ETL od Rohde & Schwarz:)HD Tab7 je jiná liga než HD Tab4. Nejen displejem a funkcemi, ale i tunerem a výkonem. Rychlost a přesnost spektrální analýzy je znatelně nižší, to je patrné i z videí na YouTube. Tab4 je HW Prime Digital, což je levnější železo z produkce Rover. V ruce jsem ho neměl. S Tab7 jsem spokojen, pro moji práci je vyhovující. Rychlý spektrák, baterie i po třech letech OK, displej na slunci průměr, ovládání super, váha a manipulace v náročných podmínkách OK. Vybaveni je v teto relaci nadstandardní. Mám i MER by Carr, Echo s více variant časové osy, celkem solidní konstelační diagram. Přehledný a rychlý dataloger. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: ROVER HD TAB4 TOUCHSaxon ďakujem. Vidím, že si plnokrvný profesionál a tým pádom aj meracia technika, ktorú používaš, je v tej vyššej kategórii. Bohužial ja si tento level v mojom kraji nemôžem dovoliť, pretože by som ju nikdy nezaplatil. Preto hľadám niečo v strednej triede a preto ma zaujímajú vlastnosti HD TAB4. Len tak od na okraj, vedel by si podľa uvedených technických vlastností, aj napriek tomu, že si ho nemal v ruke, zhodnotiť vlastnosti HD TAB4. Pomohol by si naám v rozhodovaní. Ďakujem. |
rolis7
![]() |
|
RE: ROVER HD TAB4 TOUCHMoje technika vůbec není v té nejvyšší kategorii a učit se musím stále stejně jako všichni okolo:)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: ROVER HD TAB4 TOUCHMinulý týden jsem si koupil ten TAB 4 TOUCH. Až na pomalejší odezvy při měření DVB-T je to vcelku příjemná hračka a hlavně to měří, né pouze ukazuje. DVB-S/S2 měření je super - rychlé odezvy, diagram,...Dobrá funkce se mi hodila je měření analog TV, při převodníku včetně náhledu. Umí to aj FMrádio, DAB, což jsem nezkoušel bo nemám jak :). Každopádně by to chtělo poladit trochu FW, jsou tam nedostatky, kdy je potřeba i reset. |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: ROVER HD TAB4 TOUCHPopiš prosím měřícii prostředí pro DAB. Co to ukazuje? Moc se mi to totiž nezdá...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: ROVER HD TAB4 TOUCHTeď jsem to kouknul a měří to jen úroveň v DAB modulaci. Tu je obr.https://postimg.org/image/ymqo92635/ |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
![]() |