![]() |
|
prima max HD a prima comedy central kostickovanizdravimposledni dva dny predevsim vecer mam problemy s "kostickovanim" obrazu na prima max hd (vcera u piratu z karibiku) a dnes na prima comedy central( south park) snr jsem mel pres 90% a agc 17% a nepadalo to dolu tak jsem chtel vedet jestli chyba neni spis na strane skylinku. jo a dela mi to na dvou sat pristrojich napojenych na rozdilne paraboly. dik za info jestli ma nekdo podobny probolem |
josseph
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 170 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@SaxonJá jen uživateli metabe odpověděl v jeho názvosloví. DVB-S2 transponder zní samozřejmě lépe a přesněji než HD frekvence, ale běžný divák má změnu transponderu / přeladění spojenou s přechodem na HD i přesto, že je na některých DVB-S2 stejně spousta kanálů v SD rozlišení (někdy i 3 HD a 10 SD).VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Adresoval jsem to obecně. A "SD rozlišení" je taky divné, "standardní rozlišení rozlišení":) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Včera chvilkové záseky a kostky. U sousedů také.Jen tak dál SKY.. ![]() |
Veresova
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...To jsou ale pazdráty, to snad není možné.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Tak už vážně nevím jestli je to optimalizace nebo pesimilizace...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: prima max HD a prima comedy central kostic...Tady se porád kritzují "SD mazaniny" že jsou nekoukatelné. Já mám na DVB-T jen SD a sleduji i Prima - max a problém s kostičkováním nemám. Tak co je lepší "mazanina" bez kostiček, nebo kostičkované HD. Jde jen o to si vybrat.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |