![]() |
|
Programy Markízy v české Digi zablokoványMáte to též blokované ?Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
@BIDLOA těch 112 komentářů tady: https://www.parabola.cz/zpravicky/26408/nova- digi-tv-cz-zablokovala-markizu-hd-doma-a-dajto/ nestačí?![]() Pokud se geoblokace "rozjede" u všech operátorů, tak ani s přepínáním regionu u SL neobstojíš, páč ho bude muset SL zrušit! A tato "výhoda" byla zase pouze u (Tvého oblíbeného) SL ![]() Pokud bych si dnes (pokud to ještě jde) přepl na SK region, kde pak budu přijímat CZ programy (až přestanou jít i na SK regionu), když pozemák u nás "poskytuje" pouze MUX1 a 2 (a ještě "podle tebe" pouhé mazanice ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
Rozjedese a hooodně brzo to si myslím já.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
Rozjedetaké s to myslím![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
je to vzkaz pro inzerentynedávat reklamy na Markízu a Novu, bude je vidět méně potenciálních kupujících ! ! ! |
amc
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
@kokunJe to jednoduché a už to tu raz bolo. Budeš potrebovať 2 Skylink karty, jednu na seba a jednu na kamoša v SK. Tí čo majú Skylink ready s jednou čítačkou - Boh poteš. Ja Markízu a Novu nemusím, lenže nie som väčšina. Tiež ma štve, že pofiderny Skylink si príde u každého Markízychtivého na 2 serpá, žiaľ je to jediná platforma na princípe predplatného bez zmluvy a teraz z toho bude môcť ťažiť ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@kokunAlternatívou pre CZ môže byť aj slovenský Antiksat. Stačí modul, karta a základ SK máš za 0,98 EUR/mes. Príjem mám otestovaný cez multifeed na E-85 - je to relatívne stabilné ... |
Dzordzo
![]() |
|
@DzordzoJá neřeším svůj problém - já mám přeshraniční příjem DVB-T/SK. V STA Mux3(VP) a Mux2 a možnost chytat jak Mux1, tak příp. i Mux4(Plustelka).Ano - "Je to jednoduché a už to tu raz bolo. Budeš potrebovať 2 Skylink karty, jednu na seba a jednu na kamoša v SK." Ale ukaž mně kolik lidí bude ochotno platit 2x SERPO, když už teď mají problém zaplatit ho 1x. Nehledě od nutnosti mít vhodný rec. (2x čtečka, která se nebude mezi sebou "hádat", . . .). A příjem Antiksat je pro běžného usera neakceptovatelný. V každém případě bude geoblokace krokem z5 a doplatí na ni všichni - jak uživatelé, tak i poskytovatelé (poděkujme společně Kellnerovi!) ![]() ![]() ![]() ![]() |
kokun
![]() |
|
RE: Programy Markízy v české Digi zablokoványTen Antiksat nie žiadne riešenie ak spustia geoblokaciu naplno postihne to aj ich jedine riešenie sú 2 karty Skylinku prípadne kombinácia jednej s DVBT.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
kokunDve karty na CZ a SK je dobrá varianta ale co to serpo keď sa bude zvyšovať stále.Ved už teraz ta cena sa blíži k nelegalnemu primu či cez internet stream alebo satelit. |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
@miro75"Dve karty na CZ a SK je dobrá varianta" - to nebyla úplně dobrá varianta ani v době, když nebylo žádné SERPO (i karta nebyla zadarmo, "náročnější"=dražší rec., . . .).Pro mě (a ty, kteří jako já žijí blízko hranice CZ/SK) je určitou variantou 1karta + DVB-T. Ale co ti v Čechách, eventuelně východněji na SK? Pro většinu z nich byl příjem SL (ale i jiných operátorů) právě z důvodu možnosti příjmu programů sousedního státu. Pokud o tuto možnost přijdou, tak HD-neHD, většina z nich uteče k momentálnímu DVB-T, aniž by tušila, že s nástupem DVB-T2 se poplatkům stejně nevyhnou ![]() |
kokun
![]() |
|
@kokunJen aby tu zpoplatněnou DVB-T2 mĕl vůbec kdo platit. Než to spustí, tak starší generace silnĕ prořídne, střední pozvolna přejde na Internet a pro tu mladší je už dnes DVB-T prehistorie...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@pele1Myslel som mať ho na Slováka ... |
Dzordzo
![]() |
|
@kokunPríjem Antiksat bol neakceptovateľný - teraz je už prijímateľný. No tak nebude platiť 2x serpo, ale nebude mať Markízu ... |
