![]() |
|
BVTV - názory a zkušenostiPoužíváte někdo tuto společnost? Více Info na www.bvtv.cz. |
vlami
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: BVTV - názory a zkušenostiDoufám, že volebním právem nedisponuješ. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: BVTV - názory a zkušenostiTohle vypadá na sharing skylinku. 100% neautorizovaný. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 968 |
![]() |
|
RE: BVTV - názory a zkušenostiNejenže to jsou piráti, ale i zloději. Rusové za to stejný chtějí 3x míň.http://my.jetscreenshot.com/26936/20160816-7ypp-23kb.jpg |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 968 |
![]() |
|
@bretahVolebním právem disponuji. Jenom se divím, že se dá takto veřejně nabízet něco, co není legislativně čisté. |
vlami
![]() |
|
RE: BVTV - názory a zkušenostijj Skylink ale totálně předraženpoklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
@vlamiKdyž může veřejně odklánět čelní představitel sociální demokracie s právním titulem z vysoké školy ve Sládkovičovu.... |
bretah
![]() |
|
RE: BVTV - názory a zkušenostivlami@ Tos rozjel ty sám a tady je to reklama nebo nástřel, jak se to chytne, že? :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: BVTV - názory a zkušenostihttps://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=627437&typ=UPLNY |
bretah
![]() |
|
@PoldaSToto bych určitě nerozjel a reklama to už vůbec není. Hledal jsem spíše varování pro ostatní. Díval jsem se na firmu, na změny jednatele a sídla firmy. :-) |
vlami
![]() |
|
RE: BVTV - názory a zkušenostiLukáš Mach je zřejmě výkonnej hřebec v bílým provedení :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: BVTV - názory a zkušenostiVolební právo tak si volím tebe pikachu 😂 |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: BVTV - názory a zkušenostizkoušeli jste je někdo kontaktovat, já předevčírem E-mailem a Sms a zatím mi od té doby nikdo neodpověděl![]() |
ožgera
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
RE: BVTV - názory a zkušenostizajímalo by mě co je to za web, nikdo na ni nereaguje.![]() ![]() ![]() |
fofo1
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
![]() |