![]() |
|
prima max HD a prima comedy central kostickovanizdravimposledni dva dny predevsim vecer mam problemy s "kostickovanim" obrazu na prima max hd (vcera u piratu z karibiku) a dnes na prima comedy central( south park) snr jsem mel pres 90% a agc 17% a nepadalo to dolu tak jsem chtel vedet jestli chyba neni spis na strane skylinku. jo a dela mi to na dvou sat pristrojich napojenych na rozdilne paraboly. dik za info jestli ma nekdo podobny probolem |
josseph
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 170 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...https://www.parabola.cz/forum/topic-89600/vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@jossephPrima Comedy Central patří pod TP 11934/V. Já jsem na tomto TP zaregistroval rozpad obrazu v následujících časech. Byl jsi na tom stejně? Časově by to tomu South Parku odpovídalo.Časy chyb v datovém toku: 22:45:00 - 22:45:24 22:56:21 - 22:56:46 22:57:08 - 22:57:18 VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Taktéž jsem zaznamenal výpadky na tomto transpordéru. Přesný čas už nevím ale bylo to mezi 22h s 23h. Parabola 60ka přijímač ab Cryptobox 652 HD. Náchod |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
nova 2 hdpotvrzuji stejný problém na dreamboxu 7080 hd s anténou 80 i na motoru s anténou 100. signál je bez potíží na všech ostatních TP. |
stapes
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Asi by bylo nejlepší nechat tu přilepené jediné vlákno: Kostičky na Skylinku. Začíná to tady být nepřehledné. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
@pf09![]() VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Ano, ale toto tema je nepohodlne pro jednoho s hlavnich sponzoru webu. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Problem na tych TP je mnozstvo programov s viariabil bittrate a zle nastavenymi limitmi. Nezvladnuta retransmisia. Technicky . Trpia tym vsetky programy, ktore niesu pod spravou MediaBroadcast ,alebo Towercomu . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
PRIMA HD...Doporučujem parabolu od 80 cm. |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Hlavne se toho opet zacinaji chytat operatori Freesat, kde tvrdi, ze to u nich nekostickuje a nabizeji montaz v akci s balicky. Kamaradovi volali před par dny. Řekl jsem mu, at se podiva na jejich web a zvazi to, ale s 60 parabolou na DVB-S2 TP to nebude zadny terno taky. Doporucoval jsem mu radeji 80 parabolu. Ma balicek Multi u Skylinku. Taky jsem ho upozornil na to, ze u Freesatu není zatím takova nabídka HD programu v zakladu jako u Skylinku. Nechavam to na nem jak se rozhodne. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
garbankaParabolou ani nastavením to nie je. Mám 85 parabolu a kostičkovalo to v uvedenom čase tiež. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
@garbankaNeblbni. U jednoho stb jedu na 125cm parabole /šilhání z 26°e/, u druhého stb na 100cm /v ohnisku/ čučí nebožka družka. Velikostí železa to rozhodně není. Kostky jedou u všech známých i neznámých na různých parabolách, stb Skylink ready i UNI čtečkách. Výmluvy na "seřiďte si ty svoje šroty a kupte si Skylink ready přístroje od nás" už neberu několik let. Až si to Skylink dá dokupy, ať dá vědět.![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Podle mě to ti amatéři tak pře-optimalizovali ,až se v tom samy ztratily.![]() Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...jednoznacne v tom ma bordel sky-lin![]() problem je v tom ze stim nic nedelaji ![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Až si do dá kupy Skylink,tak potom může něco doporučovat platícím zákazníkům. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
@Karlos1![]() ![]() ![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Skylink s nestbilním bitrate má už hodně dlouho problém. Pro skylink je to ostuda. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 968 |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...opět teď při South parku na Prima Comedy Central kostičkování a jiné rušivé elementy v bitrate![]() Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Celý den od 05:46 na TP 11934 ani jedna jediná chyba až do 22:32.Od 22:32:12 do této doby již 7 míst s chybami. Za 1 hodinu cca 2,5 minuty = 4,4% chyb. Včera od noci do rána to bylo 2,8%. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...I kdyby ty programy vubec nesly, dyt je to jedno, je to jen samy americky donekonecna se opakujici hnuj. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
@mcm1Na 11934 je např. Prima Zoom a Viasat History/Nature/Explorer, což si myslím nejsou až zase tak špatné programy. A trocha informací z dokumentů ještě nikomu neublížilo (alespoň myslím).VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Pokud nejsou zkreslené .... |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
kostičkování a teletextTak by mne zajímalo,co se s tím dá dělat....od té doby co byl přechod na hd frekvence při jakékoli změně počasí obraz kostičkuje nebo zamrzne,ty programy,které využívají ještě sd frekvence toto nedělají. No a ještě ktomu všemu na hd programech nevysílá teletext. Dá se s tím něco dělat nebo soudruzi z ndr udělali někde chybu. A to se stále povídá,že přechodem na ty zmrvený hd frekvence bude vše lepší,zatím je to jen horší a u skylinku stále dražší. Může mi někdo poradit,co s těma kostičkama a teletextem |
metabe
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
@metabeChyby (rozpad obrazu / kostičkování) na TP 11934 a 11973 nejsou způsobeny vlivem počasí na straně příjmu.Pro příjem HD frekvencí s modulací 8PSK je potřeba mít opravdu dobře nastavenou parabolu. Já mám parabolu 85cm a HD frekvence mi začínají vypadávat až opravdu při velice silném lijáku s bouřkou (pravda v tu dobu SD frekvence ještě vcelku drží). VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Asi budu trapák, ale neslo by odstranit z popisu termín HD frekvence resp. SD frekvence? Vždyť je to pitomost jako vrata. DVB-S2 transponder s modulací 8PSK, nebo transponder DVB-S s modulací QPSK zní lépe...:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |