![]() |
|
GoSAT GS-7010 HDi - nové revizeZdravím, dostal se vám už někomu do rukou GoSAT GS-7010 HDi v nové revizi s vylepšenou funkcí chlazení a upravenou čtečkou karet? Už se prodává (např. [url=http://goo.gl/qb0hzQ] zde [url]) a zajímalo by mě, zda jsou provedené úpravy znát a přijímač se lépe chladí. |
coldric
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS-7010 HDi - nové revizeMne by zase zajímalo, jaký člověk by si dokázal pořídit tento, snad neubožejší satelitní přijímač, co jsem kdy viděl...Výrobce slíbuje že provedl úpravy, aby už ten krám netavil přístupové karty, ale mám perverzní pocit že jen podtaktoval procesor, protože od té doby se prý ty přijímače při nahrávání zasekávají, mají pomalé reakce na ovladač a často se stává že se nahrávka prostě neuloží. To samé platí u modelu GS7060HDi. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
Martin79Čekal jsem kdo první začne pomlouvat přijímač. Jasně, doma mám VU+ s Enigmou 2, ale s tím by si rodiče asi těžko poradili. Potřebuji pro ně něco "bezúdržbového" co jen zapnout, vypnou. A právě na to jsou Skylink ready přijímače s fastscanem ideální.I tak díky za vaše pocity. |
coldric
![]() |
|
RE: GoSAT GS-7010 HDi - nové revizeOšizené, neodladěné, předražené a neschopné např. změnit v settingu automaticky parametry transpondéru. Žádné zapnout - naladit - koukat se nekoná. GoSat zase jednou vyj*bal se zákazníky, starý GS7055HDi byl povedený receiver, tohle ne. |
Martin79
![]() |
|
RE: GoSAT GS-7010 HDi - nové revizeA co byste doporučil jiného? Požaduji Skylink ready dle specifikace 1.5, cena do 3 tis. |
coldric
![]() |
|
RE: GoSAT GS-7010 HDi - nové revizeOsobně jsem s 7010 nebo 7060 neměl žádný problém. Rozhodně to není krám jak tu Martin79 píše, zprovozňoval jsem jich několik. Vždy to naladilo napoprvé. Má to i rychlý pohyb v menu a osobně myslím že to nejlepší (u 7010) co se dá za 2 tisíce koupit. Jen ta 7010 trochu víc hřeje, ale rozhodně není horká jak kamna. Snad 3-4 roky po dobu morální životnosti vydrží. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS-7010 HDi - nové revizeŽádný Skylink ready. Všechno je to bída. |
Martin79
![]() |
|
@coldricNení sebemenší rozumný důvod aby přístroj splňoval specifikaci 1.5. Dle mého úplně stačí fast scan a k tomu funkční čtečka karet. VU zero + slušná image a myslím, že naprostá spokojenost(Automatické doladování lze zapnout). Nebo Technisat technistar S2+ modul, pokud se Ti nechce vůbec nic řešit.A bohužel souhlas s Martin79 - staré verze gosat byli v klidu, od 7056 otřes. Specialně DO jsou hlavně pro starší neštěstí. |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
@DolfinoJenom pro osvětu-co je na 7056 otřes?Co nefunguje jak má?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
7010Zdarec, ten upravený model má z boku větší otvory,jinak řešená čtečka a vypadáto že má vsobě dole pasivní hliníkovej chladič. Je o něco těžší. Jak to pomůže chlazení ukáže čas. |
animuk
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS-7010 HDi - nové revizeU 7056 rychle odchází ovladač, vodivé plošky. Ale jinak nechápu kritiku 7010 a 7060. Ladí se to zcela samo a zatím za několik měsíců provozu vůbec žádný problém. Menu je velmi stejné jako u 7055 či 7056. Jen je to v menší krabici. Technisat už je dle mě out, převálcoval ho právě Gosat. Němci na nás kašlou. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS-7010 HDi - nové revizeNo ladění je sice plus, ale právě vysoká vnitřní teplota a deformace karet u modelu 7010 je velké mínus![]() Prodej tohoto artiklu je jedno velké dobrodružství ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@hoboZa hlavní problém považuji ovladač, tak vysoké množství reklamací není snad u ničeho jiného, chápu že na chatě při občasném provozu Tě tohle asi nepotká , ale Ti co to používají denně a rádi přepínají, tak trpí. Dále pak omezení favoritních skupin, těžkopádná manipulace v případě , že mi nevyhovuje skylink ready mod. |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
![]() |