Dzordzo
![]() |
|
@Dzordzo"No tak nebude platiť 2x serpo, ale nebude mať Markízu ..." - nebude mít ale taky Doma a především Dajto (sem-tam nějaký fotbal).Ovšem za "odplatu" nebudou mít slováci 5 nováckých programů - a to se vyplatí ![]() A to jsme prozatím u skupiny CME - až tato mánie chytne i ostatní, tak "potěš koště" ![]() |
kokun
![]() |
|
RE: Programy Markízy v české Digi zablokoványTakže jak už jsem napsal:"V každém případě bude geoblokace krokem z5 a doplatí na ni všichni - jak uživatelé, tak i poskytovatelé (poděkujme společně nenažranému!!! Kellnerovi!)" ![]() |
kokun
![]() |
|
@kokunPreto píšem, že riešením v CZ môže byť SK Antiksat. V cene novej Skylink karty máš modul, kartu, LNB, multifeed a prepínač.Ostatní by blokovať nemali, tuším len CME vlastní stanice na Slovensku i v CZ. Ostatní by prišli o reklamný trh ... |
Dzordzo
![]() |
|
@DzordzoK tomu Antiksatu:Tak mně napiš, kolik např. STA má narafičenu "poměrně velkou parabolu" na satelitnú pozíciu Eutelsat 16°E, když kvůli zateplení si user nemůže dovolit nainstalovat svoji? Pokud vím, tak se montovaly pouze pozice 19/23,5°E a k tomu tak max. ještě 1°W. U stávajících userů (třeba i v RD) má snad 99% max. velikost 80cm - tzn. zase výměna! Tak kolik potom zbude těch potencionálních zájemců o Antiksat? ![]() |
kokun
![]() |
|
kokun@BIDLOPokud se geoblokace "rozjede" u všech operátorů, tak ani s přepínáním regionu u SL neobstojíš, páč ho bude muset SL zrušit! A tato "výhoda" byla zase pouze u (Tvého oblíbeného)SL Nepotřebuji vůbec nic přepínat, slovenskou kartu mám už od dob Slovak Linku takže je mi šumák jestli přepínání zruší nebo ne. Přišel bych max. o HD verze našich komerčních programů což mě snad až na Zoom nějak netrápí. Už jsem ti psal že je to individuální. Pro mě by třeba byla ideální kombinace DVB-T CZ + DVB-S SK, pro tebe zase třeba DVB-S CZ + DVB-T Sk takže v čem je tak šílený problém že se tyhle nesmysly musí stále okecávat dokola. Navíc nic takového ještě nenastalo, až nastane tak se o tom budu bavit poněvadž mám rád fakta a nikoli hospodské tlachy a nepodložené spekulace o ničem v níž si někteří stále tak libují. Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Programy Markízy v české Digi zablokoványta geoblokace je samozrejme svinstvo. pro normalni lidi cesta zpet. pro kapitalisty cesta vpred. ale jak uz jsem psal drive neskonci to jenom u Novy a Markyzi. prijdou dalsi CT STV TVP ORF ZDF. proste si kazdej zalezeme do toho svyho " pelisku ". ta taktika je bohuzel jasna ale nebudu to tady rozepisovat 😀 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Programy Markízy v české Digi zablokoványa jeste jedna vec ktera s tim uplne tak primo nesouvisi - pred X lety se hodne mluvilo o tom ze Nemci zavrou vsechny sve FTA a hodi to do placenych paketu a k tomu nejspis po prechodu na kompletni HD take dojde 😀 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kokunstačí LNB z 19,2 posunúť na 16,0. Nie je tam taká rezerva ako u Skylinku, ale keď mne to ide na E-85, spolu 23,5+16+1W (mám aj Freesat), tak to zas až tak zlé s príjmom nebude ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Programy Markízy v české Digi zablokoványNa DVB-T (pokud se uloví) jdou všechny SK programy. Vyzařovací diagramy sice upravují, jak můžou, ale "zatím" to jde. Začínají přecházet na DVB-T2 a pokud budou placené, tak budou v ČR blokovány také. Nebo se mýlím?*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@ja987Do DVB-T2 zatím přešla na SK pouze Plustelka, která je ovšem placená už od začátku.https://www.parabola.cz/clanky/5891/plustelka-prechazi-do-dvb-t2/ http://plustelka.sk/moderny-standard-dvb-t2-pre-plustelku/ A vysílá i přes satelit (stejný jako SL, tj. 23,5°E), stejně jako "neplacená" Voľná telka, která vysílá (mj.) i tvůj požadovaný Šlágr: http://plustelka.sk/volna-telka-uz-aj-na-satelite/ |
kokun
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |