Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Tour de France

No ještě,že máme STV 2 a člověk si ten závod vychutná téměř do konce.To ČT 4 okamžitě po dojezdu přepnulo na nějaký trapný malý fotbal.Asi proto,že to je s téměř muslimskýma němcema,asi proto,že to je korektní.

mcm1
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tour de France

Ber to tak, že účast národního týmu na ME je pro někoho důležitější, než několik sypačů se zabudovanýma motorkama v rámu.

bretah
Registrace: 9/2012

Bretah

Ty jsi ale pako.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

bretah@

:laughing: :laughing: :laughing:

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Tak si zaplaťte Eurosport a nemusíte tady urážet jeden druhého. Fakt je to tady jak u blbých v kině.

pf09
Registrace: 8/2010

pf09

Musím Ti zatleskat! R^ R^

neuzil
Registrace: 7/2009

ZAPLATÍM A BUDU KOUKAT NA REKLAMY,UPOUTÁVKY. NEJSU PACOŠ.

jenes
Registrace: 1/2016

Když už je zde toto téma, tak to využiju. Od úmrtí Roberta Bakaláře sleduju TDF pokud je to možné na ČT Sport, ale jen do letošní etapy na Mont Ventoux. To, co předváděli speakeři ČT, především frajer Benčík už mě totálně nasralo. Pitomec arogantní by hnal cyklisty až na vrchol, i když tam byla v tu dobu bouře 120km/h, když Froomovi přijela motorka kolo a musel běžet, tak se pouze smáli jako (nevhodné slovo)i. Ani neznali pravidla, jak se musí cyklista pohybovat na trati bez kola. Těch nedostatků je letos hodně moc. V ten samý okamžik na české verzi ESP byl naprosto korektní komentář k dění na trati, host Štěpána Straky okamžitě vysekl z rukávu výklad pravidel o dojezdu cyklisty cílem etapy s kolem. Naprosto profesionální výkon proti amaterům a arogantním blbům v ČT. A když navíc člověk srovná podmínky obou komentátorských posádek...hanba ČT!!

On Air!

Saxon

To Saxon

Absolutni souhlas.Bencik je totalni dezolat co komentovani TDF

tanabe
Registrace: 7/2010

Pánové, nebral bych to zas tak smrtelně vážně ;)
Je fakt, že běžícího Frooma komentovali na ČT jak náctiletí puberťáci... ale já bych jim to odpustil, trochu "uletět" může každý. Osobně mám Benčíka, Andrleho a spol. jako komentátory hodně rád, nejsou to sice nejprofesionálnější komentátoři, ale dokáží zasvěceně a perfektně přesně popsat podstatu toho co se děje (pokud se trefí do situace:)), dovolím si říct, že Benčík umí velmi dobře nalézt ta správná slova a navíc z něho přímo čiší láska k cyklistice. Ten chlap si všecko o čem tam ve studiu mluví zažil x krát na vlastní kůži a proto si může obrazně dovolit "hnát" cyklisty třeba do vichřice... o tom dojezdu to řekl samozřejmě v nadsázce, legraci... On si to tam do studia těch 5h jde užít a nestresuje se jestli bude nejlepší komentátor, jeho to komentování neživí ani živit nebude, v jeho nátuře je prostě kecat... tak si to užívá. Mně tohle osobně nevadí, protože to na druhé straně přináší prostě naprosto zasvěcené postřehy, ke kterým byste se jinak nedostali. Ono vůbec mezi aktivními cyklisty je docela dost takovýchto "věčných puberťáků", což já si vysvětluju tím, že jsou prostě od přírody typy lidí, kteří si potřebují nějak vykompenzovat tu dřinu a stres (fyzický i psychický), kterou denně podstupují, o to většími volovinami ve volném čase... Kdyby každý byl takový "suchar" jako křižák, taky by to asi nebylo ono.. ;)

lance
Registrace: 10/2008

Lance

Máš jistě pravdu, ale v tu chvíli mě Bejk opravdu s tím smíchem nasral. Když je tam treba s Konečným, nebo s Tesařem, tak je ještě v pohodě, ale s Andrlem už jsou dohromady jako volové.:)) Bez koňťáka mě Tour už moc nebaví, je škoda, že se v úvodu potloukl:( ...za chvíli nákladám MTB a jedu na týden do Alp, čau:)

On Air!

Saxon

po tom co jsem přišel domu z práce, jsem se koukl na nahraný Tour de France, a na následný začátek malého fotbalu, a to co napsal mcm1 vůbec neodpovídá realitě, po dojezdu okamžitě na fotbal nepřeply, bylo to až po cca 10 min, byl tam přeci třeba rozhovor z vítězem Markem Cavendishem, a kde vzal ty muslimy taky nechápu, koukal jsem na hymny, všichni Němci byly blonďáci, árijci jak vyšitý, to tedy byl dost mimózní výlev hodící se tak akorát na ksichto knihu, a ne sem

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

STÁLS V POZORU PŘI HYMNÁCH?

jenes
Registrace: 1/2016

pf09

zaplatené mém a pozerám "kocočky"

jklajban
Registrace: 2/2006

Eurosport

Na eurosporte idu majstrovstva sveta v kostickovani. Skylink zasa chrape.

marek66
Registrace: 6/2006

TdF na Eurosportech

chrápou všichni operátoři, chyba je někde v odbavení CZ Eurosportů nebo na distribuční trase...? už druhý víkend po sobě stejný problém - TdF na ESP "v kostce" Rv

lance
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra