![]() |
|
nc+ Cam mdulzdravim panove, ma z vas nekdo cam modul na nc+ a ktomu prepaid balik treba na 12-24 mesicu ?Jak to je s aktivaci ? Kdybych si koupil ten sport balik k tomu, da se to objednat pres net , aby to hned slo, nebo se musi nekde volat atd. Nebo spis osobne v Polsku Dik za info pokud nekdo ma ted... |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
hondasek2Můžu nabídnout osvědčený modul astoncrypt a kartu Nc+ si objednáš přes satsklep.Není v tom žádný problém.Nemusíš nikde volat,doporučuji platbu kartou a napsat v objednávce,že chceš aktivovanou kartu.S astoncryptem funguje super. |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: nc+ Cam mdulPrvně bych omrknul stránky nc+,mám neblahé tušení,že si pleteš prepaid kartu nc+ s jejich kartovou nabídkou-ty nejsou stejné!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoTak této odpovědi nerozumím?Pakiet Nc+ http://satsklep.pl/pl/p/nC-Pakiet...to není prepaid karta a ty už snad ani nejsou v nabídce,možna je ještě má nějaký pl.shop napiš kde? |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: nc+ Cam mdulMrkni na Holex.pl,ale i tak máte v tom hokej!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
@hossTakze jestli tomu dobre rozumim, staci objednat kartu nC+ Package Canal+ Sport 12-24 Months, k tomu modul astoncrypt a melo by byt vse OK ? |
Mick72
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
Mick72Pokud máš čtečku,tak ani ten astoncrypt nepotřebuješ.Zatím nebyl problém,sice Nc+ chce zavádět parované karty,ale zatím jedou i ty neparované(vždy je možné se dotázat před objednávkou na funkčnost...) ![]() |
hoss
![]() |
|
RE: nc+ Cam mdulOk - Holex.pl patří mezi další pl.shopy,podobně jako.satsklep,cardsplitter.pl atd. Jinak nic mimořádného jsem tam neobjevil... |
hoss
![]() |
|
@hossJa mam v soucasnosti modul pro irdeto. Predpokladam ze v tom mi nc+ asi chodit nebude ? |
Mick72
![]() |
|
RE: nc+ Cam mdulVidím tam nový modul s nc+kartou+balík sport na rok,nabídka sportu je stejná jak u prepaid-jen cena je někde jinde?od prodeje satu už v tom mám hokej já,omlouvám se.![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: nc+ Cam mdulSamozřejmě,že fungují i ve čtečce conax,ale jen karty Nc+ nespárované typu Cameleon!![]() |
hoss
![]() |
|
Mick72V modulu irdeto to nepojede,na nespárované karty Nc+ nejlépe buď čtečka Conax,nebo některý z doporučovaných modulů,např.Astoncrypt |
hoss
![]() |
|
Hoss.Aston je masný,co ta nc+s modulem+sport,ta je přece bez smlouvy?![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
Nevím,ale pokud se jedná o nabídku od Holex.pl a jejích spárovanou kartu Nc+ s modulem,asi bych ji nekoupil... |
hoss
![]() |
|
RE: nc+ Cam mdulTak jsem si normalne na prodejne aktivoval tarif NC+ na ceskou obcanku a polske mobilni cisloUplne v pohode, uz to slape |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
@hossDiky Hoss. Omluvam se, jeste budu mit stupidni otazku, protoze v tomto se moc nevyznam. Chci ci proste poridit nc+ a chci ho mit funkcni. Jaky je rozdil mezi nesparovanou a sparovanou kartou ? Sparovana je s nejakym modulem ci dekoderem a nelze ji pouzit v jinem, je to tak ? Predpokladam ale ze na satsklep.pl koupim snatdardne nesparovanou. Neni snad potreba si o to specialne rikat ? |
Mick72
![]() |
|
RE: nc+ Cam mdulDoporučuji,před objednávkou ověřit...![]() |
hoss
![]() |
|
![]() |