![]() |
|
TechniStar SIR a SkylinkDobrý den,udělal jsem nechtěně tovární nastavení a nevím, zda jsou následující parametry v pořádku. Děkuji za odpověď. Frekvence transportéru 12525 Polarizace H Přenosové rychlost 27500 Modulace DVB-S2 LNB mám UHD. |
Robous
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
robousmyslíš ten dotaz fakt vážne?a to nekomentujem registráciu. čo tak pozrieť na zoznamy TP tu na parabole alebo skylink.cz? a to LNB má pozlátený čumák alebo uránový? Na UHD to inak nepôjde. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
roboussamozrejme že tá frekvencia je zle.1/ Prečítaj si o tom na stránke skylink.cz. 2/ nájdi si tam zoznam frekvencií a programov - v linku "na stáhnutí" 3/ ostatné programy nepozeráš? 4/ ty človeče nemáš zálohu settingu u Technisatu? nájdi si ako sa to robí v Tipoch a trikoch a urob si ju na USB kľúč. Továrne nastavenie je z času na čas zdravé - vymaže niekedy zvyšky nezmyslov z pamäte a často odstrání "chyby" prijimača. Potom z USB naláduješ nazad za 3-4 sekundy všetko čo si mal nastavené |
Dagy2
![]() |
|
@Dagy2Já tomu opravdu nerozumím tak se nemusíš hned rozčilovat. Na Skylinku jsem našel několik frekvencí. Já opravdu nevím co tam dát. Tak mi to prosím napiš a neřeš muj antitelnt k technice. Moc děkuji. |
Robous
![]() |
|
@Dagy2Chci pouze české a slovenské stanice. Ale kouknu na skylink.cz. |
Robous
![]() |
|
roboushm, už to nebudem riešiť, ale kde si prišiel na 12525?takže: 1/ na skylink.cz v linku "na stáhnutí" je zoznam všetkých frekvencií a programov ktoré n ajednotlivých transpondéroch vysielajú. vytlač si to aby si to mal k ruke 2/ choď do menu-nastavení kanálů (myslím tak sa to volá) - manuální ladění 3/ tu nastav frekvenciu, polarizáciu a SR podľa tabuľky zo skylinku pre programy ktoré chceš prijímať stlač tlačítko ktoré preskenuje transpondér hľadanie skončí oznamom "nalezeno xy TV programu, co chcete udelat". vyber tiredenie ručne v ľavom okne sa zobrazia nájdené programy, v pravom okne nastav skupinu obľúbených programov ktorú chceš zostaviť žltým tlačítkom presunieš programy z ľavého okna doprava na pravej strane žltým tlačítkom můžeš programy presúvať na pozície na ktorých ich chceš mať, napr. 1=CT1, 2=CT2, 3=Nova atd |
Dagy2
![]() |
|
@Dagy2Koukal jsi dneska do zrcadla? Co takhle svatozář nad hlavou, odhadem tak 15W? Fakt máš svatou trpělivost se začátečníky.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
tak upresnímale mám len originál nemecký návod, neviem či české menu je presne rovnaké:menu-hledání kanálú-vyhledávání transpodéru objaví sa ti tabuľka, kam zadáš frekvenciu, polarizáciu, SR, modulace DVB-S nebo DVB-S2, všechny programy teraz pokiaľ si zadal parametre transpondéru správne ukážu teplomery silu a kvalitu signálu. potom sltač tlačítko dolu v okienku "vyhledávat" v nemčine je to "SUCHE STARTEN". potom to pokračuje ako som písal vyššie |
Dagy2
![]() |
|
RE: TechniStar SIR a SkylinkJenom bacha na, tuším žluté tlačítko - transponder-, to přehodí vyhledávání na kanálové vyhledávání podle PID, a v tom bys totálně zabloudil. |
konas
![]() |
|
RE: TechniStar SIR a Skylinkano to je žlté tlačítko v menu o krok predtým vyhľadávanie transpondér alebo podľa PID. |
Dagy2
![]() |
|
@Dagy2Dík za potvrzení. Jsem už půl roku na chalupě, a SIR odpočívá v Praze pod postelí jako rezerva. |
konas
![]() |
|
@RobousA FastScan to nemá ? |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIR a SkylinkJistěže má !!! Chce to z(nevhodné slovo) i Dagyho2. (ta dvojka znamená dvakrát). |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
@DzordzoMěly i fastcan Skylink, ale poslední serie,co se tady prodávala, to nemá. |
konas
![]() |
|
fastscanje na dve veci. Preto tá dvojka. Zabudnite na neho. to za prvé.za druhé myslím, že skylink prehodil fastscan na iný TP a SIR-ovi to nikto nepovedal... Takže preto sa mu to snaží ladiť zrejme blbosti typu 12525. Takže asi tak. |
Dagy2
![]() |
|
@Dagy2Já si myslím, že ten TP je 12070 a ten je funkční. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
Jistěstále je TP 12070.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |