Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

aký satelitný prijímač s podporou XBMC/KODI

Zdravím, prosím o radu pri výbere satelitného prijímača, chcel by som tam Enigmu + dôležité je aby na ňom spoľahlivo fungoval XBMC resp. KODI. Cena by sa mala pohybovať max. do 150EUR /cca 4000CZK/...
Pozeral som na VU+ Zero, ktorý by mi maximálne vyhovoval /nepotrebujem žiadne extra konektory, len HDMI + LAN/ len som si nie istý či tam korektne funguje KODI...
Ďakujem za každú radu...

xardas
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: aký satelitný prijímač s podporou XBMC/KOD...

zabudni na kodi a zero to je ina kategoria nie 150€.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

tak asi zostanem pri prehravani multimedii pri raspberry za 30 € :) len som to chcel mat v jednom kusku, nevadi :) dakujem.

xardas

@xardas

Všechno jde, jen stačí číst. A pokud to má být vše v jednom tak KODI a programy ze satelitu s Enigmou2 získáš tak, že spustíš v RPI klienta PVR VU+ nebo získáš programy IPTV/OTT od nějakého providera a zprovozníš PVR Simple klienta.

matchboxx
Registrace: 9/2012

no ale stale budem potrebovat dve zariadenia, ci nie ? ja som chcel len STB

xardas

@xardas

Jak to? Na OTT/IPTV nepotřebuješ žádný satelit, a Android s DVB-S2 si najdi zde ve článcích je jich tu recenzovaných několik.

matchboxx

Volil bych Arivu 4K.Je v cenové relaci a i bez Enigmy a jen s ořezaným Linuxem(Androidem)Kodi v pohodě jde.Umí streamy i acestreamy.Taky webrádia.Po nainstalování Perfect Playeru- 1.3.4.apk je to bezkonkurenční stroj.

jerzy

dakujem, prave som na neho pozeral (ferguson) a asi ho vyskusam...

xardas

iptv stream dokaze kazdy dnesny linux ale otazka bola KODI a pokial viem okrem mutanta a tusim AX je vsetko len dorabka na kolene.....ale vselijake cinske krabicky to dokazu tiez ale bez E2 ,otazka bola vu a kodi.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Ferguson má všechno vychytané z řady svých F boxů.Takže KODI pod Androidem je spolehlivé,protože v Arivě je vlastně takový F-box zabudovaný.Sice Android moc nemusím,ale na co VU a Enigma a Linux,když rozhodující je stejně pak cena? A Androidích appek je jako máku...

jerzy

@jerzy

Vše záleží na další podpoře a na tom jaká ta verze custom KODI tam je, neboť něco takového tam zcela jistě nenahraješ http://imgur.com/a/lCQPc . Potom, když vyjde nové KODI jako teď Krypton a skončí podpora pro staré distribuce skončíš jako všechny ty předchozí krabičky.

matchboxx

hmm takze to mam chapat tak, ze KODI sa nestahuje priamo z google play, ale je to tu nahodena nejaka okliestena verzia v image ?

xardas

@xardas

Pravděpodobně ano jistě to bude nějaká custom verze, ale to nám musí napsat nějaký šťastný majitel tohoto přístroje. A Google Play myslím bude hodně okleštěné.

matchboxx

Nerad bych se pouštěl do vysoce odborných diskusí,ale ...Když končilo XBMC(a to bylo předinstalované jako jediná verze na TV boxu) a začínalo KODI,rozhodl jsem se , že přejdu na KODI.Po instalaci KODI jsem byl dotázán,zda jej chci používat jako superuser.Kliknutím na ano jsem bez problémů začal používat KODI.A jdou doinstalovat i neoficiální(vylepšené) verze KODI.Samozřejmě ne ze stránek Google Play.Jenom to XBMC tam bohužel zůstalo taky :)

jerzy

Záleží v jakém přístroji, na to tvém byl, jak je vidět proveden root. A ono není Android jako Android.

matchboxx

Ahoj mám kodi v PC na Windows10 a docela mě to nadchlo jen bych se chtěl zeptat jde nějak nastavit aby se mě to přehrávalo na TV? Dík za info

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

miky

propoj s TV,pokud to umí tvoje grafika a koukáš

pierrepetr
Registrace: 5/2006

TV mám v jiné místnosti než PC ale mám propojeno přes router tak se právě ptám jestli by ti nešlo po té internetové šňůře

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

miky

no šlo,pokud máš kodi v televizi,nebo v nějaký krabičce,jako třeba malina

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra