![]() |
|
digi vs optika MagioZdravím hoši. Prosím o radu. Po presťahovaní potrebujem TV providera a na výber mam novu DIGI (hneď) alebo Magio optiku (za nejaký čas - kopú opt.kábel) ..Dilema : Mám si dat hneď DIGI (tanier mam) , alebo počkať na optiku od Telekomu? Mate niekto skúsenosti s oboma produktmi? Ide mi hlavne o kvalitu obrazu. Myslite, že TV optika bude na o dosť vyššej úrovni ako satelit od digi? (kvalita HD, SD, - birtrate a pod)?? Mam klasickú full HD telku vyššej uhlopriečky. Bude rozoznatelny rozdiel v prospech optiky od T-comu?, alebo je to viacmenej jedno? Co sa tyka programov, je mi to jedno, lebo mi tam ide o šport. Digi ma od dnes vlastne to isté jak Magio (dorovnali to Eurosportami v HD) . Inak povedané, oplatí sa mi neviem koľko čakať na optiku od Telekomu, alebo môžem zadelit digi? Doteraz som mal roky kábel upc kde bol obraz super , ale s týmito nemám skúsenosti. Diki! |
zdenoh1975
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
za deštěoptika tolik nemokne |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: digi vs optika MagioMyslím že nie je o čom rozmýšľať, určite optika Magio. Kvalita obrazu, funkcie ktoré satelit jednoducho nemôže ponúkať a tiež mal by si televíziu a internet v jednom výhodnejšom balíku |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 926 |
![]() |
|
RE: digi vs optika MagioMám Mágio cez satelit a internet na optike. Nie je to žiaden zázrak, ak ideš cez sat ako píšeš daj si kľudne novú Digi, rozdiel nie je žiaden, kým Ti dajú optiku, ešte sa načakáš. Ako mi skončí viazanosť, prejdem na novú Digi aj ja. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: digi vs optika MagioMasto, však práve. Obávam sa, že digi cez satelit nebude žiaden zázrak. Ale neviem, možno sa mýlim. O nejaké funkcie optiky navyše (archívy a pod), mi nejde. To nevyužijem. Ide mi vyslovene o kvalitu obrazu. Hlavne u tých HD šport programov.Internet si časom cez optiku dám. A výhodnejší balíček tiež nehrá rolu, pretože Telekom dáva internet užívateľom digi za nižšiu cenu (pretože je to už jedna firma). Ide mi len - ci je naozaj okom jednoznačne viditeľný rozdiel v kvalite obrazu cez optiku Mágia, ako cez tú novú digi. (nielen papierový a marketingový) Ď |
zdenoh1975
![]() |
|
RE: digi vs optika MagioKeďže mám možnosť porovnať aj novú Digi s Mágiom, rozdiel nie je žiaden. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: digi vs optika MagioHej, ale (ak som dobre pochopil) porovnávaš Magio cez satelit. To ani nemôže byť rozdiel, lebo to sú obidve satelitné služby. Či máš (mal si) Magio cez optiku? |
zdenoh1975
![]() |
|
zdenoh1975Možno budeš prekvapený, ale obraz pri HD kanaloch je lepší na satelite ako v optike od Telekomu, porovnavane na Full HD TV Panasonic 106 cm, navyse v Digi naladis aj ceske programy. Porovnaval som hlavne sportove programy |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
RE: digi vs optika Magiodohodni sa s telekomom, ze si najskor zoberies magio sat a ked bude optika hotova, prehodis si sluzbu na iptv. malo by to ist. |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: digi vs optika MagioDík MilosVšak také niečo som chcel počuť. |
zdenoh1975
![]() |
|
RE: digi vs optika MagioProsím Vás, kto ide na magio IPTV, majú SVK HDčka aj DD audio alebo nie, ked asi na skylinku sa takejto vymoženosti nedočkám, ale pri CZE to nie je problém. DíkuClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
zdenoh1975pred chvílou som písal do diskusie toto: myslím si, že obraz z IPTV je horší ako zo satelitu, alebo kábla, je ale pravda, že priame porovnanie TV s IPTV vedla TV so SAT signálom s rovnakým programom som nevidel ...veď si prečítaj tú diskusiu na hlavnej strane. P.S. môj názor potvrdzuje aj milosza001 |
satylu
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
![]() |