Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Eurosport1 a TdF

Je tady víkend a na Eurosportu1 jde Tours a je všechno v pořádku. Jak obraz tak zvuk. :)))

Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al

Badis2
Registrace: 4/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

Saxon

Né to říkám já .Taky se psalo jakej je Lance Armstrong borec a jak dopadl všeci dobře víme po čase všechno vyleze neboj.Cyklistiku už sleduji přes 20 let ,tak vím co píši.

Pavel1975
Registrace: 4/2016

RE: Eurosport1 a TdF

I proto, že jsem loni začal jezdit na kole, letošní Tdf sleduji se zaujetím poprvé od dob závodu míru (taky se mi to léta zdála vyložena nuda), ale Pavluv názor se podle mě bohužel taky nedá s jistotou upřít :-/

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Pavel1975

"sleduji přes 20 let" :-))) A co tak zvednout zadek a šlápnout do pedálů aspoň 100km. To potom člověk nahlíží na tento sport trochu jinak. Zobe se v každém odvětví sportu. Co taková atletika, vzpírání... a co třeba Rafa Nadal. Ten měl ještě před pár lety svaly skoro jako boxer. Cyklistika je krásný sport a Giro, TdF a Vuelta navíc dávají nevšední zážitky z míst, kam se někteří nikdy nepodívají.

pf09
Registrace: 8/2010

Taky by se mi možná zdálo lepší nějaké bodování etap jako třeba v F1, než celkový čas závodu. Ale mají to všichni stejně a dojet konstantne 20 etap se asi cení výše než počet beden.. Takto je to více nastaveno na vytrvalost a na zbytek jsou ostatní trikoty. Být to opačně, je to vic nastaveno pro spurtery, kterým by stačilo několik beden a pár etap "lehce" projet v časovém limitu..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Cyklistika je výborný sport. Jeden z nejtěžších, dokonce možná úplně nejvíc. A Armstronga nechte na pokoji, on dokázal v životě udělat prospěšného více, než my všichni dohromady za několik životů. A tisk si může psát co chce...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Armstrong dnes už má zcela jednoznačně co si zasloužil, na rozdíl od mnohých dalších, kteří se taky cpali až po bradu a jsou stále OK, jako např. 6 nás. vítěz puntíků Virenque (na toho si pokrytečtí frantíci nenechají šáhnout) atd...
Ohledně Armstronga a celé této éry skvěle vypovídá knížka "Tajný závod" od Tylera Hamiltona... vřele doporučuju všem kteří se zajímají nejen o cyklistiku... On Armstrong byl pěkný (nevhodné slovo) a není na místě se ho zastávat... intriky, vydírání... co se musí nechat je, že v tom co dělal byl neuvěřitelně schopný a výkonný, dokázal to všechno sám kočírovat a mít pod vlastní kontrolou a ještě se sám trénovat a mít další aktivity... Toto je stinná stránka amerického vidění světa - tj. pokud se ta jejich neuvěřitelná motivace uspět a prosadit se obrátí špatným směrem...
To, že si LA dělal PR a dětem s rakovinou dával motivaci by bylo krásné, kdyby je vzápětí totálně nezklamal když se profláklo jak lhal kudy chodil a sám podváděl jako Al Capone... Rv

lance
Registrace: 10/2008

Vítězové TdF jako Eddy Merckx a Miguel Indurain, to žluté triko v etapách vítězně potvrzovali a závodili. To Froom je proti nim " kočárkář ". Jinak kolegové já jsem měl za mlada dvě sportovní registračky a hrál jsem i na Extra-ligovích placech. :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007

Pokud je TdF pro někoho nuda, nelze mu to vyvracet pokud tomu nerozumí, to respektuji.
Já sleduju TdF od doby kdy jsem si pořídil analog. sat kvůli eurosportu s natáčením FEMR R^ takže nějakých 25 let a taky jsem si projel spoustu těch alpských, pyrenejských a dolomitských průsmyků na vlastní nohy... ale asi bez přehánění největším sportovním zážitkem pro mě byla včerejší etapa - kdy mistr světa, po kterém nikdo nic nechtěl!!!!! dřel do krve na kolegu s týmu z 12 místa GC, který byl z oné 12ky která se rvala o desítku asi nejslabší (sami to asi věděli a přesto se rvali...). Těch 13s Romana na 7. místo mě strašně štve, ale byla to paráda a Sagan je naprostý kanec a pan Sportovec s velkým S a do smrti mu budu fandit i kdyby už nikdy nic nezajel, což se nestane. Tím jak závodí (nejen včera ale furt) je to největší osobnost dnešního profi pelotonu!!! Přeju mu aby natrhnul bikerům zadky na olympiádě a skončil na bedně, i když to by bylo už z říše snů...

lance

@CES

- fotbalista, tenista... tak to Tě dostatečně omlouvá :))) proč se ale nevěnuješ těmto svým sportům a diskutuješ tady o něčem, čemu vůbec nerozumíš...??

lance
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra