Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Smart tv Samsung 163 cm zadávání transporderů

Kamarád si ji koupil zlevněnou v sobotu v elwordu a ta mašina nezná transporder 12363,ani rychlosti 29... a s jeho synem,co má taky samsunga,ale 150 jsme nenašli funkci zadání ani změny parametrů.Ve fastscanu najde SD a Markízu HD ,DomaHD a to až na podruhé.Byl jsem tak otrávenéj po 3 hodinách,že nevím ten typ.
Poradí někdo postup,jak se do nastavení transporderů dostat
dík za vstřícnost

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

@konas

Klidnĕ si ji kup i bez znalosti detailních parametrů, tam je to opravdu jako u toho Rolls Royce. Taky jsem o ní uvažoval, ale žena s dcerou byly rychlejší a koupily mi jako dárek UHD Samsung, protože to je u nás tradiční značka. Ale zas až tak moc si mĕ nepovažují, neboť koupily ten se čtyřicetipalcovou obrazovkou, což je u UHD výhra :))) . Zřejmě si řekly , že stačí, když je prohnutá ta obrazovka, než aby se prohnuly i ony... Ale jinak to zaplaťpánbůh šlape parádně, jen ta Loewe se nĕjak vzdálila, možná už definitivnĕ...

;) ;)

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

A už víš, jaký tam máš panel? RGB nebo švindl RGBW? Četl jsi o tom na frejku? (RGB vs RGBW: lze poznat „falešné“ 4K?)

konas
Registrace: 12/2014

Smart tv Samsung 163

Už to běhá,našel jsem továrko pod uplně jiným názvem,ztovárnil,načetl a nenašlo to 11876/29900.Zadal jako nový trp.a to už načetlo a jak tady většina z vás pěla,uplná pohádka,bylo to z obchodu nějaký bloknutý.
Všem děkuji

korkoran

RE: Smart tv Samsung 163 cm zadávání transpord...

Tak už víš, proč asi byla zlevněná. :-/ Gratuluju k vytrvalosti!

konas

@konas

Jo, četl jsem, ale nevím, jestli mám RGB nebo RGBW. Ostatně soudím, že při 102 cm obrazovce na tom až tak nezáleží... ;)

rs505

@rs505

Asi máš pravdu. Teď koukám na chalupě na tenis (100Hz Philips 32" za 6000Kč, před 3 roky), a na 2,5 metru obraz jako brus... :laughing:

konas

smart neštěstí

večer to kamarád vypnul,ráno zapnul,a seznam v oblíbených v pořádku,ale HD ,z 11876,který večer běžely, nehrají,jen SD

korkoran

kormoráne

a neozval ses včerá :O

zujm
Registrace: 9/2014

@korkoran

Možná má kamarád už ten nejnovĕjší model, který automaticky vyřazuje nevhodné kanály... :)))

rs505

@zujm

ozval a dal jsem typ samsunga do povídání,večer jsem napsal jak se to povedlo,málo čteš ;) :((( ;)

korkoran

korkoran

to sme si asi nerozuměli já sem čekal na c linku večer že pošleš :O

zujm
Registrace: 9/2014

@zujm

můj link odsud a centrum k tomu,v pabletu v kapse,tak jednoduché,nenapadnutelné a bez banánů.C link neumím,neznám :-/ :((

korkoran
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra