Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

GigaBlue UHD Quad 4K

novinka bude v predaji čo chvíľa .
stránka je síce po nemecky a poniektoré veci sú zaujímavé. 4x pip 4 x usb tí , čo vedia nemecky nech doložia info.
http://www.ultra-hdtv.net/gigablue-uhd-quad-4k-receiver-ab-november-2016-erhaeltlich/

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: GigaBlue UHD Quad 4K

Zde je kostrbatý překlad int. překladače :-)
http://my.jetscreenshot.com/26936/20160719-dttj-140kb.jpg
http://my.jetscreenshot.com/26936/20160719-fmkk-183kb.jpg
http://my.jetscreenshot.com/26936/20160719-id5d-114kb.jpg

kolenáč
Registrace: 4/2010

o ten preklad až tak nejde , sú aj naše stránky. zámerne som dal nemeckú stránku ... cena 399 € a u nás 499 € zase sa niekto potrebuje nabaliť .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@oneeeee

No bohužel v cz+sk jsou nenažranci.

kolenáč
Registrace: 4/2010

oneeeee

Kdo pracuje, si ten sat koupí - ty ne-éééé ??

CES
Registrace: 4/2007

to je nas trh, nie len v tejto oblasti.Ludia menej zarobia,energie su lacnejsie,najmy su lacnejsie ako vonku, ale naklady maju vsetci vysoke .... zabudnu dodat, ze aj tie su vonku vyssie. ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Asi takto

Skladom ho tu nemajú ... a nejaký snedý "nezamestnaný" mládenec na obstarožnom dieselovom 200+HP Audi/BMW to akurát za tú 100€vku na otočku z najbližšieho obchodu v DE/AT dovezie :-)

mmc
Registrace: 1/2006

to mi poslu lacnejsie ........ked uz. :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Já bych spojil příjemné s užitečným a vzal bych rodinu na výlet do rajchu - zámky, leberwurst, GigaBlue UHD... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

likér

Keby som to osobne nezažil, tak to sem nepíšem.
Tiež som si myslel, že požívajú DHL/UPS atď...

mmc

podstatnejsie

vsak je to, ze technicky vyvoj ide neuveritelnym tempom dopredu...nedavno som kupoval LACNU POLSKU arivu uhd 4K combo, ktora vykazuje funkcne spolahlive vysledky na baze androidu s origo softom, avsak obrazovo je priemerna. pri NEMECKYCH drahsich masinkach, ma zrejme vyznam pockat na technologiu UHD 8K alebo 12K...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@oneeeee

https://www.parabola.cz/forum/topic-89610/ cituji tě:
u mňa je prvoradá obsluha a komfort a až potom cena. u vás je to naopak.

matchboxx
Registrace: 9/2012

@matchboxx

Ale to je přece nĕco jiného. Já (a předpokládám, že i oneeeee) za kvalitu rád zaplatím, ale nevím, proč bych mĕl za stejný výrobek dát o sto euro víc, než v Nĕmecku...

rs505

@rs505

je zajímavé , že jej nikdo fyzicky ještě neviděl, ale o ceně se už dohadujete a rozvíjíte spiklenecké teorie :-))

matchboxx
Registrace: 9/2012

@rs505

Vydrž, nebuď tak hrrr. Každá novinka chce svého Edisona!

konas
Registrace: 12/2014

@matchboxx

Ani ho vidĕt nemusím, úplně mi stačilo, že jsem si našel ten stoeurový rozdíl v cenĕ, tak jaképak spekulace. Ale hlavnĕ jsem reagoval na Tvou citaci, která se týkala nĕčeho jiného a v kontextu tohoto vlákna byla silnĕ zavádějící. Nĕkdo by se dokonce mohl domnívat, že úmyslnĕ... :-/

rs505

@konas

To taky, ale zejména odborníka na stanovení ceny, hlavnĕ, aby to nebyl žádný troškař... :)))

rs505

@rs505

Tohle bude asi jiný kvalitativní level, ale já jsem si kdysi naběhl na první serii Arivy200HD. Tuner zdechl týden po záruce, a nebyl jsem jediný, kdo si na arivácké tunery, v první serii, tenkrát naběhl.

konas

mmc.

no ja ti verim, nespochybnujem tvoj zazitok .......... ;)

liquere

@konas

mam presne opacnu skusenost...arivu 200hd som kupoval pred cca 7rokmi a slape doteraz uplne v poho s poslednym firmware patch. prave preto ze mam dobru skusenost s lacnou arivou, som si dovolil kupit novu arivu uhd 4k combo v cene akehosi androidoveho mobilu, a spokojnost...podla mna je cena ariv velmi dobra a su to dobre polske masinky. ak by som s arivou 200hd nebol spokojny, tak v zivote nekupim uz dalsiu lacnu arivu.
https://www.youtube.com/watch?v=6gqaC8IwhZw

bohus31

GigaBlue UHD Quad 4K

co vlastne pozerate v 4K a na akych tv?

dreambox 800 hd

lubo540

@bohus31

Kromě první serie byly 200 výborné, možná lepší, než 202E. Ale ta nešťasná první serie dvoustovek! Já měl na Arivy smůlu, 200 tuner, a 202E nepřežila úder blesku do paneláku, a stejně, po zahřátí měla výpadky zvuku na SPDIF. Z toho jsem usoudil, že Arivy mi nejsou souzeny , a tuhle značku, ač nerad, jsem opustil. Přeju Ti, ať Ti slouží v pohodě. :)

konas

mozno

preto mi starucka Ariva 200 drzi tak dlho konas, lebo je v poradi na tretom mieste pouzivania STB. najviac pouzivam DM, po nom AZ box ktory mi nedavno zakapal, a tretiu Arivku 200...mozno preto som kupil dalsiu UHD - ckovu lacnu Arivu 4K a cas ju preveri, pretoze ju zaradim na druhe miesto pouzivania v domacnosti namiesto Az boxu...

bohus31

@bohus31

Tak mě AZbox s OpenPli zatím drží, a je jako č.1. Dvojka je Opticum x3HD, trojka, jako jistota Openbox S3, na chalupě Mascom 2600IRCI, a jako rezerva Technisat SIR. UHD zatím zkoušet nebudu až po koupi nové TV, kde budu muset zase vykličkovat z problémů UHD panelů. Článek: RGB vs RGBW - lze poznat "falešné" 4K?, mě trochu nahlodal.

konas

@lubo540

ahoj. zatial ti neodpovedal ziadny tunajsi profesional. tak prijmi moj uhol pohladu dlhorocneho sat nadsenca. prijimam uhd 4k STB-oxom Ariva 4k combo, prepojeny HDMI na Full HDtv prijimac. v takomto pripade sa ani nejedna o prave UHD 4k, avsak co by som chcel za cca 130eur kupou arivy?
obraz sa mi javi napr. pri prijme FunBox 4K z hotbirdu v takomto retazci, ako o nieco lepsie bezne HDtv sat. podobny obraz, ako kedysi TRT HD na 42E. k tomu sa tiez blizi obraz SES demo kanal UHD astra na 19E. avsak napr. UHD obraz insight tv, canal+ demo, 4K1, pearl tv, fashion 4k, fashion preview si ani netrufam hodnotit. zrejme som niektore fta kanaly uhd orbitu nespomenul, pretoze ma nijako nezaujali...

bohus31

insight uhd_19E

som nahral na arive 4k combo a zverejnil na youtube
https://www.youtube.com/watch?v=eKCUxi1Ibk4

bohus31