Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Openbox AS1

Zdravím, docela mě zaujal přijímač Openbox AS1.
- recenze zde: http://goo.gl/Nt5r8Y)
Pokud je zde nějaký majitel tohoto přijímače, tak bych byl rád, kdyby se mohl podělit o svoje dojmy z přijímače.
Ze všeho nejvíce mě zajímá kvalita HD obrazu DVB-S2 vysílání. V současné době mám VU+ DUO, tak bych si nechtěl pohoršit. Je mi jasné, že možnosti Openboxu AS1 nebudou takové jako u VU+ s Enigmou, ale pokud by obraz nebyl horší než na VU+, tak bych přeci jen přijímač s Androidem využil více.

coldric
Registrace: 7/2012
Odpověď v diskusním vlákně

@coldric

Skus najst vlakno s troche skomolenym nazvom Openbos AS1, tak sme sa celkom rozbehli...
Kvalitu obrazu neviem porovnat, mne sa zda vyborna. Doteraz som mal iny HD prijimac Skytec 110IR, ale tento s Androidom je lepsi. Aj napriklad tuner sa mi zda citlivejsi, mozno ma nizsi sum, lebo kvalita signal je vyssia, ako akykolvek iny STB, co som mal pripojeny na tom istom kabli, LNB a parabole.
Kedze je to novinka, tak ma este detske choroby, ale Android na nom ma velky potencial, instalujes si aplikacie ake Ty chces (ked su kompatibilne). Ja som napriklad nainstaloval Viber aj s kamerou a ide. Funguju videohovory na mobil. Svokor pouziva streamovanie do PC v LAN cez Air Tivi+ a tiez je spokojny. Nahravky, ktore si urobi na pripojeny HDD vie pozerat hocikde - su nekodovane, co ziadny Skylink ready certifikovany nedovoli.
Popozeraj ine vlakna a ak mas otazky, ozvi sa.

dandy123
Registrace: 7/2016

@dandy123

Díky za info. Už jsem to vlákno objevil. Škoda, že nejde ještě HDD namontovat dovnitř přijímače...

olaf
Registrace: 5/2006

dandy123

Také děkuji za info, dobře ukryté vlákno :-)

coldric
Registrace: 7/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra