![]() |
|
výpadok signálu na fr.12109 po zapnutí druhého stbProsím o radu.TV Sencor SLE 2465 so zabudovaným sat. prijímačom, karta SKYLINK, LBN twin- na druhom výstupe pripojený sat. prijímač GOSAT. Pri pozeraní na TV Sencor idú všetky stanice,ale keď sa zapne aj Gosat tak vypadne signál na fr. 12109 na TV. Nevie niekto poradiť čo to môže spôsobovať. Dakujem za každú radu. |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: výpadok signálu na fr.12109 po zapnutí dru...- predpokladám, že máš natiahnuté dva solo koax kable - jeden do sencoru a druhý do gosatu- kam dáva obraz gosat? na nejaký druhý TV? - máš pripojený aj DVB-T koax do oboch TV? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
většinou bastlinstalaceoprav si to |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: výpadok signálu na fr.12109 po zapnutí dru...Natiahnuté dva solo kable.Ku gosat je pripojene ine TV. DVB-T nepouživané. Predtým bol namiesto TV Sencor na ten istý koax pripojený Openbox a iná TV a všetko išlo OK. |
notna
![]() |
|
RE: výpadok signálu na fr.12109 po zapnutí dru...Překonektoruj a případně vyměň kabely. Výměnu LNB nechej až na konec.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: výpadok signálu na fr.12109 po zapnutí dru...A mne pred časom práve pomohla len výmena LNB od iného výrobcu (bolo to už dávno, nepamätám si už značky LNB). |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
@notnaZkoušel jsi, co se stane, když přehodíš koaxiály na výstupu z TWIN LNB? Prostě koax vedený k TV přivést ke GOSATu a ten od GOSATu zase zapojit do TV?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: výpadok signálu na fr.12109 po zapnutí dru...Nikdy jsem nepřišel na to, co to vzájemné ovlivňování dvou přijímačů připojených na twin LNB způsobuje. U mne to dělaly některé kombinace přijímačů a LNB. Např. jsem kdysi vyměnil na chatě LNB Mascom za jiný twin, a přestalo to dělat u kombinace přijímačů Gosat 7055 a stařičkého Homecast 150 CR. Nyní mám na chatě Sony se satelitním tunerem, levný Zircon SHD007 a ten původní Mascom LNB, který jsem kdysi měnil. Všechno funguje bez vzájemného ovlivňování. Teď babo raď proč. Instalace kaoxů a napájecích rozvodů pořád stejná. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
@joscerZatiaľ som neskúšal nič, lebo ten problém ma moja známa v inej obci. Dnes tam zájdem a budem experimentovať...Ďakujem všetkým za rady. |
notna
![]() |
|
RE: výpadok signálu na fr.12109 po zapnutí dru...Zkus napájet oba příjímače z jedné zásuvky 230V. |
Badatel
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
![]() |