![]() |
|
Nefunkčný LNBMám zostavu TechniSat technicorder ISIO S motor na natáčanie antény DG240S a LNB rt inverto BLACK Ultra. Pomerne často sa poškodí LBN aj teraz došlo k poškodeniu LNB. Level ukazuje na TP pre STV 1 HD zhruba 80 % a kvalitu 0 %. Čo môže byť príčinou častého poškodenia LNB ? Búrka nebola. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
RE: Nefunkčný LNBrecivr...a napětí ...možno zemnení...motor...fous" na koaxiálu nu je toho více...![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE-karamelkaMám Inverto IBU single,ale uložené v krabičce ve sklepě.To původní LNB mi odešlo po cca. 1.měsíci na mé parabole 85cm a motor.Po reklamaci mi dali nový kus.Mám na parabole dnes od té doby starou šunku LNB Mascom co jsem měl použité po montáži.Na pozici 26E mi hrají programy v SD MBC paket BEZ výpadků.U Inverta IBU dříve s výpadky(kostkama) v obraze.Na obyčejné(silné) pozice stačí LNB za cca.150-200Kč.U tebe je asi problém někde v kabeláží koaxiálu.Nic víc v tom nehledej. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
Baron and matPresne 4.4.2016 som menil LNB. Myslel som si, že bude treba nastaviť parabolu, lebo sa zmenila poloha, ale po výmene za nový kus všetko fungovalo. Neviem prečo tak často musím meniť LNB? Vedľa mám parabolu a tam je už roky všetko v poriadku. Kabeláž som si robil osobne použité vodotesné konektory. Môže byť silný nárazový vietor, ktorý pri otáčaní paraboly spôsoby nejaké prúdové impulzy, ktoré indukujú predpätia, ktoré zničia obvody za zmiešavačom LNB? No neviem. |
karamelka
![]() |
|
Nefunkčný LNBPríčinou výpadku signálu bol silný nárazový vietor, motor nevládal natočiť parabolu do príslušného smeru, takže to vyzeralo ako poškodený LNB. LNB je funkčný. |
karamelka
![]() |
|
![]() |