Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

sky link CT24

Nemuzu naskenovat CT24,na starem kmitoctu to jelo,na novem nic,ct sport mam pod nova sport1 ale ct24 bohuzel.Mate nekdo stejny problem?

baryn9
Registrace: 8/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sky link CT24

Ja mam Ct sport nad Nova Sport a CT24 hraje. Mas spravny skenr?

rysavy3
Registrace: 7/2007

Vymaž programy s toho tp a prolad znova. Některé zázraky neumí přejmenovat název programu na aktuální.

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Najdeš ji na pozici Sport 1

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Léto se Skylinkem a Českou televizí - ladím, ladíš, ladíme... Druhá část pak možná koncem října... :laughing: :laughing: :laughing: R^

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

PetrT

Kolego - souhlas, tak at´ si jezdí mont.technik od SKYLINKU ke klientům nastavovat nová TP do Satů po změně FR, ... atd.. Potom na co je vlastně servisní polatek. Mě už to nebaví. :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

V tomto případě to jde mimo Skylink, prodloužení a změnu iniciovala ČT, Skylinku je to šumafuk. Kde si co kdo objedná, to on provede a neřeší důvody.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

PoldaS

No o tom je ten SERVISNÍ poplatek a z toho plynou jisté povinnosti Skylinku - ano - ne ?? R^ :)

CES

Re:CES

Podle mne by to mělo jít za skylinkem to by si to šachování rychle rozmyslely.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

CES...

televizi a autorádio ti ladí kdo????

pierrepetr
Registrace: 5/2006

A vo tom to je,já skylink prodal a už tu bylo 5 lidí,a to mám ještě švagrovou s jejím LG-TREST BOŽÍ,božkov originál-řádně vychlazený je jediné řešení! :O :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

pierrepetr

Ahoj Vážený kolego, po posledním bánu na back list / provokateři oneeeee, bretah, jánošík,jackinto, Saxon/jsem se chtěl na celou Parabolu vykašlat, ale chci to zde vydržet 10.let a pak asi konec a nechci kašlat na OK kolegi jako jsi Ty ,hery ojoj, decmen, vanspeed,CB1,, -.... atd.- víš proč. No borci jsem instalova HD SAT po sd Homecastu "3000" CR - SD. NO děs manželka chytrá od vařečky jak " Konopníková z filmu - že Slunce seno pár facek - skoro origoš"". Ta ně buzerovala tak, že je to ve formátu 4:3 tak v SD i HD, že jsem vylít z baráku ven a dvě jsem musil vyhulit na klid. A říkam : vynadejtev řediteli ČT a a Skylinku, tak to vysílaj - viz info na ikonách.Certifikat HD Strong 7504 , ale v HD obaz na TV HD Servus byl super. No si asi užijem. :)

CES

CES.........

já už důchodcům radši nechávám scartku i hdmi,voni si ani TV nepřepnou a víc telefonuji,než dělám,jinak k tobě,sekej latinu a nenech se vytočit,víc ti psát nemůžu,věř mě

pierrepetr
Registrace: 5/2006

CES...

Proc porad provokujes ? Co prispevek to provokace. Za ty leta si psal jenom blaboly tak se nediv . Ty se nechces chovat slusne. Po dvou mesicich klidu zase hledas duvod .Vanspeed , je na parabole , jenom kdyz jsou povodne ,cb21 jenom prudi ,nastesti tak tri krat do roka a pak zdrhne.
No borci jsem instalova - chybi l . Nedotazene vety .Nechastat pri psani . Neumis si to po sebe precist(google translator nefunkcni). Tve prispevky jsou take jenom v patek a v sobotu , jako u heryho. Je to divny. Jo a saxona nech , to je kapacita.

JANOSIK
Registrace: 1/2008

janosik

ale z druhého pohledu, už tu začínala být nuda:-))

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

hery

kde si. chýbaš tu. je tu nuda .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

janosik

"Nechastat pri psani . Neumis si to po sebe precist(google translator nefunkcni)."

kaos
Registrace: 2/2009

A pak že je tu nuda...
@kaos - Když ti ujíždějí nohy po hrachu, tak udĕláš překlep, ani nevíš jak... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

Píše se ro(c)k 2016 a todlencto je situace,kdy konečně SD verze odcházejí do Panjábu (nelze jinak).Tudíž tuto konkrétní změnu,nemohu ČT a potažmo SKYLINKU nijak vyčítat. Skončil SD transpondér-tečka,popel.

hdpe
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra