Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

AB cryptobox 652 hd combo

mate nekdo zkusenosti s timto pristrojem ? prijde mi ze ten jeho obraz je nejak zamlzenej a prehnany barvy a nema to zadny kontrast tak nevim jestli je to jejich standart.
jinak hodnoty mi spadly na 88/70
plus nejaky dalsi nedostatky
cekal jsem teda kvalitnejsi masinu ale za ty penize.

kristian1
Registrace: 7/2016
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

AB Cryptobox 652

Zle nastavené farby na prijímači,zle nastavený výstup SCART/CVBS/Y. Zle nastavené farby na TV.Zle zastrčný kábel.
HD - správne 1080 i 50.

garbanka
Registrace: 8/2009

@kristian1

Především - obraz se nastavuje na zobrazovači!!!!!!!Jinak za ty peníze je to slušné. A z čeho ti spadly ty hodnoty?

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

Ab cryptobox 652hd

Já mám Ab650hd ale mají stejný S.W.Přes tlačítko "0"se dostanu do nastavení barev tam si dám jas 40% kontrast 50% sytost 40% a zbytek si nastavím na televizi a obraz je docela slušný.

staman
Registrace: 2/2015

@staman

Dík za tip,v návodu jsem tu "0" nenašel. Mám vše na 50% a je to ok.Mám 650ku i 652ku.Jinak manuál je odfláklej,moc tam toho není.

ALEXCZ

@kristian1

Za tie prachy je to slušný stroj, poznám aj drahšie stb od iných výrobcov a sú na tom určite horšie!
A keď sa niekomu nepáči - kľudne si môže zaobstarať iný stb, trebárs aj linux (tie sú na tom s kvalitou určite lepšie!) - ale potom nech sa nesťažuje, že je to na neho zložité, že tomu nerozumie a že taký "zložitý" stb vôbec nechcel!
Sám vlastním jak linuxové stb, tak aj CB652HD a za tú cenu, čo sa výbavy a schopností týka je ten Cryptobox podľa môjho názoru - "nadpriemer"! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Ab cryptobox

Ono to chce nebát se a trochu laborovat a přijdete na věci o kterých v manuálu není ani zmínka.Taky patch S.W.umožňuje věci které v návodu nejsou.Např.Po zmačknutí tl.f1 nebo info a následně ooo,111 až999 nebo rúzné kombinace čísel zjistíte věci o kterých ste neměli ani tušení.Nebo když si uložíte uživatelské nastavení tak i po nahrání nového S.W. a továrního nastavení dám načíst uživatelské nastavení tak se mi vrátí do předchozího nastavení vč.kanálú.Taky je dobré podívat se na diskusní fórum AB.

staman

RE: AB cryptobox 652 hd combo

No hlavne neumi, to co velkym pismem ma na krabici napsano - 1080p. Obraz se vlni, klepe a rozpada. Ze SAT vysilani jede na max. 1080i to vim, jako prehravac je ale nepouzitelny

connect
Registrace: 11/2008

@connect

- Iba takú malú otazočku na teba mám?!
Povedz mi, koľko programov z orbitu používa rozlíšenie 1080p???
A k druhej tvojej poznámke - ako prehrávač použiteľný je, dokonca si dokáže dobre poradiť aj z externými titulkami! Na štandardné dvix, xvid, mp4, či mkv súbory úplne postačuje! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

vystup mam na CVBS
barvy vse na 50% pres tu "0"
v podstate tam neni rozdil mezi 1080i 50Hz a 1080p 50Hz.az ted jsem zjistil ze to z toho vypadava.
hodnoty z 94/98 u nanoxx ale je mi jasny ze kazdy prijimac ma jine hodnoty a HD chce presnejsi.
je to pouze nahrada na chaloupku proto tento obyc.

kristian1

Ab cryptobox

Každý přijímač má nějaké mouchy tento třeba že kódované nahrávky nejdou přehrát v přijímači jiné značky ani v počítači aniž by se použil PC TOL ALI a že některé nahrávky nejdou přejmenovat a pak botuje.Ale přijímač za dva tisíce se slotem no nekup to.Já na něj nedám dopustit.

staman

@staman

jiste.to je mi jasny.dam tam patch.jen jsem to potreboval vyzkouset na puvodni.
jeste musim vyzkouset DVB-T.
a to uzivatelsky nastaveni si ulozim.😀

kristian1

jo a prekvapilo me ze je tam made in china myslel jsem ze se to dela na Slovensku 😀

kristian1

@staman

a ten posledni patch je V1.09.15588 z 2/2016 nebo je jeste neco novejsiho ? 😀

kristian1

no je to proste zamlzeny nemuzu si pomoct.obraz je hladkej cistej ale az skoro rozmazanej. 😀

kristian1

AB Cryptobox

mám dva roky 650 a som veľmi spokojný.
Dívať sa treba rovno na obrazovku a nie zdola alebo zhora alebo šikmo.Špinavá obrazovka.

garbanka

AB Cryptobox

Ak je prepojenie SCART,treba nastaviť PAL alebo AUTOMATIC a RGB.

garbanka

@garbanka

jenze kdyz tam dam scart pal rgb tak se dostanu jen na 576i50Hz

kristian1

@mmiriboy

Vsak to pisu, ze vim, ze satelitni programy jedou na 1080i max (z 99,99%). Ale vysvetli to zakaznikovi, co si chce na nem poustet dovolenkove video z kamery v 1080p, ze to neprehraje jak ma :-(

connect
Registrace: 11/2008

a DVB-T se ladi v manualnim vyhledavani nebo jak ?
takze tam si musim nejak nastavit frekvence automatika tam nejede ? 😀

kristian1

a na chaloupce je to jeste horsi 88/67 ale to jsem cekal 😀
a kdovi jeatli jeate funguje ta pozemni antena 😀

kristian1

najvecia chyba je medzi gaucom a dialkovym ten primac je v pohode ;)

vili1

joo uz mi to tam vlitlo nejak samo par dvb-t se tu najde a signal 93/98 tak to jeste trochu doladit ale takhle naslepo je to pohoda 😀

kristian1

@vili1

vili ten prijimac neni v pohode ten obraz to je fakt des to je jak Nova 😀

kristian1

@connect

;)
A kde, Prosím ťa, v Návode na použitie sa píše, že tento stb dokáže prehrávať dovolenkové videá uložené v akomkoľvek video formáte vytvorenom na akomkoľvek fotoaparáte, či kamere?!
Keď chce pozerať dovolenkové video, tak nech si ho najprv spracuje doma na PC do vhodnejšieho video formátu, alebo nech to video pozerá na PC, veď aj PC sa dá prepojiť z TV!!!
BOŽE MÔJ! Toto sú mi len požiadavky! Dobre že niektorí nečakajú od toho stb, že im bude aj kávu variť, alebo hrianky piecť! Rv Rv Rv

mmiriboy

tedy fakt

každej chce zázraky nejlépe za 5 stovek i s montáží

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra