Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Premiér Liga na Slovensku

Blíži sa štart tejto sútaže a stále sa nič nedeje. Vypadá to tak že bude problém. Niekto to prepiskol. Lama kúpi práva aj pre SR hoci to nemá kde vysielať. Ale čo je horšie práva kúpili pred telekomom s tým že na ňich zarobia. Telekom sa ukázal ako obchodník už pri LA lige kde trvalo niekoľko mesiacov kým sa dohodli z tureckou spoločnosťou. Lenže Lama ma problém nemá kde vysielať svoje prenosy. Za prvé Digisport vlastní Telekom a taktiež Telekom im poskytuje komplet uplink na satelit. A teraz Arena šport. Táto stanica vznikla potom čo pôvovodny slovaksport odstrihol Telekom od prísunu peniazi. Najprv im vzal premiér ligu a potom komplet tieto stanice vyradil zo svojej ponuky. A táto televízia má ponúknuť premiér ligu? Aréna je momentálne u ostatných operatoroch v ponuke lebo je lacná a nič zvláštne neponúka. Pokiaľ by dostali premiér ligu budú pýtať viac alebo sa nedohodnú a budú vyradený z ponúk. Jednoducho mi vychádza že atmosféra v u Lamicha vrie a bude mať veľký problém aby na právach neprerobil. :mad: :fuming:

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Premiér Liga na Slovensku

Ale tento scénář jsme zde někteří předpokládali. Inu, každý strůjcem....

bretah
Registrace: 9/2012

Při té ceně nejde na právech vydělat. Bude z toho sekera. Jen amatér si myslí, že lidi nedlají nic jiného než sleedují PL a LL. Není všude dostupná, sledují něco jiného a nebo se podle situace zařídí. Ale že by někdo nekam přecházel, blbost. Kdo chtěl, dávno přešel. A ano, i tak bohatá firma jako je DT musí počítat. Stejně jako počíta O2. A proto do toho nešla ani jedna a nechaji Lama Energy vyměknout.

zzz
Registrace: 1/2006

Ak sa aj dohodnú tak ST to oznámi pár dní pred štartom PL ;) .

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

přesně,pořád je dost času na dohodu ze ST....

dawis77
Registrace: 9/2011

dawis77

Že to říkáš zrovna ty, kterej otravuje na Facebooku každý den! :laughing: :laughing: :laughing:

jack775
Registrace: 9/2010

Na Facebooku vyjádření k vyřazení Markízy DIGI TV

Nebudu to tady kopírovat nahlédněte..................

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

ceco1212

Co naděláš víc jak pět let kupovali práva Slováci i na český trh a my jsme utřeli nos když byla GALAXIE SPORT problémy nebyly . Dnes bych nepřešel ani na DIGI radši koukám na Poláky a mám klid.

atrapssss
Registrace: 5/2015

atrapssss

Přesně tak, PL sleduji na C+ Poland již řadu let a nedám na ně dopustit. Skvělý obraz, skvělí komentátoři, skvělý zážitek!

jarouch1
Registrace: 3/2009

@jarouch1

Prosím Tĕ, je tam také anglická zvuková stopa?

rs505
Registrace: 11/2009

rs505

Bohužel není, ale mně to příliš nevadí, protože mluvím plynně polsky (živím se jako překladatel z polštiny do češtiny a naopak).

jarouch1

Bohužel to je jediné , co tomu chybí k dokonalosti. Ale ti polští komentátoři jsou dobrý.

keramik
Registrace: 1/2007

keramik

Jsou opravdu vynikající, naši si k nim nemůžou ani čichnout. A vím, co mluvím, protože už je mi přes 60 let a sport v tv sleduji už 50 let.

jarouch1

@jarouch1

Díky za odpověď, přestože mĕ moc nepotĕšila. Kvalitu polských komentátorů nedokážu posoudit, ale aniž bych ji chtěl jakkoliv snižovat, myslím, že předčit ty naše není příliš tĕžké. Já osobnĕ dávám přednost komentátorům anglickým, protože ti mají ten sport snad už v krvi a je to znát...
Hezký den!

rs505
Registrace: 11/2009

Tak to je pravda , tuhle sezónu na O2 sportu se dal komentář přepnout na anglický. Ale ty poláci nejsou o nic horší.

keramik
Registrace: 1/2007

Plně souhlasím,poláky mám již dva roky a s Digi bych neměnil za nic na světě.Akorát mi 10/16 končí platnost karty
a nevím zda bude fungovat v mém sat ten původní modul na kartu novou,prý chystají nějaké změny.

rrdd
Registrace: 10/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra