Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

moje úvaha

Jen taková úvaha, pak to klidně smažte tohle téma.

Kvůli anglické lize jsem si objednal digi, přijel technik a parabola mě tady nešla umístit tak jak je potřeba. Tak zatím jsem bez toho a musím čekat nebo něco vymslet.

A to je právě to..digisporty mám v o2 a ty v pondělí budou pryč
Proč nemám aspon tu možnost si je klidně zaplatit zvlášt aby mi to tam v o2 zůstalo. Klidně bych si to zlvášt platil a myslím, že tkaových by bylo více. Proč to tak nejde u nás když jinde v evropět to tak mají a jde to si individuálně doplatit dané programy. Proč nedají nám klientům tu možnost..?

sente
Registrace: 7/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: moje úvaha

hele josifku, nebo pepo.. proc takhle neuvazujes v klidu doma se svou starou, prisel jsi sem a vykydal si se z prispevkem ktery je zcela OT ... nerezi nic satelitni jenom pláčeš na spatnym hrobe...

arioner
Registrace: 8/2010

Neboj,Sente neboj,prežiješ aj bez anglickej ligy ;)

atr2009
Registrace: 12/2009

Neplánuje náhodou česká Digi IPTV televíziu? Toto by si mohol skúsiť

LuboTS
Registrace: 5/2006

re: moje úvaha

Těch co nemůžou mít satelit je nás víc,ted čekáme až spustí Digi iptv,furt slibují a zatím nic,prý vehementně testují a že to brzo spustí a hlavně čekáme na cenu za 500kč by to bylo opravdu drahé za sporty.

Pšikin
Registrace: 5/2010

Ano to máte pravdu, to jsem zapoměl napsat..technik taky říkal že bude možnost přes tu iptv, takže musím na to právě počkat. ale kdo ví kdy to bude..

sente

Jen aby to byla IPTV a ne OTT po vzoru O2 AIR M .............oni nemůžou garantovat datový tok!

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Měl jsem podobnej problém. Tchánovi, kterej využíval o2 jsem předraženou digi kupovat nechtěl, vyřešeno nákupem patřičný karty v Polsku a instalací talíře na 13°E.
Dědek je spokojenej jak želva.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

kdyz se zacal propagovat O2Sport tak jsem ocekaval ze to bude neco jako Pay tv na Astra 19° Spanele Francouzi Nemci proste film za 3,15 pecko za 4,50 fotbal podle zapasu 5-12€ ale tady to nejde proste musime jit zase nejakou specialni ceskou cestou ktera nikomu nevyhovuje 😀
take jen uvaha 😀

kristian1

@hogofogo11

Ta karta je taky předražena a navíc je zde jazyková bariéra.

mibo1949
Registrace: 1/2013

Ještě že ne kalciová :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Nie mogę zrozumieć mi tłumaczyć

mibo1949
Registrace: 1/2013

@mibo1949

Nie potrafię Cię zrozumieć .................

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@sente

No aj keď anglickú ligu nemusím, totižto nie som príliš veľkým fandom futbalu, resp. celkovo športu, ale ten Hotbird na 13°E S s kartou od poliakov je dobrý nápad pre mnohých športových fanúšikov! Sám mám možnosť prijímať poľské programy s tejto sat pozície a musím povedať, že majú veľmi dobrú ponuku programov! A čo sa týka jazykovej bariéry :) to pre nás starších nieje až tak veľkým problémom, stačí sa iba trochu posnažiť porozumieť a povinná ruština z minulosti je v tomto smere iba nápomocná. ;)
Nuž, nieje to iba o angličtine, tak ako si drvivá väčšina dnešných mladých myslí! Aj keď ju vôbec nezavrhujem ako svetový jazyk. A učím sa aj tú (veď človek sa učí celý život)! Len tu si treba uvedomiť že sme slovania, čiže vedieť porozumieť slovanským jazykom aspoň čiastočne, by malo byť v osobnom záujme pre každého z nás! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Má problém s umiestnením paraboly tak asi poliaci nie sú preňho riešenie.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Ďalšia vec mal doteraz O2 takže vstupné náklady by boli dosť vysoké ;) .

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

A co takhle ACE Player?A učit se další jazyk. A potom už jen ID 587b978995d900afc17d4a5c3ef13797d2b3a0ec

jerzy
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra