![]() |
|
O2 přípojkaV O2 jsou borci, chtěl jsem si zřídit přípojku do baráku na internet a O2 tv, na pobočce koukli do mapy a řekli mi není problém, podepište smlovu na 12 měsíců a máte ji přípojku zdarma o dva dny později mi řekli bude to stát 10-20litrů,řikám rozmyslím si to ale na 99% do toho nepujdu, za týden mi dali nabídku , že se spletli předtím , že to spočitali na 93 tisíc, tak řikám děkuji ,ale to už je trochu moc![]() |
Piti
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE:O2 přípojkaTy jsi neměl dříve zavedenu pevnou linku do domu?No je pravda že mi ano a původně jsem měl pevný internet od T-Mobile s přechodem k O2 nebyl potom problém.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Pokudby i měl ty zvonkodráty zavedené a nebydlel pomalu naproti ustředně tak má stejně smulu,jako drtivá většina lidí u nás.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
saták 1Něměl, právě proto jsem o ni žádal |
Piti
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
@hoboOno je paradoxně lepší bydlet někde na menším městě či vesnici než ve větším městě. Moji rodiče bydlí v obci s asi 4500 obyvateli a mají O2Tv s rychlostí 20Mbs (protože se v 90. letech v podstatě v celé obci dělala nová telefonní síť, do té doby mělo doma telefon jen pár lidí). Podobně to mám já v okresním městě s asi 25 000 obyvateli. (tady nevím, kdy se dělala síť). Kolega z práce bydlí na dědině s asi 1000 obyvateli a také má O2TV s HD. Ve větších městech, kde je síť asi starší a možná i s více přípojkami je pak možná problém. |
zdrh
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: O2 přípojkajj, je to tak, na dedine je ustredna nekde uprostred obce, je k ni odevsad blizko, takze vsude maximalni rychlost. Draty vedou kazdou ze vsech tri ulic :) takze i k novemu baraku to neni problem dovest. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
Problémje hlavně a svím zpusobem paradoxně mimo jiné v hlavním městě.![]() ![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
![]() |