![]() |
|
T-mobile, O2 mobilní televize - zahraničíZdravím, jak je to aktuálně s těmito mobilními televizemi v Chorvatsku přes jejich wi-fi nebo 3G/4G mobilní sítě? Funguje to? Infolinky hlásí že to je to jen v rámci CZ a že v zahraničí funkčnost nemůžou zaručit, tak se ptám na vaše zkušenosti. Díky za odpovědi |
charli123
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
@charli123Pokud by to šlo spustit se nedoplatíš. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 968 |
![]() |
|
@charli123někdo tady psal že to chce VPN na českou IP a pak šlape všechno 😀 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kolenáčnemyslím ale přes mobilní síť našich operátorů. V Chorvatsku mají mobilní internet za 37Kč denně s množstvím 5GB/den |
charli123
![]() |
|
RE: T-mobile, O2 mobilní televize - zahraničíPsal jsem tu nedávno zkušenosti. Jsem teď na dovolené v Chorvatsku. Týden jsem byl v Baska Voda a jan na mobilu tak na notasu to bylo blokovane. Teď jsme v Njivici. Mobil je blokovány,ako notas přes wifi se k O2-tv připojil. Včera jsem tak koukal na fotbal. Takže se přesně nedá říct, zda ti to přes wifi pojede nebo nepojede.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: T-mobile, O2 mobilní televize - zahraničíano,funguje o2 tv v ciziněvyzkoušeno v hungary/ přes wifi a ntb-třeba nastavit proxy-více zde:https://www.youtube.com/watch?v=4ej1kGWzBWY pokud tvůj mobil umí proxy,tak to bude chodit i přes jejich data |
majkloun
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: T-mobile, O2 mobilní televize - zahraničíDíky za odpovědi |
charli123
![]() |
|
RE: T-mobile, O2 mobilní televize - zahraničíLetošní zkušenost z Řecka oblast Atika mobil,notebok.O2TV nefunkční. |
hledac01
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
To já bych sebouvzal kufříčkovej sat 33 cm s přísavkou na okno a koukal na kvalitní skajlink![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
![]() |