Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Modul CA nova digi TV v satelitním přijimači

Lze použít modul od nova digi tv také v satelitním přijímači se satelitním tunerem S2 a šachtou pro modul, nebo jen v televizích se satelitním tunerem S2 jak tvrdí na nova digi ? Jde mi totiž o výstup spdif pro AV receiver u programů digisport. Jejich setobox Kaon totiž tento výstup nemá.Děkuji za reakce.

Jumi
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modul CA nova digi TV v satelitním přijima...

Pokud ma prijimac podporu zvuku aac tak by mel fungovat modul uplne v pohode.

DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX

dvbuser
Registrace: 2/2011

@Jumi

U kamaráta testované na VU+ Solo2 a VU+ Solo 4K a šlape úplne bez problémov R^ :8)

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

RE: Modul CA nova digi TV v satelitním přijima...

Má někdo zkušenost s CA modulem nové digi v stb Ariva 203e a Arive 250HD combo ? Jde mi o to jestli jde normálně zvuk? Díky. Ralw

ralw
Registrace: 1/2005

Modul CA nova digi TV

Jde o satelitní přijímače Kaon KSC-SA 4001IR nebo o Kaon 660 HD.Zda mají podporu zvuku aac, nevím...

Jumi
Registrace: 7/2006

Mudul CA Digi vo Vu+ Solo2

Ahojte. Mám niekto skúsenosť s Modulom od Digi vo Vu+ Solo2, čo sa týka nahrávania? Mám tento modul v uvedenom prijímači a zistil som, že ak nahrávam jeden program, tak iný nejde spustiť, ani na rôznej frekvencii, ani na rovnakej, s ktorej sa nahráva. Pri nahrávaní programu, ktorý nejde z uvedeného modulu, tak idú aj ostatné programy. Mám samozrejme zapojené obidva tunery s rovnakej družice. Ďakujem za odpoveď.

lopulus
Registrace: 8/2010

@raiw

Mám modul Digi vyzkoušený ve starší Arivě 202E, kde spolehlivě šlape.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

@lopulus

V menu CI povoľ dekódovanie viac staníc a z rovnakého TP môžeš nahrávať aj 5 staníc viac som neskúšal.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra