Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Jaký přepínač DiSEq?

Mám parabolu nastavenou na 13°Hot Bird a dvojitý LNB. Na baráku máme parabolu na Astra 19/23 a kabel je přiveden do zásuvky v bytě. Lze přepínat tyto signály a jak? Mám Technisat Digit ISIO STC (2 tunery). Do ant. vstupu přivádím 2x signál z HotBirdu a chtěl bych přidat signál z Astry 19. Nahoře u moji paraboly nechci přidávat další LNB a přepínač. Lze to přepínat v bytě u přijímače a pomocí jakého přepínače? Mám tady jeden, který má 4 x vstupy z LNB a jeden výstup do reciveru, ale asi to není ono. Prosím o radu, díky.

tadek01
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaký přepínač DiSEq?

To je činžovní dům, nebo vlastní dům - v bytě? Ta účast zásuvka TV/SAT/R je jaká : koncová nebo průběžná ?

CES
Registrace: 4/2007

Pro CES

Jedná se městský panelák, při zateplování instalovali na střeše parabolu pro Astru 19/23 a rozvedli do bytů, tak že nahoře jsou asi přepínače. Zásuvka je koncová. České programy mám z kabelovky. Skylink jsem zrušil a z HotBirdu 13°chci dostat maximální signál, proto nechci instalovat u paraboly držák se šilháním na Astru a naopak. Občas chci sledovat Němce na Astře 19 + UHD programy (promo smyčky) a nechci přehazovat anténní kabely na vstupu do dekodéru. Díky za pomoc.

tadek01
Registrace: 1/2008

tadek01

Potom je nejlepší řešení, dle toho co píšeš - Dish. motor a obsáhneš na xx sat. družic na sat. orbitě v HD i UHD. Na Aukru seženeš jetý motor za pár stovek a solo koax do satu z jednoho LNB, nastavit a je vyřešeno. R^

CES
Registrace: 4/2007

Tadek

Ideální by bylo, kdybys měl ze společného rozvodu dva svody 19/23. Pak bys koupil jen dvě relé option 162 od EMP a měl bys vystaráno.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra