![]() |
|
Premier league od novej sezóny na Digisportje to takmer na 100% isté. Info z vnútra samotnej TV. Nasvedčuje tomu aj program na týždeň kedy začína PL (13.8.2016). Zápas 2.kola škotskej ligy Dundee - Rangers je už na Digisport 2, zápasy prvého kola škotskej ligy pôjdu na Digisport 1. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
![]() |
|
RE: Premier league od novej sezóny na Digispor...Jinak samozřejmě i bez satelitu se dá sledovat PL v HD kvalitě.![]() |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
RE: Premier league od novej sezóny na Digispor...3.4. 2016 natočila televize ard pořad o dopingu v pl týká se arsenalu, chelsea,leicestr atd .. a dokonce má v tom být namočena barcelona a soudruzi z wady nic...varum...??? link mám...?? |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 655 |
![]() |
|
RE: Premier league od novej sezóny na Digispor...jsem u Digi TV skoro deset let, ale pokračovat nebudu, končím k 31.8.2016nová cena neodpovídá nabídce ![]() mám dotaz : stačí poslat výpověď na mejl Digi TV?, nebo to musí být poštou ? Díky |
TUNER
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Premier league od novej sezóny na Digispor...co pisou ve vseobecnych podminkach a co ti rekli na infolince k ukonceni smlouvy? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 977 |
![]() |
|
@TUNERPrečo sa neopytaš priamo na ich fb stránke? |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
RE: Premier league od novej sezóny na Digispor...zavolám na infolinku |
TUNER
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Premier league od novej sezóny na Digispor...Zásadně doporučuji komunikovat doporučeným dopisem, a to včetně dodejky! |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
@TUNERNikam nemusíš volat.Vytiskni si a vyplň tento formulář: http://cz.digi.tv/wp-content/uploads/dokumenty/Odstoupeni_od_smlouvy_formular.pdf a pošli jim ho doporučeně. Od 1. následujícího měsíce ti běží měsíční výpověď ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
![]() |
|
![]() |