, sekce: Skylink |
|
Skylink - přijímač pro ICE kartuDobrý den,řeším momentálně kouoi nového přijímače pro mámu, nejlépe co nejjednodušší a nejlevnější...bude pro ICE kartu stačit něco jako Amiko Impulse apod.? Případně jsem po přečtení diskuse a článků zde přemýšlel třeba nad Openbox S3 mini HD, kterej je sice o pár stovek dražší, ale určitě mnohem lepší. Nechce se mi po zkušenostech z okolí kupovat Skylink Ready příjímač, který jsou ještě dražší. Ještě jeden dotaz...jak dlouho asi bude ještě fungovat ICE karta od Skylinku...abych to za par měsíců nemusel řešit znova :) Díky |
Luďa
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 30 |
|
|
RE: Skylink - přijímač pro ICE kartuKup ten jejich krám a nic nevymýšlej, v této ceně je to prašť jak uhoď všechno a tady se aspoň nemusíš starat o přelaďování.http://www.skylink.cz/hd-prijimac Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
přesně tak - Skylink readya máš klid.....GS7060HDI...desítky namontovaných a svatý klid.DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
|
|
RE: Skylink - přijímač pro ICE kartuCryptobox 652HD - má slot pre príp. Irdeto modul a DVB-T2 tuner pri výpadkoch sat. signálu ... + s novým softom automatický FastScan ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 518 |
|
|
HD přijímačKoupil jsem otci Amiko SHD-8150 a je naprosto spokojený.Karta ICE jde bez problémů |
kaplan29
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 7 |
|
|
RE: Skylink - přijímač pro ICE kartuOpenbox S3 mini HD |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
|
|
RE: Skylink - přijímač pro ICE kartuICE karty od Skylinku budou fungovat ešče dlouho. |
ksatelit
|
|
RE: Skylink - přijímač pro ICE kartuNechtěl bych dělat chytrého,neb mám Amiko 8140 jen dvb-t,všechno v pohodě,ale nemohu doladit obraz na moje parametry,bohužel procesor ALI,byť novější-nic moc,brodcom je hold o něčem jiném,možná se to na lcd ztratí,na plazmě to je velký rozdíl!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
UNI ne!Amiko i Openbox UNI čtečka. Pak si nestěžujte, že Vám to nehraje nebo vypadává.Co máte pořád proti Skylink Ready boxům? |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
|
|
RE: Skylink - přijímač pro ICE kartuJa mám Homecast HD a som s ním spokojný .Už dávnejšie tu bolo spomínané , že Skylink podľa počtu zákazníkov využívajúcich kartu ICE v systéme CryptoWorks možno vypne podporu CryptoWorks , ale o systéme Irdeto zmienka nebola, ten má určite väčšina zákazníkov takže tam bude podpora aj naďalej . |
PA3K
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 12 |
|
|
@pigfuckerNejhorší křáp co jsem kdy viděl... |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
|
|
Martin79Pleteš se. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
pigfuckerže ti ještě nikdo nepřišel rozbít drž.ku,je jen otázka času,vařič karty je super podpora prodejnosti nových karet |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
RE: Skylink - přijímač pro ICE kartuD4ve. v uni čtečkach všechno funguje bez problemu,nic se ne vypadava. |
ksatelit
|
|
pigfucker omluva tobějedná se o jiný model-vařič |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
RE: Skylink - přijímač pro ICE kartuhttps://www.parabola.cz/forum/topic-89122/ Golden Media Wizard Vote 2 Combo. V prodeji od září 2015. Cena 2 070 Kč (Ellano od května přístroj zdražil o +140 Kč). Výhody: SCART, hybridní tuner DVB-S/S2 + DVB-T/T2/C, pozem.+sat. programy možno smíchat dohromady - do jednoho seznamu oblíbených. Ovládání velmi jednoduché (70-letá důch. zvládla po 3 min. zaučení a pak se už nikdy neptala),vysoká citlivost DVB-T tuneru,naprostá spolehlivost se Skylink IRDETO (ani jednou nezamrzlo),velmi dobrý obraz. Přepínání mezi kódovanými HDD programy svižné: asi 2.5 sec. Směrovost ovladače dobrá. Přehledný seznam kanálů - až 20 TV na jedné stránce: http://nn.bb/Channel-listNevýhody: v balení není přítomen káblík HDMI, přijímač nemá podporu DVB-T2 HEVC/265. Takže pozemní příjem vydrží 4 roky,do ledna 2021. Tlačítka ovladače mírně pukají, mohly by být trochu měkčí při stisku. Setřídit TV programy v seznamu oblíbených podle VLASTNÍCH potřeb se povedlo teprve až tak,že jsem musel editovat název každé TV stanice a před její název přidat číslo (dle toho,v jakém jsem ji chtěl mít pořadí). Kupř. 01 CT1, 02 CT2, 03 Nova..atd. Poslední firmware je z 22.2.2016 1.30B7 http://goldenmedia.sk/kde-najdem-najnovsi-fw-gm-vote2/ Závěr: jednoduchý přijímač,který je ideální pro ty,co se chtěji na TV jen dívat (důchodce).Velmi dobrý poměr cena / výkon. Zcela bezproblémový chod se Skylink kartami-není třeba nic nastavovat (vyjma typu M7,se kterými nespolupracuje). DVB-T tuner umožňuje přijímat i programy,které Skylink nemá (Óčko Gold). Přístroj má jen pár bezvýznamných záporů,drobnějšího charakteru. Tři uživatelské recenze na heureka.sk,profi na Ellano. |
Nowakowski
Registrace: 3/2014 Příspěvků: 591 |
|
|
ksatelitTak teď jsi pobavil |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
|
|
@ksatelitNo tvrdé kontakty a podkládání karet - to už tady mockrát proběhlo. S3 mám taky, nic zatím neblbne, ale jsem na to připravený. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 974 |
|
|
D4veTy taky.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
|
|
@hoboTen jsem v ruce neměl, narozdíl od 7060 jsem ho netestoval, ale asi je to podobný krumpl jako jmenovaný šrot, protože má stejný HW a podobný (takže asi podobně domrvený) SW plný bugů.Navíc oba svazuje certifikace SL ready, která je spíš pro zlost, než aby byla výhodou... |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|