![]() |
|
sky link CT24Nemuzu naskenovat CT24,na starem kmitoctu to jelo,na novem nic,ct sport mam pod nova sport1 ale ct24 bohuzel.Mate nekdo stejny problem? |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
RE: sky link CT24Ja mam Ct sport nad Nova Sport a CT24 hraje. Mas spravny skenr? |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: sky link CT24Vymaž programy s toho tp a prolad znova. Některé zázraky neumí přejmenovat název programu na aktuální.Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: sky link CT24Najdeš ji na pozici Sport 1Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: sky link CT24Léto se Skylinkem a Českou televizí - ladím, ladíš, ladíme... Druhá část pak možná koncem října...![]() ![]() ![]() ![]() Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
PetrTKolego - souhlas, tak at´ si jezdí mont.technik od SKYLINKU ke klientům nastavovat nová TP do Satů po změně FR, ... atd.. Potom na co je vlastně servisní polatek. Mě už to nebaví.![]() ![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: sky link CT24V tomto případě to jde mimo Skylink, prodloužení a změnu iniciovala ČT, Skylinku je to šumafuk. Kde si co kdo objedná, to on provede a neřeší důvody.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSNo o tom je ten SERVISNÍ poplatek a z toho plynou jisté povinnosti Skylinku - ano - ne ??![]() ![]() |
CES
![]() |
|
Re:CESPodle mne by to mělo jít za skylinkem to by si to šachování rychle rozmyslely.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
CES...televizi a autorádio ti ladí kdo???? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: sky link CT24A vo tom to je,já skylink prodal a už tu bylo 5 lidí,a to mám ještě švagrovou s jejím LG-TREST BOŽÍ,božkov originál-řádně vychlazený je jediné řešení!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
pierrepetrAhoj Vážený kolego, po posledním bánu na back list / provokateři oneeeee, bretah, jánošík,jackinto, Saxon/jsem se chtěl na celou Parabolu vykašlat, ale chci to zde vydržet 10.let a pak asi konec a nechci kašlat na OK kolegi jako jsi Ty ,hery ojoj, decmen, vanspeed,CB1,, -.... atd.- víš proč. No borci jsem instalova HD SAT po sd Homecastu "3000" CR - SD. NO děs manželka chytrá od vařečky jak " Konopníková z filmu - že Slunce seno pár facek - skoro origoš"". Ta ně buzerovala tak, že je to ve formátu 4:3 tak v SD i HD, že jsem vylít z baráku ven a dvě jsem musil vyhulit na klid. A říkam : vynadejtev řediteli ČT a a Skylinku, tak to vysílaj - viz info na ikonách.Certifikat HD Strong 7504 , ale v HD obaz na TV HD Servus byl super. No si asi užijem.![]() |
CES
![]() |
|
CES.........já už důchodcům radši nechávám scartku i hdmi,voni si ani TV nepřepnou a víc telefonuji,než dělám,jinak k tobě,sekej latinu a nenech se vytočit,víc ti psát nemůžu,věř mě |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
CES...Proc porad provokujes ? Co prispevek to provokace. Za ty leta si psal jenom blaboly tak se nediv . Ty se nechces chovat slusne. Po dvou mesicich klidu zase hledas duvod .Vanspeed , je na parabole , jenom kdyz jsou povodne ,cb21 jenom prudi ,nastesti tak tri krat do roka a pak zdrhne.No borci jsem instalova - chybi l . Nedotazene vety .Nechastat pri psani . Neumis si to po sebe precist(google translator nefunkcni). Tve prispevky jsou take jenom v patek a v sobotu , jako u heryho. Je to divny. Jo a saxona nech , to je kapacita. |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
janosikale z druhého pohledu, už tu začínala být nuda:-))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
herykde si. chýbaš tu. je tu nuda .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
janosik"Nechastat pri psani . Neumis si to po sebe precist(google translator nefunkcni)." |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: sky link CT24A pak že je tu nuda...@kaos - Když ti ujíždějí nohy po hrachu, tak udĕláš překlep, ani nevíš jak... ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: sky link CT24Píše se ro(c)k 2016 a todlencto je situace,kdy konečně SD verze odcházejí do Panjábu (nelze jinak).Tudíž tuto konkrétní změnu,nemohu ČT a potažmo SKYLINKU nijak vyčítat. Skončil SD transpondér-tečka,popel. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
![]() |