Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Cryptoworks 650HD, problém s nahráváním

Dobrý den, potřebuju poradit - mám přijímač Cryptoworks 650HD, funguje výborně, ale mám problém s nahráváním. Při spuštění nahrávání (časovač i ruční spuštění) se na USB flasku nahraje pouze asi 10 minut, někdy i hodina, ale málokdy více - celý film je naprostou výjimkou. Vyzkoušel jsem několik flash disků 16GB a 64GB (NTSC i FAT32), vyzkoušel asi pět různých firmware Patch), i poslední V. 01.15588, ale problém přetrvává. Máte s tím někdo zkušenost? Mě to připadá, že by mohl být vadný hardware. Děkuji, J

jerry1954
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

@jerry1954

Ahoj, ja mam tento pristroj a takuto chybu som pri nahravani nepostrehol, ak zadam dlzku casu nahravania, pristroj ju vzdy dodrzi. Takze moze to byt HW problem. Ja mam V1.09.14294, takze mas novsiu verziu, ak si uz vyskusal niekolko verzii a nepomohlo, bude to v prijimaci..

tailor
Registrace: 3/2010

RE: Cryptoworks 650HD, problém s nahráváním

Můj bratr má stejný problém. Nepomohlo vypnutí timeshiftu, přeformátování.

DVBT1
Registrace: 5/2012

Cryptoworks 650HD, problém s nahráváním

Naformatoval jsi tu flesku primo v tom boxu nebo pc?

bistro
Registrace: 9/2009

@jerry1954

Vidím, že to je tvoj "veľmi vážny" problém, keď si založil rovnakú tému na dvoch fórach!!! :)
Ale k veci, ja mám CB652HD a nemám absolútne žiaden problém z nahrávaním na môj 500GB exter. HDD! Formát je NTSC! Takýto formát je kompatibilnejší a je odporúčaný aj výrobcom stb! FAT32 má obmedzenie veľkosti nahrávky do 4GB! Ďalšie obmedzenie Flash kľúčov (tých lacnejších z nižšími prenosovými rýchlosťami) je v ich pomalej rýchlosti zápisu - čo v konečnom dôsledku spôsobí prerušovanie/ výpadky záznamu v nahrávke (SD program nahrá skoro?! v pohode, ale HD program, kde je vyšší dátový tok, tak tam môžu byť výpadky)!!!

;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Presne ako píše mmiriboy, mal som tn istý problém s 550HD a vyriešil sa to dalo len externým HDD žiadna iná flash nepomohla, myslím velkostne ani spôsob formátu.

daali
Registrace: 2/2011

NTSC nie je formát

ale farebný systém a má dve rozlíšenia. 4,43 a 3,58.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@oneeeee

:))
Sorry, ja sa hlboko ospravedlňujem, samozrejme, že som mal na mysli NTFS!!! :)) :)) :))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

Formátoval jsem obě testovaci flashky v PC i STB. S tou pomalou rychlostí zápisu při HD mě to nenapadlo, vyzkouším na SD a dám vědět. Díky všem.

jerry1954

Bratrovi to dělá i u Kingstonu DT R500 u SD kanálů, který já běžně užívám k nahrávání HD kanálů. Takže mu asi doporučím externí hdd. Hlavně aby se mu vždy před nahráváním "probudil".

DVBT1
Registrace: 5/2012

mmiriboy

to je v poriadku ,ospravedlnenie nieje nutné , len to treba uviesť na správnu mieru. lebo.. je tu kopa mamľasov , ktorí to budú posúvať ďalej .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@oneeeee

:)) Aj mamlasov, ale aj rypákov, ktorí za každé "chybné" slovíčko sú ochotní robiť z toho veľkú vedu, a urobia z komára somára.
Samozrejme to nepatrilo tebe "oneeeee", toto myslím všeobecne! ;)

mmiriboy

@mmiriboy

súhlasím... so všetkými Tvojimi príspevkami v tomto vlákne

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Problém byla skutečně pomalá USB flashka. Taková hloupost a vůbec mě to nenapadlo. Díky za rady, J.

jerry1954

@jerry1954

;) ;) ;)
Nuž to väčšinou takto vždy dopadne, keď chce človek "veľa muziky za málo peňazí"! :))
Ako som povedal z nahrávaním na HDD - no problém! Dokonca mám odskúšané aj 8 hodinové "nonstop" nahrávanie, nahrávka je komplet celá uložená v jednom jedinom video súbore! ;)

mmiriboy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra