![]() |
|
Jaký sat. přijímač místo VU+ DUO?Jaký sat. přijímač byste mi doporučili místo stávajícího VU+ DUO?Požadavky: - perfektní kvalita obrazu (nejdůležitější kritérium!) - možnost osazení interním HDD - netrvám na Linuxu, jeho možnosti nevyužiji - klidně akceptuji nutnost osazení CI modulem pro příjem Skylinku, pokud nahrávky nebudou kódovány - podpora motoru paraboly (DiSEqC) - podpora ze strany výrobce či jiných vývojářů - cena do 7 tis. |
olaf
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
olafdoporučuji návštěvu obchodu se sat.technikou,brýle sebou,"""perfektní kvalita obrazu (nejdůležitější kritérium!)""" |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: Jaký sat. přijímač místo VU+ DUO?Kvalita obrazu jasan a potom : výbava: vstupy - IN/OUT a OK instal a nenu. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Jaký sat. přijímač místo VU+ DUO?Coolstream HD2 TrinityCoolstream ZEE 2 Combo |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
RE: Jaký sat. přijímač místo VU+ DUO?HDD som si nevšimol, tak potom Coolstream HD2 Tank |
doky
![]() |
|
Re: CESDoplňuji:IN: stačí 1 tuner DVB/S2, LAN RJ-45 OUT: HDMI, SPDIF/ nebo audio cinch Měl jsem vyhlédnutý VU+ SOLO2, ale to je "zase" Linux :-) |
olaf
![]() |
|
olafno a co?,linux je nejlepší |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jaký sat. přijímač místo VU+ DUO?Tuner S/S2, AV výstup, LOOP, 2x CI slot. |
CES
![]() |
|
RE: Jaký sat. přijímač místo VU+ DUO?Coolstream Trinity |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Jaký sat. přijímač místo VU+ DUO?a je Coolstream ZEE 2 combo lepsi nez DM 7020 fullhd myslim co se tyka obrazu a kvality ?a jeste otazku DM 7020 hd je v Nemecku za 200-250€ a v Cechach stale 12-15tis jedna se vubec o novy prijimac nebo pouzity ci nejaky klon ? 😀 dekuji |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
kristian1poslední věta je pro prodejce |
pierrepetr
![]() |
|
CES...........Jako obvyle si mu poradil!!!!Pčečti si teda!!!!!! několikrát na co se ptá. Kolik si zase požil? Ty si zde Přínosem,co napíšeš to za to stojí. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Jaký sat. přijímač místo VU+ DUO?Na úrovni dua bych za tu cenu koupil /můj názor/ z Německa /hm-shop.de/ xtrend 10000 v bílé barvě za 200 éček. Tunery si můžeš nakonfigurovat, dvoutunerák za 210, atd. To, že to je linux, není nevýhoda, když jsi to zvládnul s duem, tohle zvládneš určitě. Pro Kristiana, který tady stále "vyplakáva, že to je použité", místo aby se podíval na net upozornuji, že to jsou nové přístroje s plnou zárukou. Pokud je to možné, kupuji z Německa všechno, tam na ty polské nápisy nenarazíte, hádejte proč. Přes paypal, nebo kartou zaplatíš, za dva dny máš doma. Ted ho tam kámoš kupoval na moje doporučení, druhý kámoš dm500HD. Nevím, co tady stále řešíte kraviny místo toho, aby jste využili, že na trh jdou UHD přístroje, které pro nás budou aktuální za 3-4 roky... |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
slávistaBratře Slávisto, chováš se ke mě jak keSparťanoj. A Ztrapňuješ se zde TY, Tvůj příspěvek do vlákna nepřinesl vůbec nic, je urážku a blábol. |
CES
![]() |
|
RE: Jaký sat. přijímač místo VU+ DUO?Tak neříkám, že bych Linux nezvládl. Nezpochybňuji jeho možnosti, slušnou podporu ať už od výrobců nebo tzv. třetích stran. Jen už začínám být pohodlný a přestává mě s věkem bavit neustále něco "ladit" apod.Mně se na první pohled docela líbil Openbox AS1 s Androidem, ale nevím, zda bych z VU+ DUO nešel o level níže... |
olaf
![]() |
|
@kristian1Coolstreamy vzhledem k použitému procesoru ARM, jsou o 2 třídy výše než vše co jede na Broadcomu a Neutrino je blbuvzdorné není to Enigma2, použití Doscamu je triviální a nevyžaduje žádnou konfiguraci či nastavování. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Jaký sat. přijímač místo VU+ DUO?Je to tak, ako píše matchboxx.Jediné, čo budeš musieť urobiť je to, že zapojíš koax,HDMI,ethernet,sieťovú šnúru.Vložíš tam kartu,(M7 ale nie)a zapneš.To hádam dokážeš,nie?Pokiaľ máš stále nejaké obavy s konfigurácie,tak jeden predajca na SK ho predáva nakonfigurovaný aj naladený a posiela aj do CZ.Od určitej sumy je do CZ doprava zadarmo a za 2 dni ho máš.Okrem iných, mám aj Coolstream a v podstate neviem, že existuje. |
doky
![]() |
|
![]() |