![]() |
|
Nová DigiTV cenyKoukal jsem teď na jejich www stránky a docela nerozumím těm cenám. Chtějí 149,-Kč připlatit za balíček sport a přičemž dále píšou, že tato slevová akce již skončila. To samé i Max balíček. V podstatě mně vyšlo, že nyní nelze minimálně přes internet DigiTV Sport objednat. Nebo se mýlím? |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: Nová DigiTV cenyale jde to objednat![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
RE: Nová DigiTV cenyAno, technicky to objednat asi lze, ale právně na to nebude nárok. |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
@tvmanRaději se informuj na infolince Digi.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Nová DigiTV cenyJa bych jeste pockal. Zatim ani nevi kde ten fotbal budou vysilat , ani jestli to bude vubec v HD... |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: Nová DigiTV cenyJa bych jeste pockal. Zatim ani nevi kde ten fotbal budou vysilat , ani jestli to bude vubec v HD... |
keramik
![]() |
|
RE: Nová DigiTV cenyPřesně tak. Dokud nebude jasno, nemá cenu to objednávat. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
keramikNo to je pravda.Ale vysílat PL v SD by byl teda ojeb dokonalý.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Nová DigiTV cenyNo, zatím tomu vše nasvědčuje. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Nová DigiTV cenyTaké není vyloučeno, že se práva na PL, La Ligu a pod. mohou stát součástí konkursní podstaty...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Nová Digi TV cenyBerte to rozumně i když máte k Digi negativní postoj. Fotbal nám jistě nabídnou v HDčku, protože by jinak přicházeli o zákazníky, mazanice by těžko měl zájem někdo sledovat a i si je platit.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Nová DigiTV cenyOtazkou je jestli jim tech par zakazniku bude za to stat. Jestli jich je ted 83000 a to je otazka kolik z nich je jeste na stare DIGI tak to je bida. I kdyz teda podle Dawise se ted budou hrnout ty davy. Bohuzel se namaji na co hrnout , kdyz v digi nevi nic. Vse oznami nekdy v lete... |
keramik
![]() |
|
@keramikI já si na to jejich vyjádření rád počkám![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Pokudby došlo na to SD tak ta dvouletá vázanost a lákání na nejlepší fotbal a bla bla no tak to by asi bylo veselo u abonentu co do toho šli právě kvuli tomu exkluzive fotbálku....![]() |
hobo
![]() |
|
hoboNestraš s tím SD, nevěřím, že by toho byli schopni, to by se jim krutě vymstilo.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Mimochodemto by ten jejich sport balíček bez základu,pokud vubec někdy spatří světlo světa,mohli prodávat tak za kilo a asi by i to bylo moc.![]() |
hobo
![]() |
|
@tvmanaktualne je na digi.cz cena 300 zaklad 100 extra a 150 sport a ta akce je az do 15.8.a co se tyka Premier Ligue tak ta by mela byt na Arena Sport 1 a ta neni HD ! a jinak digi nikdy nebyla solidni firma. a co se tyka jejich nabidky programu tak mimo sportu tam neni vubec nic ! 😀 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
Arenasport1 je v HD ale u freeSat.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboale ja jsem psal o ArenaSport1 u digi a ta HD neni ! 😀 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
To neníale muže klidně být.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Nová DigiTV cenyStejně to vysílali v sd a pak to konvertovali na hd...stačilo srovnat rumunskou, maďarskou digi a českou..markantní rozdíl.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 655 |
![]() |
|
ArenaSport1HDNo mám možnost sledovat ArenaSport1HD na freesatu a můžu říci, že takovou hrůzu jsem ještě neviděl...humus prvního stupně, spíš lepší SD než HD, navíc se pravidelně seká již od počátku vysílání. Tohle jestli bude vysílat Anglickou PL tak potěž pánbůh... |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
![]() |