Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Varování před prodejcem

Dobrý den,chci se zeptat,proč parabola nezveřejněním mého varování chce krýt podvodníka,který okrádá důvěřivé lidí z tohoto serveru?Několikrát jsem chtěl varovat lidi,aby neposílali peníze prodejci satelitních karet Skylink...peníze kasíruje a nic neodesílá.....email satelitykrnov@seznam.cz...

zdepos
Registrace: 4/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Varování před prodejcem

co sů to za k---y

zujm
Registrace: 9/2014

A co s tím tady? Obrať se na Policii ČR.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Varování

Já chci jen varovat další,aby mu také nenaletěli...jestli ti to tak vadí,jednoduše....nečti to....

zdepos

no zdepos ma mozna pravdu. pokud tak ten prodejce funguje,nez by policie zasahla skasiruje jeste peknych par kolenovrtu.
na druhe strane: to dnes nekdo posle penize na nejaky ucet jenom na zaklade prislibu? pokud 25 let nasi bordeldemokracie nekomu nestacilo k vyleceni dobre mu tak.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Mně to nevadí, ale brečíš na špatným hrobě.

PoldaS

Varování

JJ,to beru,a není lepší o těch lidech vědět?možná se mi podaří pár lidem ušetřit peníze a zbytečnou starost,když se mezi námi a na těchto stránkách pohybují podvodníci....omlouvám se všem,kterým jsem tady ublížil....už to nikdy neudělám....

zdepos

Nevím proč se urážíš, napsal jsem jenom tolik, že máš jít podat trestní oznámení, což bude účinnější, než příspěvek v diskuzi, který stejně za pár hodin zapadne.

PoldaS

@zdepos

Kde má ta firma v krnově sídlit popřípadě jméno Krnov znám.....

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@PoldaS

To jsi mu teda poradil Rv akorát ztratí čas a poldové ho vyženou,že ta částka není na oznámení,natož na stíhání.Na aukru nějakej lump prodává karty T-mobile 5 ks,neregistrované po 950,-už přes 1,5 roku,druhej kartu skylink novou neregistrovanou s bonusem 2 měsíce celéj skylink volně za 2650,-jinej převod zákaznickho ůčtu se sumou 2800,- a správce Aukra jim ještě potvrdí poctivost Rv :fuming:

korkoran
Registrace: 10/2006

3 dny na zpracování

A pak si nějakej komresor z Martina,splete Kraslice s Krnovem a vynadá Ti do hajzlů ,zlodějů,darebáků a že na tebe pošle VB,jen proto,že bydlíš v čechách a ještě na tebe poštve bráchu Rv Rv

korkoran

Policie se musí ze zákona zabývat každým podnětem, takže nikoho nevyžene. Navíc to není jenom o té částce dotyčnýho, protože podvedených může být víc.

PoldaS

No ja som pochopil, ze on chce hlavne varovat dalsich ludi a nie nieco vysetrovat a ani neplace, ze bol oklamany.

Kasr
Registrace: 8/2008

Ono v Krnově je tak 4-5 firem a všechny mají kamenný obchod , email nepasuje ani k jednomu a fakt by mě zajímalo jméno a adresa..........a jak kupoval?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

No nevím, raději zaplatím až 50Kč dobírku, a jsem v klidu. Pořád tu fungují pravidla divokého východu.

konas
Registrace: 12/2014

@konas

Já kupuji jen u ověřených prodejců a platím předem i do ciziny,sám mám všech 5 hvězdiček a prodávám taky po platbě předem.A zatím bez problému.Jen jednou jsem použil vymahače a to u ověřéného zákazníka v sousední obci

korkoran

@korkoran

Já dávám přednost obchodům s vlastním výdejním místem. Zase tolik nenakupuji, aby mě dobírka zhroutila, když už musím koupit jinde.

konas

@konas

Ano,to jsem zapoměl ,na výdejních místech platím dobírkou,protože jen tak dostane výdejce nějakou kačkou,když je to placené předem,nedostane nic :8)

korkoran

@korkoran

veci som vysetril a vybavil...zasielka bola STRATENA ceskou postou a do KRASLIC nic nebolo dorucene, cesky inzerent ma nepodviedol. jednoducho takto chabo financne si nemenovany pracovnik ceskej posty pomohol, a mne ako poskodenej strane ceska posta refundovala nahradu skody. cely proces sa odohraval priblizne pol roka! ci vsak nemenovany pracovnik ceskej posty figuruje dalej na svojom pracovnom mieste o tom vedomost nemam a ani mat nepotrebujem...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@korkoran

Víš, těch pár věcí, co kupuju jen pro sebe, mi nestojí za nějaké možné problémy. Samozřejmě, kdo kupuje často, tam je situace jiná.

konas

zdepos

Díky za info,myslím,že je dobré to tady zveřejnit.Blbých připomínek si nevšímej - policie vyšetří prd.Musíme si pomáhat.

mira15
Registrace: 1/2011

Před několika lety jsem si na Aukru také objednal zboží (mobil) od ověřeného prodejce. Zboží mi však nedorazilo, ale přišlo mi předvolání na policii, zda se nechci přidat ke stíhání. Bylo mi opakovaně řečeno, že se jedná o drogově závislou, ze které peníze nikdy neuvidím. Očividně se mu nechtělo papírovat, ale já se přidal. Po delší době mi přišel několikastránkový rozsudek jménem republiky a světe div se, minulý měsíc dorazila složenka na dlužnou částku. Od té doby si raději připlácím za dobírku a nebo nakupuji v kamenných obchodech, ale to je zase jiná "písnička".

DVBT1
Registrace: 5/2012

@bohus31

Vidiš a presto me kompressor ještě sprostě napadl 3týdny tomu zpět zde na inzerci prodeje skylink karty Rv

korkoran

satelitykrnov@seznam.cz

Není to tak dlouho, co jsem s tímto pánem měl tu čest.
Nabízel zde na bazaru nějaké zboží. Poslal jsem mu dohodnutou částku na jeho účet, který klidně zveřejním. To bylo ve středu. Po připsání peněz, začalo zdlouhavé vymlouvání, že přijímače které musel vyzvednout od klienta jsou rozbité, ale v záruce, že je nechá opravit atd. Sdělil jsem mu, že chci peníze zpět a ne opravované přijímače. To bylo v pondělí.
Psal mi v úterý že předal platbu k proplacení. Vyměnili jsme si několik mejlů, musel jsem být trochu hrubý ale nakonec mi peníze zpět přišly, ale až v pátek a z úplně jiného účtu, než na který jsem je odesílal.
Takže to celé bylo dost podezřelé, nejdříve to jsem chtěl zveřejnit, ale pak jsem vychladl. Jméno a číslo obou účtů nechci tady vystavovat, ale pokud by to někdo chtěl, tak na SZ.

Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD

FAB5
Registrace: 1/2006

@FAB5

pošli mi to............

habr

http://www.podvodnici.net/?s=Kord%C3%ADk

Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD

FAB5
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra