![]() |
|
Rozvod pro 5TV v rodiném domkuDobrý den.Upozornuji,že nejsem žádný profik přes antény a satelity a tak mě hned prosím, nenapadejte.U kamaráda je udělaný před pár lety v baráku rozvod tak,že od antény která má zesilovač na půdě jde signál přes čtyři průchozí zásuvky až do poslední páté koncové.(zásuvky jsou TV+R,ne pro satelit).Teď by chtěl k jedné TV přidat i satelit.Mohu tedy prosím nahoře na půdě dát slučovač TV+SAT(napájení anténního zesilovače bude přes napájecí výhybku,která bude před vstupem do toho slučovače) a dole na té první zásuvce v řadě,bych dal průchozí zásuvku TV+R+SAT.Jinak by to zůstalo stejné.Je to prosím,možné tak udělat?Bude to fungovat?Děkuji.P |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
RE: Rozvod pro 5TV v rodiném domkuvšecky zásuvky musíš mít i se sat vstupem, jinak ti každá odfiltruje satelit, takže ti bude prochazet jen fm+dab s uhf. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: Rozvod pro 5TV v rodiném domkuAle ta satelitní,by byla první od antény,až pak by byly v řadě ty další. |
pichac
![]() |
|
@pichac![]() ![]() ![]() V rodinnom baráku by som si ja na jeho mieste dal tú námahu a potiahol do každej izby samostatný koax pre sat signál a vôbec nešpekuloval nad tými priechodzími zásuvkami. Ja osobne mám taktiež urobený kompletne sat a terestrial signál do všetkých izieb (aj do garáže! ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@mmiriboyTaky to tak mám,akorát,že nevím pomalu kam který vede![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
pichacneřeš,co by si kdo dal,tobě bude první chodit i se sat |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@korkoran![]() Ja ich mám pre istotu označené/"podpísané", že ktorý je na čo! Ale aj ten fix časom vybledne! ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: Rozvod pro 5TV v rodiném domkupichac@ Firma, kterou si pozveš, si s tím jistě poradí.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSDíky,takovou radu jsem potřeboval |
pichac
![]() |
|
![]() |