![]() |
|
Iptv na obyčajných smart tvNeskusali ste niekto Ottplayer (smart tv aplikacia cez opera store)?Cez ich stranku na nete si ulozite playlisty(xml, m3u...) a potom môzte na tv sledovat. A zaujimavostou je, ze som si ulozil playlist celeho buketu z linux stb a normalne sa mi zobrazi, ale bohuzial mi ide prehrat iba joj sd zo vsetkych programov skylinku. Neviem, ci chyba je v tv (oficialna podpora je pre samsung a lg a ja mam sony), alebo, ze ju mam pripojenu iba cez wifi, pripadne stb- mam iba abipbox9900. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Iptv na obyčajných smart tvInac, keby to fungovalo na inych tv, pripadne stb, staci jeden dvojtuner linux stb a na druhom tv bez externeho zariadenia a stb a pripadne nemoznosti natiahnut koax k stb môzte sledovat komplet vysielanie zo sat, pripadne dvbt. Plus iptv streamy z vonku. |
Kasr
![]() |
|
kasrveď presne toto funguje cez hlúpe DLNA a ani linux box nemám.Technicorder STC a starý LG TV v ktorom vidím tak ako nahrávky na externom sieťovom HDD aj Technisat a jeho zoznamy programov (nemusím nikde nič ukladať, keď zmením zoznam v technisate). spustíš "nahrávku" Markíza HD a prehráva sa stream zo SAT-u. Čo je na tom divné? samozrejme je problém s kodovanými stanicami ak pozeráš z rôznych TP. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Iptv na obyčajných smart tvNa tom nic neni divne, ale ked to funguje 100% v inej kombinacii tv a linux stb, nepotrebuju k tv mimo netu nic. A nemaju problem s kodovanymi stanicami, oscam obsluzi viac tunerov.A mimo to prehra Ottplayer ine streamy z netu. |
Kasr
![]() |
|
![]() |