![]() |
|
Prijem ceskych programov DVB-T v okoli TrencinaAhojte,ktore ceske programy je mozne prijimat v okoli Trencina cez DVB-T? Ak ma niekto prakticke skusenosti s prijmom. |
mlauko
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Prijem ceskych programov DVB-T v okoli Tre...mapavysilacu.cz zkus se podívat sem, podle mě výborný server :) |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: Prijem ceskych programov DVB-T v okoli Tre...Okolie TN je široký pojem, resp. aj v samotnom TN je veľký rozdiel napr. medzi juhom a severom. Niekde chytajú Kojál, niekde Valašské Klobouky.Ku Kojálu malá poznámka: čoskoro bude opäť dostupný aj K40. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
@mmcProč by nebyl kanál 40 z Kojálu dostupný teď? |
roxman
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Prijem ceskych programov DVB-T v okoli Tre...Dotaz mi připomněl, že jsem byl na vojně v Trenčině na letišti a zajišťoval jsem tehdy příjem českých programů pro českou část posádky. Chodíval na obyčejné síto Kojál, Pálava i Vídně.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
RE: Prijem ceskych programov DVB-T v okoli Tre...Roxman: lebo na K40 vysiela lokal vysielac Drietoma... a ten nam kojal zrusil.. vraj firma Avis poziadala o zmenu kanalu ale uz je to vyse polrok... |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
mám osobné skúsenostiNapíš mi na môj email uri@tdi.sk. Mám osobné praktické skúsenostiPanasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Prijem ceskych programov DVB-T v okoli Tre...Akurát som v Trenčíne, pred chvíľou som skúšal na malú anténku cez notebook príjem DVB-T a zachytil som len MUX 1 SK, MUX 2 SK a MUX 3 SK (VERMUX), z CZE nič.![]() |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
@PeterHumaxSlabota, takisto na NB a malú atnénku na Mariánskom námestí aj K40(Avis) a K58(TVTN). Na CZ programy treba riadnu anténu plus vedieť čo a ako. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
PeterHPeterko, jak to sem můžeš vůbec napsat, notebook a malá anténka. Co jsi čekal, komplet dvb-t z cze? Někdy mám pocit, že si děláš pr...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
![]() |