![]() |
|
obraz O2 tv fotbal slaviaMam otázku 02 sport v počítači přes wifi, obraz chvilkama mazanice mám kolem 6mb, jak je to vás? |
Piti
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: obraz O2 tv fotbal slaviaU mě to byl obraz chvilkama a fotbal mazanice celý zápas. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: obraz O2 tv fotbal slaviaNevím jak Vy,ale mám notebook a viděl jsem poločas ze zpětného a obraz byl moc dobrý. Jestli nekecáTe. Přes WIFI. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 068 |
![]() |
|
RE: obraz O2 tv fotbal slaviaOd kdy má wifi, jakožto nelicencované pásmo, něco garantováno ? Tedy kromě rušení![]() |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: obraz O2 tv fotbal slaviaTeď si pustím 2 poločas,uvidíme. |
jenes
![]() |
|
RE: obraz O2 tv fotbal slaviaKonec fotbalu,obraz moc pěkné SD.Jediná chyba v záznamové kameře z opačné strany-obraz trhaný jako u některých přenosů z Ameriky-Kanady. |
jenes
![]() |
|
obraz o2tv fotbalna notebooku přes wifi při fotbalech obraz trhaný u mě pořád...nevím jak to chodí přes ten jejich STB, ale na notebooku přes wifi sport nesledovatelný...dokud nebudou na satelitu tak je to bohužel o ničem, iptv vysílání obecně je hnus |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
Fl711O10To je pravda jen přes sat, jsem si to před pár dny aktivoval na zkoušku za 399 korun, ja te opravdu nekoukatelný, nevím jak za to mužou ty prachy chtít, vždyt to jednou vyzkoušiš a pak už nikdy více |
Piti
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: obraz O2 tv fotbal slaviaPres STB obraz vynikajici bez zaseku. Ale jsem velmi blizko ustredny.Ono pres tu wifi je to asi vseobecne spatny.koukal jsem na HD stream PL na program Match 1 a pak i SKY SPORT 1 a pres wifi se to sekalo.Tak jsem pripojil do android boxu kabel a vse bezelo plynule. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: obraz O2 tv fotbal slaviaNa stream přes wifi se používá síť a/c https://cs.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11ac |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |